Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Probleme deschidere aplicatii (w8.1, w10)

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010
Salutare tuturor, am o problema tare ciudata cu PC-ul (am postat pe aria de hardware pentru ca se comporta identic atat cu Windows 8.1 cat si cu Windows 10).
Dupa o instalare fresh si cateva programe, nu mai deschide TaskManager-ul, Regedit si o parte din softurile instalate. Am avut un alt SSD, dar datorita acestor simptome, l-am schimbat, insa fara succes....acesta continua sa faca probleme. Am schimbat imaginea ISO cu sistemul de operare (am pus legit de mai multe ori, am incercat si de pe torrente din disperare si nimic!), am schimbat stick-urile, nimic, nu imi dau seama ce poate avea.
Am testat memoria ram cu MemTest si trece fara erori.
Daca aveti voi idei....ca eu nu mai am, le ascult cu mare placere! Mersi.

Am urmatorul PC:

Asrock B85 Pro 4
I5 4460
16 gb ram - 2x Crucial Ballistix DDR3
Nvidia GTX 1060 6GB
Sursa Antec de 750W
1 SSD Kingston cu sistemul de operare pe el.
1 HDD Toshiba 1 TB pentru stocare date.
Windows 10 Pro X64 - imagine de pe site MS.

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,534
  • Înscris: 01.12.2001
Descarci ISO de pe M$, nu de pe torrente.

Apare vreo eroare ca nu deschide task manager? Ce face? Ce arata?

#3
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postdorin_2k, on 15 octombrie 2019 - 20:51, said:

Descarci ISO de pe M$, nu de pe torrente.

Apare vreo eroare ca nu deschide task manager? Ce face? Ce arata?
De pe MS am luat + key legit de pe emag, pe torrente am incercat...am zis ca poate, poate...nimic!

Nu afisaza nimic....efectiv nu se deschide, fara erori. La fel si cu regedit sau softuri, dau sa le deschida si nu face nimic.

Edited by sorinsidesmoke, 15 October 2019 - 20:55.


#4
winn

winn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 24.07.2019
Cum adică se comporta identic atat cu Windows 8.1 cat si cu Windows 10? Le ai în dual boot?
Nu ai cumva vreun virus cuibărit în vreun alt HDD/partiție pe care o folosești pentru stocare sau chiar în mbr?

Acum văd că ai specificat ddespre HDD-ul de 1 TB. Una dintre aplicațiile alea pe care zici ca le-ai instalat sigur nu e în regulă.
Ăsta e singurul element comun în acest caz după câte ai descris tu.

#5
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postwinn, on 15 octombrie 2019 - 21:10, said:

Cum adică se comporta identic atat cu Windows 8.1 cat si cu Windows 10? Le ai în dual boot?
Nu ai cumva vreun virus cuibărit în vreun alt HDD/partiție pe care o folosești pentru stocare sau chiar în mbr?
Nu sunt in dual boot, le-am instalat pe rand, problema a aparut acum vre-o 3 saptamani cand am trecut la w10 (aveam w8.1 inainte) ....dupa 3-4 instalari, Windows 10 a fost stabil pana azi, cand a inceput sa faca asa din senin, nu am instalat niciun soft in plus, driver ori altceva.
Si mie imi e teama de chestia aia sa nu fie ceva ascuns pe undeva....am GPT, nu MBR. GPT-ul poate fi rescris? Posted Image

De baza placa video vine pe 60HZ setata, eu o dau pe 75 ca suporta si monitorul, sa fie si asta o problema? desi imi e greu de crezut....acum un an, cand am schimbat monitorul....am avut o placa video si cand am trecut-o pe 75 de hz, a inceput sa faca artefacte si aia a fost. (era un R9 280x).

Ca aplicatii...sunt chestii normale: Chrome, CCleaner, Aomei Backuper, Deluge, Adobe XD, Invision, FIgma, PS, LR....nimic iesit din comun, le am si pe laptop si totul e stabil.
Am fix softurile din surse comune si imaginea de sistem ce e si pe laptop instalata (de pe acelasi stick) si aici, totul este stabil.

Edited by sorinsidesmoke, 15 October 2019 - 21:23.


#6
winn

winn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 24.07.2019
Io zic sa faci altceva. Deconecteaza HDD-ul ăla, mai fă o reinstalare și nu mai conecta HDD sau încerca să folosești ceva de pe el și vezi daca mai ai aceeași manifestare.
Cel puțin, în felul ăsta te lămurești asupra unui lucru și abia apoi poți face alte presupuneri.
Și nu folosi kit de Windows de pe torrent. De regulă sunt curate, dar poți să știi ce ai descărcat tu?

#7
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postwinn, on 15 octombrie 2019 - 21:24, said:

Io zic sa faci altceva. Deconecteaza HDD-ul ăla, mai fă o reinstalare și nu mai conecta HDD sau încerca să folosești ceva de pe el și vezi daca mai ai aceeași manifestare.
Cel puțin, în felul ăsta te lămurești asupra unui lucru și abia apoi poți face alte presupuneri.
Și nu folosi kit de Windows de pe torrent. De regulă sunt curate, dar poți să știi ce ai descărcat tu?
La asta ma gandeam, sa schimb HDD-ul sa vad cum se comporta. Am luat de pe torrent sa incerc si asa, prefer oricand imaginea curata de la MS.

#8
winn

winn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 24.07.2019
Și înca ceva. Dacă ai cont în browser, dupa instalare nu te loga și sincroniza.

#9
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postwinn, on 15 octombrie 2019 - 21:25, said:

Și înca ceva. Dacă ai cont în browser, dupa instalare nu te loga și sincroniza.
Ok, o sa revin maine cu update-uri, dupa ce pun si alt HDD :)
Am sa incerc cu SSD-ul asta nou + HDD...daca merge...e clara treaba...daca nu merge....o sa pun placa video onboard. Vedem ce nu ii place. Oricum problema e strict legata de PC pentru ca pe laptop am aceleasi softuri ce le-am pus si pe PC si acelasi sistem de operare, dar aici, e totul foarte stabil.

#10
winn

winn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 24.07.2019
Chair vream sa te întreb dacă SSD-ul sigur e în ordine. Îmi aduc aminte ca tu ai mai avut un topic legat de ceva probleme ale SSD-ului.

Edited by winn, 15 October 2019 - 21:34.


#11
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postwinn, on 15 octombrie 2019 - 21:33, said:

Chair vream sa te întreb dacă SSD-ul sigur e în ordine. Îmi aduc aminte ca tu ai mai avut un topic legat de ceva probleme ale SSD-ului.
Este alt SSD, presupun ca este ok, din moment ce a fost inlocuit si problema persista, o alta componenta e bolnava Posted Image sau mai multe ....sper sa nu...
Daca imi aduc si eu aminte bine, voiam sa rescriu un firmware cu tool-ul original, nu era pentru mine :)

Edited by sorinsidesmoke, 15 October 2019 - 21:46.


#12
winn

winn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 24.07.2019
Mă sâcâie pentru că acum vreo doi ani a venit cineva cu un laptop care avea exact aceași problema cu task managerul dar nu reușesc nicicum să-mi aduc aminte care a fost cauza si cum am rezolvat. Parcă era totusi ceva legat de Windows, nu problemă hardware.

Pe aici te-ai uitat?
https://www.google.c...HVslDNMQ4dUDCAo

#13
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View Postwinn, on 15 octombrie 2019 - 22:05, said:

Mă sâcâie pentru că acum vreo doi ani a venit cineva cu un laptop care avea exact aceași problema cu task managerul dar nu reușesc nicicum să-mi aduc aminte care a fost cauza si cum am rezolvat. Parcă era totusi ceva legat de Windows, nu problemă hardware.

Pe aici te-ai uitat?
https://www.google.c...HVslDNMQ4dUDCAo
Da, dar eu nu pot deschide regedit, local group policy editor si nici aplicatii....nu doar task manager-ul e problema la mine.

Edited by sorinsidesmoke, 15 October 2019 - 22:36.


#14
sys

sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,965
  • Înscris: 27.03.2010
M-am lovit si eu de problema asta acum 2-3 ani si era un virus. Probabil ca-l ai undeva pe unitatile de stocare si degeaba reinstalezi windows-ul.

#15
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010
Am reusit, era virus! Neshta!
Am rezolvat cu Malwarebytes!

#16
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,879
  • Înscris: 06.01.2008
Iti recomand sa nu mai stochezi kit-uri pe hdd/stick, ca sa le ai la indemana. Sigur era ascuns in ceva kit, si cand l-ai pornit a inceput sa-ti infecteze orice executabil deschideai.
Ori le descarci de pe site-ul producatorului sau de pe Softpedia, ori folosesti un utilitar ca cel de pe ninite.com care iti instaleaza automat programele selectate de tine.

#17
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postsorinsidesmoke, on 15 octombrie 2019 - 22:51, said:

Am reusit, era virus! Neshta!
Am rezolvat cu Malwarebytes!

OK. Atunci topicul se muta din aria "Windows 10" pe "Antivirus & Security"...

#18
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010

View PostHider141, on 16 octombrie 2019 - 08:19, said:

Iti recomand sa nu mai stochezi kit-uri pe hdd/stick, ca sa le ai la indemana. Sigur era ascuns in ceva kit, si cand l-ai pornit a inceput sa-ti infecteze orice executabil deschideai.
Ori le descarci de pe site-ul producatorului sau de pe Softpedia, ori folosesti un utilitar ca cel de pe ninite.com care iti instaleaza automat programele selectate de tine.
Doar Ninite folosesc :) Nu pot intelege de unde e, avand in vedere ca am scanat si laptop-ul si toate stick-urile din casa si totul e curat.
Pe ambele am folosit Malwarebytes + Remover Win32 / Neshta de la AVG.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate