Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!

La multi ani @OvidiuNS!
 Cuvinte care contin cel putin ...

Tastatura silentioasa profi

Castrarea cocosului (clapon)

Instalație ornamentala lumin...
 probleme conectare wifi de pe tel...

Probleme cu alegerea facultatii

Cont Facebook spart

Modul GSM cu numarator de impulsuri
 Leduri de 12v la polițe de s...

Intrerupator bec

Recomandari Colagen

Recomandari Ciocolata Neagra 70-85%
 

Probleme samsung s10

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
elevpopa

elevpopa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 03.10.2019
Azi dimineata am constatat ca touch screenul telefonului nu mai ia nicio comanda. Ma surprinde ca s-a defectat  din senin. Ce poate avea si unde as putea sa il depanez?

#2
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Poate sa aiba touchescreen defect.
Sau altceva defect.
De obicei din senin se strica lucrurile.

Poti sa-l repari la garantie sau acasa sau la un service specializat.
Ai putea sa incerci un hard reset: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/R5Qju_p8qb4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3
elevpopa

elevpopa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 03.10.2019
I-am dat hard reset. Nicio schimbare din pacate.

#4
mannyx92

mannyx92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,886
  • Înscris: 15.04.2017
N-ai garantie la el? Are sub 2 ani modelul; asta daca nu e din surse dubioase

#5
elevpopa

elevpopa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 03.10.2019
Nu cred ca e din sursa dubioasa. Am fost cu el la garantie si mi-au spus ca e din vina mea, ca a tras umezeala.

#6
xcapefromhl

xcapefromhl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,388
  • Înscris: 30.07.2009

 elevpopa, on 29 octombrie 2019 - 07:34, said:

Nu cred ca e din sursa dubioasa. Am fost cu el la garantie si mi-au spus ca e din vina mea, ca a tras umezeala.
Asta e un răspuns cretin. Atâta timp cat are water resist 30 min la 1,5m, ce umezeala poate produce defectul asta???

#7
xew

xew

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 30.12.2007
Teortic da, e un raspuns cretin, telefonul este certificat IP68 si nu ar trebui sa aiba probleme in privinta asta.
Practic suntem la mana service-urilor reprezentantelor care pot anula garantia pentru diverse motive invocand vina utilizatorului. Dovedeste ca nu e asa.
Consider ca asigurarea e sfanta, poti sa-l faci (intentionat sau nu) chiar si submarin, poate il scapi si spargi vreun geam (fata si/sau spate), etc.

#8
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 elevpopa, on 29 octombrie 2019 - 07:34, said:

Nu cred ca e din sursa dubioasa. Am fost cu el la garantie si mi-au spus ca e din vina mea, ca a tras umezeala.
Ce service ?
Telefonul are rezistenta la umezeala, deci sa demonstreze ca l-ai tinut 2 ani sub apa.
Reclamatie ANPC - mai intii amenintare cu asa ceva, daca nu se rezolva chiar faci reclamatie.

#9
elevpopa

elevpopa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 03.10.2019
Multam mult pentru sfaturi. Bineinteles ca nu i-am crezut si chiar am sa procedez cum m-ai sfatuit dumneata. Posted Image

Edited by Dany_Darke, 30 October 2019 - 13:13.
nu mai cita aiurea


#10
said33

said33

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.01.2020
testează ecranul cu un cod, poate este timpul să îl înlocuiești  

Debug Screens.
Type *#9998*324#

sursa de aici   https://mobilespecs....axy_S10_5G.html

#11
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 elevpopa, on 28 octombrie 2019 - 12:40, said:

touch screenul telefonului nu mai ia nicio comanda.

 said33, on 02 ianuarie 2020 - 20:27, said:

testează ecranul cu un cod, poate este timpul să îl înlocuiești  
Debug Screens.
Type *#9998*324#

Oare cum si unde sa introduca acel cod ??
Sau tu nu ai inteles din engleza si si dat doar copy/paste ... scuze copiere/lipire ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate