Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vom ajunge la deflatie?

Partaj succesoral

IFN-urile mi-au distrus scorul FI...

Sfat achiziție laptop
 Maneaua la concertele Coldplay

Ce este cu aceasta inflație ...

Duster 2011 carplay

Portare inapoi la Telekom
 Telecabina Piatra-Neamț - Ma...

Am lovit o masina

Comanda US

Cum sa reduc caldura din apartame...
 Dual-boot Windows 11 Pro cu Kubun...

Favorizarea femeilor atragatoare

Inlocuire baterie JBL Go 2

Cum se scot banii de la NN ?
 

Copiere tag RFID Electra

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#19
meuser

meuser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 359
  • Înscris: 10.03.2016
Orce rfid  are o adresa unica  pe 64 , 128 sau 256 bit , odata bagatin sistem orice clona identica a lui este acceptata
Dupa cum am observat ca arata interfonul transferul rf nu se face pe 125 ci pe 13 mhz

#20
autec

autec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 21.01.2009
Se pot copia cardurile electra  pe carduri china, cu sau fara writer-ul original.

#21
Zaxtoni

Zaxtoni

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.07.2020
Salutare! Sunt interesat sa cumpar partea electronica pentru un cititor de proximitate Electra Dac 3-cartela optica. Am inteles ca placuta electronica nu se mai poate repara. Poate ma ajuta cineva in acest sens. Va multumesc!

#22
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,440
  • Înscris: 11.08.2003
Doar cu telefonul cuiva care se ocupa de astfel de treburi, altfel n-am cum.

#23
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,767
  • Înscris: 01.12.2018
Va rog sa ma lamuriti daca NFC-ul telefonului poate sa "cloneze" un rfid de interfon electra.
Stau la bloc, am un telefon samsung galaxy s6 edge cu care pot face plati la POS si doresc sa pot intra in apartament folosind tot telefonul.

Edited by tioopedi, 06 August 2020 - 12:28.


#24
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,239
  • Înscris: 21.05.2019
Nu, nu poate.

#25
patrana_rec

patrana_rec

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.04.2009
Sunt tag-uri Electra blank si se pot face copii care sa functioneze ,sunt acele firme care scriu si chei de masini care au aparatura foarte scumpa si avansata,odata scris tag-ul Electra nu mai poate fi sters si rescris pentru alt interfon (eu am facut acum la un magazin ,pretul fiind acelas ca si la ei)

#26
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
eu m-am limitat sa modific postul in asa fel sa răspundă singur. evident, se poate face o treaba care devine activa pentru 5 minute in urma unui apel sau sms telefonic de exemplu. ptr mine insa nu e problema oricum ar deschide babele la cuvântul "posta"

Edited by mellbo, 12 November 2020 - 01:52.


#27
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,239
  • Înscris: 21.05.2019
deci ati montat interfonul degeaba :)))

#28
rodanny

rodanny

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 13.01.2004
dupa un pic de documentare.... Cartela Interfon Electra RFID CBR-202 sunt eed 125khz si merge clonata cu orice dispozitiv de clonare 125khz...
pe aliexpress fie https://www.aliexpre....467865dckt1OKS care poate copia cam tot ce exista fie din cele dedicate de 125khz care costa pana in 10 usd.
REstul sunt povesti.
Am multiplicat de curand o cheie la un centru si a mers brici.

am mai gasit o informatie...
Cartela Rfid model electra dupa 2010 nu poate fi copiata, are un bit in plus fata de cele de uz comercial / copiatoarele de cartele citesc codul standard si chiar daca ai putea citi intreg codul, o cartela reinscriptibila normala accepta un numar standard de biti

deci porbabil trebuie strict cheie electra pe care sa o rescrii...nu poti folosi orice cheie .

#29
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,229
  • Înscris: 19.09.2005
se pot cloana si alea cu un bit in plus.
mai greu dar gasesti.

#30
Silent_Runner

Silent_Runner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 29.05.2004

View Postarg, on 24 februarie 2021 - 11:14, said:

se pot cloana si alea cu un bit in plus.
mai greu dar gasesti.

Un link? Măcar în privat dacă nu se poate aici ;)

#31
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,239
  • Înscris: 21.05.2019
Le clonati degeaba, daca nu sunt cartele produse de electra, nu vi le citesc panourile. Vi le citesc doar panourile foarte vechi Electra, cu soft vechi. Cele actuale, nu functioneaza decat cu taguri produse de Electra!

#32
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,625
  • Înscris: 14.02.2006

 silcar, on 24 februarie 2021 - 14:45, said:

Le clonati degeaba, daca nu sunt cartele produse de electra, nu vi le citesc panourile. Vi le citesc doar panourile foarte vechi Electra, cu soft vechi. Cele actuale, nu functioneaza decat cu taguri produse de Electra!

Nu cred ! Ne-a schimbat joi interfonul vechi (Electra cu cartela) cu altul nou, Electra cu tag rfid. Azi mi-am facut o copie la un centru din Carrefour, functioneaza perfect.

#33
Silent_Runner

Silent_Runner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 29.05.2004

 Fratello, on 13 februarie 2022 - 13:47, said:

Nu cred ! Ne-a schimbat joi interfonul vechi (Electra cu cartela) cu altul nou, Electra cu tag rfid. Azi mi-am facut o copie la un centru din Carrefour, functioneaza perfect.

Ce model de cartelă? Poți pune ceva poze?

#34
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,239
  • Înscris: 21.05.2019

 Fratello, on 13 februarie 2022 - 13:47, said:

Nu cred ! Ne-a schimbat joi interfonul vechi (Electra cu cartela) cu altul nou, Electra cu tag rfid. Azi mi-am facut o copie la un centru din Carrefour, functioneaza perfect.
Normal, dar functioneaza doar cu taguri produse de electra iasi. Prin urmare copia e cu siguranta tot un tag produs de electra. Scrie si pe el...

#35
Silent_Runner

Silent_Runner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 29.05.2004
După ce pui pozele, spune-ne te rog și cât a costat o copie. Mulțumesc!

#36
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,625
  • Înscris: 14.02.2006
Pentru poze faceti click pe cuvintele bolduite !!! Copia a costat 17 lei ; nu scrie nimic pe ea !

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate