![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Iphone 7 Plus Camera Spate se roteste singura
Last Updated: Oct 13 2019 16:21, Started by
djpadrecito
, Oct 13 2019 12:34
·
0

Posted 13 October 2019 - 12:34

Buna ziua !
Am inteles ca aceasta problema nu este una particulare, ci multi o intampina si ca rezolvarea e un al modul camera spate, insa pt a rezolva problema asta (si altele legate de baterie si difuzoare) , am achzitionat unul la fel, blocat icloud, am schimbat placile de baza intre ele, claritatea camerei spate s-a imbunatatit considerabil, dar se misca la fel. Am zis ca am eu ghinion si am schimbat placile intre ele cu telefonului unul coleg (camera functionala)... face la fel... Pe internet toti spun ca e senzorul stabilitate imagine (face parte din modului camerei spate?) si ca sa se schimbe modulul, insa eu am facut asta de doua ori (la service au zis ca e modulul .. inainte sa fac eu schimbarile de mai sus) A mai avut cineva problema asta ? Nu as vrea sa arunc alti bani pe supozitii Multumesc mult |
Posted 13 October 2019 - 15:48

Incearca sa verifici ce setari ai pentru camera... ceva legat de auto-rotating!
|
Posted 13 October 2019 - 16:21

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users