![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Skoda Octavia 4
Last Updated: Sep 14 2021 21:15, Started by
max_01
, Oct 29 2019 18:36
·
0

Posted 14 November 2019 - 18:26

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vlwXl3gnOyY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 14 November 2019 - 21:09

Si vine standard cu rvirtual cockpit, sau doar la versiunile full de full cu piele?
Cand deja toti renunta la tablete, astia se trezesc la spartul targului.. nu puteau pune si ei un bord ca la Touareg, Audi A6.. Ca fapt divers, sunt curios daca se poate comanda hobrida in versiunea cheala, sau doar la pachet cu toate dotarile, si ajunge o masina de 35000 de euro? Edited by tfmercedez, 14 November 2019 - 21:17. |
Posted 14 November 2019 - 23:38

bai da ce au slutit masina.. de la Skoda Octavia 2 incoace, designul acestei masini o mers doar in jos...
E o scala mai mare. Daca tot e black friday, era frumos sa il putem lua de la emag la pret promotional. Edited by tfmercedez, 14 November 2019 - 23:35. |
Posted 15 November 2019 - 06:50

Ca fapt divers, sunt curios daca se poate comanda hobrida in versiunea cheala, sau doar la pachet cu toate dotarile, si ajunge o masina de 35000 de euro? |
Posted 15 November 2019 - 11:25

Posted 15 November 2019 - 15:11

Ma tem ca Superb nu va mai exista in oferta, dar ramane de vazut.
Din poze pare sa creasca in calitate, spre deosebire de Golf 8. Totusi, nu trebuie omis ca masina din imagine costa probabil cca 35000 euro, in timp ce grosul vanzarilor va fi pe variantele slabe/medii de echipare, unde nu va fi bord digital, tableta va fi mai mica, jantele de 16", fara piele (ma rog, imitatie de piele), fara LED cu DLA samd. Un pas inainte, mai ales fata de 3 facelift, desi nu e foarte original design-ul. |
Posted 15 November 2019 - 16:18

Posted 15 November 2019 - 17:18

Cred ca vor repozitiona Octavia si vor opri dezvoltarea lui Superb.
|
Posted 15 November 2019 - 23:04

Nu vad de ce ar face asa ceva ... Superbul e echivalentul Passatului, Octavia a Golfului Sedan/Jetta. N-au de ce sa renunte la Superb, si-a creat o piata chiar selecta ...
|
Posted 16 November 2019 - 10:26

Skoda are preturi de VW, dar ofera mai mult spatiu/confort/"simt" practic in aceeasi clasa (Octavia e peste Golf, Superb e peste Passat).
Scala e o alternativa mai ieftina la Octavia, inlocuitoarea Rapidului. Trebuie sa aiba ce sa ofere si la 12-15.000 de euro, Octavia nu prea se mai incadreaza in marja aia de pret. |
Posted 16 November 2019 - 10:40

N-au de ce sa renunte la Superb, si-a creat o piata chiar selecta ... In detrimetrul vanzarilor A4, Passat. Parca am citit un articol ca Skoda canibalizeaza grav vanzarile VW Passat. Adica atat Octavia cat si Superb afecteaza cota de piata a Passat. Octavia este foarte putin mai mica decat Passat, practic bagi intr-o Octavia cat bagi si intr-un Passat. Pasagerii stau la fel de confortabil. Edited by abac, 16 November 2019 - 10:40. |
Posted 16 November 2019 - 11:02

Bagi mai multe in Octavia decat in Passat. Diferenta e la tehnologii, pe Octavia vin cu 2-3 ani mai tarziu, cum e si plug-in-ul. Si implicit varianta de baza la Passat e mai dotata. Personal la acelasi pret/dotari/motorizari, as alege Octavia, e mai practica. Dar banii intra tot in buzunarele VW asa ca nu e nici o problema ca se "canibalizeaza", fanii VW/Audi vor ramane fideli brandului.
|
Posted 16 November 2019 - 18:39

tu ai scris articolul sau doar copy paste? Chestia cu racleta de la busonul de carburant, cu care se lauda ei cat de "clever" sau "smart" este, eu zic ca cei de la Opel sunt mai isteti: au pus in acel loc un dispozitiv pentru scoaterea capacelor de la ventil, fara a te murdari cu ferodo, fara sa-ti belesti dejtele printre spite/capace jante. La venitl mai umblii , mai refaci presiunea, dar eu personal., niciodata nu am folosit racleta aia penibila atat de istet oferita. Iar depre umbrela.. nu am vazut inca umbrela cu sigla marcii , in marime "full size" asa cum este prezentata la rolls royce, cu care astia de la skoda se mandresc ca se compara/copiaza. E doar o gaura, umbrela ti-o cumperi separat. Una mica , scurta.
La 35.000 iei Superb hibrid ... evident ca vine destul de dotata hibrida, asa era si la Passat. Octavia ma astept sa fie vreo 27-29.000 hibrida plug-in. Eu sunt curios de pret la varianta plug-in , dotari 0, alba, cu volan din plastic. Edited by tfmercedez, 16 November 2019 - 18:40. |
Posted 16 November 2019 - 19:25

Posted 16 November 2019 - 19:29

Ma tem ca Superb nu va mai exista in oferta, dar ramane de vazut. Din poze pare sa creasca in calitate, spre deosebire de Golf 8. Totusi, nu trebuie omis ca masina din imagine costa probabil cca 35000 euro, in timp ce grosul vanzarilor va fi pe variantele slabe/medii de echipare, unde nu va fi bord digital, tableta va fi mai mica, jantele de 16", fara piele (ma rog, imitatie de piele), fara LED cu DLA samd. Un pas inainte, mai ales fata de 3 facelift, desi nu e foarte original design-ul. |
Posted 17 November 2019 - 14:32

Asta ar trebui sa se inteleaga: nu cred ca Skoda va mai lansa o noua generatie de Superb.
|
Posted 17 November 2019 - 14:33

Bagi mai multe in Octavia decat in Passat. Vorbeam de spatiu fizic nu de dotari. Mie mi se pare incredibil cat spatiu am in Octavia 3 Estate. Nu am patit sa vreau sa car ceva cu ea si sa nu reusesc. Probabil ca urmatoarea masina o sa fie Octavia 4, mai ales ca vine cu Led Matrix. Edited by abac, 17 November 2019 - 14:35. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users