Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am joc cumparat si nu-l mai pot f...

Pardoseala foarte denivelata apar...

Garnitura robinet baie

Probleme dupa fractura picior
 Parcare Militari Residence

Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...
 Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?
 Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari
 

Problema card ci și dth orange

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

#1
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007
Va salut! Am următoarea problema: am 2 televizoare cu abonament de la Orange tv. Pe unul mai vechi am dth ul ala negru de la samsung(funcționează perfect), iar pe cel de al2lea(philips pus7304/12) am un card ci+ proaspăt instalat.
Lnb ul este cel cu 2 ieșiri. De la instalare numai probleme cu cardul ci+... Nu instalează programele din Cam. S-a chinuit și băiatul de la tehnic când a venit la instalare vreo 2 ore. Într un final au fost instalate programele, dar manual, împreună cu cele rusești, bulgărești, turcești...in fine. Se rezolva cu o sortare. Problema e ca nu rămân salvate. Le am instalat în toate felurile. Nu găsește nimic din cam. Mai nou am mai tras un fir din Lnb, separat pt philips, și degeaba. Aceeași problema... Găsește programele doar împreună cu toate de pe satelit și nu rămân salvate.
Ce e de făcut?

#2
BlueEyes93

BlueEyes93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 542
  • Înscris: 01.09.2014

 razvan_rich, on 13 octombrie 2019 - 04:21, said:

Va salut! Am următoarea problema: am 2 televizoare cu abonament de la Orange tv. Pe unul mai vechi am dth ul ala negru de la samsung(funcționează perfect), iar pe cel de al2lea(philips pus7304/12) am un card ci+ proaspăt instalat.
Lnb ul este cel cu 2 ieșiri. De la instalare numai probleme cu cardul ci+... Nu instalează programele din Cam. S-a chinuit și băiatul de la tehnic când a venit la instalare vreo 2 ore. Într un final au fost instalate programele, dar manual, împreună cu cele rusești, bulgărești, turcești...in fine. Se rezolva cu o sortare. Problema e ca nu rămân salvate. Le am instalat în toate felurile. Nu găsește nimic din cam. Mai nou am mai tras un fir din Lnb, separat pt philips, și degeaba. Aceeași problema... Găsește programele doar împreună cu toate de pe satelit și nu rămân salvate.
Ce e de făcut?
Daca pui cablu direct din lnb in tv nu o sa functioneze.trebuie neaparat un stb (decodor/receiver).Daca ti-a facut mereu probleme cardul ci,cel mai probabil e defect.Am verificat si eu modelul de tv si este compatibil 100%.Daca nu se rezolva cu o cautare manuala/automata,la un card ci nu prea ai ce face si cam trebuie inlocuit;Suna la tehnic si solicita inlocuire ci.Nu e problema din tv.

#3
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,109
  • Înscris: 27.06.2007
fara card raman memorate canalele?

 razvan_rich, on 13 octombrie 2019 - 04:21, said:

Găsește programele doar împreună cu toate de pe satelit și nu rămân salvate.
Ce e de făcut?


#4
madasat

madasat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 06.12.2014
La filtre canale sau cum ai tu in meniu selecteaza orange Romania si dai scanare
. Eu am CI de 1 an de zile ib tv si merge fara probleme

#5
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006
Salut razvan_rich,

Aceasi problema o am si eu cu noul meu televizor 50PUS7304/12. Este 100% compatibil, dau scanare dupa CAM, imi gaseste 0 canale. Dau scanare Advanced am 300 si de canale, nu ar fi problema de sortare, ci de memorare. dupa o anumita perioada sau daca sta in Standby TV-ul, le pierde. Am dat e-mail la Philips Customer Care, mi-a tot dat diferite solutii, cum sa rezolv , de vreo 2 saptamani ma tot bat cu problema asta. Ei imi ziceau sa incerc daca am pe unde sa vad daca face aceasi faza si pe cablu. Adica sa incerc la vreun vecin/ruda sa il instalez unde are Cablu Digi sau Orange, si nu Satelit.
Si sa vad daca raman salvate canalele sau nu .
Faza tare e ca mai detin un Philips 43PUS6501/12, e model 2015, dar nu am avut nici o problema de la bun inceput.
A zis cineva ca e de vina cardul CI, bun am facut si asta, daca nu am schimbat cardurile de la ala mic la ala mare intre ele de m-am saturat. Prima oara am zis si eu ca o fi cardul CI de vina. Nu cred ca e . Pe cel mic merg perfect ambele carduri CI.
Parerea mea e ceva de la tunerul DVB-S de la cel nou, numai ca eu zic daca faci si tu o plangere pe e-mail la ei am putea da un semnal de alarma.
Si daca mai stii pe careva ce detine Philips si au aceasi problema ar fi bine sa faca plangere pe e-mail la ei pentru asta .
Problema sigur nu e de la Orange, testat pe ambele TV-uri, pe ala mic 43PUS6501/12 merge brici , pe cel nou 50PUS7304/12 nu memoreaza.

Edited by DramuletZ, 14 October 2019 - 12:02.


#6
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007
DramuletZ a descris perfect problema.
Azi am vrut sa fac retur la televizor, și fix azi s-a terminat perioada😰.
M-am saturat sa tot dau scanare canale în fiecare zi sa ma uit la TV. Și nici tv box nu as vrea sa pun.
DramuletZ, dacă găsești vreo soluție te rog sa mi scrii. Eventual suna-ma: 0753325715.
Ma gândeam sa chem tehnicul de la Orange sa mi schimbe Cam ul dar ai zis ca ai testat tu problema. Are cineva același tv cu alt operator tv? Sa fie problema numai de la cam ul orange...

#7
adriano7622

adriano7622

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 25.04.2012
Nu poți copia lista de ch.pe un usb ?

#8
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007

 adriano7622, on 15 octombrie 2019 - 12:47, said:

Nu poți copia lista de ch.pe un usb ?
Ma ajuta cu ceva? Tot trebuie sa le inserez de pe stick la  fiecare pornire a tv ului


#9
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006

 razvan_rich, on 15 octombrie 2019 - 09:32, said:

DramuletZ a descris perfect problema.
Azi am vrut sa fac retur la televizor, și fix azi s-a terminat perioada��.
M-am saturat sa tot dau scanare canale în fiecare zi sa ma uit la TV. Și nici tv box nu as vrea sa pun.
DramuletZ, dacă găsești vreo soluție te rog sa mi scrii. Eventual suna-ma: 0753325715.
Ma gândeam sa chem tehnicul de la Orange sa mi schimbe Cam ul dar ai zis ca ai testat tu problema. Are cineva același tv cu alt operator tv? Sa fie problema numai de la cam ul orange...

Problema de la CAM nu e, incearca sa scanezi Astra 5B fara CAM, ramai pe un canal FTA, gen PRO TV international sau B1TV sau Trinitas sau Astra UHD Demo, si ai sa vezi ca face la fel. Problema e tunerul sau softul TV-ului.

#10
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007
Și ce trebuie sa facem? Așteptăm un update? 🤦‍♂️🥺

#11
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015
Salut . Aveți și cu CAM Digi problema ?

#12
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007
Nu am testat. Nu am... Poate ne zice cineva care are tv ul.

#13
marvadal

marvadal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 406
  • Înscris: 08.04.2013
Eu am un 50PUS7303 și nu are nicio problemă cu cardul CAM Irdeto de la DIGI. Poate urmașul său de anul acesta are probleme, fiind model prea nou probabil nu a fost testat suficient.

Poate cunoști pe cineva cu un Philips model 2018 ca al meu să vezi dacă pe el merge cardul CAM de la Orange.

#14
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006
salutare din nou, am testat tv-ul cu digi si nu am nici o problema, so am zis sa las tv-ul fara card-ul CI in tv pentru o seara si ce sa vezi, surpriza nu a pierdut nici un canal. Am sunat la serviciu clienti Orange si astept sa fiu contactat inapoi de catre un expert, probabil cand am inceput sa ii turui problema s-a speriat tipul de la CC si m-a pasat la tehnic cica, asadar revin cu informatii de la Orange

p.s. @razvan_rich ca sa scapi de treaba cu scanarea programelor de fiecare data cand deschizi TV-ul eu iti sugerez ca atunci cand inchizi TV-ul sa scoti CAM-ul din TV si a doua zi cand vrei sa te uiti la TV ii dai drumu si apoi bagi cardul ca sa deblochezi posturile. e o solutie de compromis dar scapi de cele 10 min de scanare

Edited by DramuletZ, 30 October 2019 - 17:35.


#15
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006
Am revenit cu un raspuns de la Philips Romania , Va rog sa va dati cu parerea la ce as putea sa fac mai departe
Multumesc

Quote

Buna ziua ,
Revin cu noi informatii si teste, am testat pe cablu digital, adica pe DIGI si functioneaza fara probleme.
Am revenit cu TV-ul in locatie si l-am conectat la satelit, si am uitat sa ii introduc CAM-ul cu cardul CI in el, si am constat ca functioneaza, nu mai pierde canalele. Am introdus CAM-ul cu cardul CI in TV si revine problema, la fel ca inainte a facut . So trag concluzia ca e de la CAM de la orange.
Am facut sesizare la Orange, a venit un tehnician de la ei si s-a uitat, mi-a dat o solutie care eu nu stiu ce sa cred; ca vezi ca poate e o neconcordanta intre echipamentul folosit de ei, cred ca e facut de Viaccess, si ultimul update de soft pe care l-a facut TV-ul . La DIGI nu e problema deoarece e diferit producatorul de CAM care  parca e Nagravision.
Acum nu stiu ce sa mai zic, problema e inca persistenta, ca sa nu mai stau 10 min la scanare am ajuns la concluzia ca dupa ce inchid TV-ul sa scot CAM-ul din TV si atunci cand ii dau drumul sa il bag ca sa nu mai pierd din canale.
Sper sa ma ajutati si voi cu altceva .
Multumesc

Si raspunsul Philips Romania :

Quote

Dragă client,
Vă mul?umim pentru ca ne-ati contactat, referitor la întrebarea dumneavoastră dorim să vă oferim următoarele informa?ii:
Intr-adevar,am mai avut probleme cu acest card de la Orange,pentru modelul 7303,in sensul ca de fiecare data cand aprindea tv-ul,trebuia sa instaleze cam-ul.Dar nu erau canale prin satelit. Era cablu direct si card.Din cate stim,cand am vorbit ultima data cu clientul,dupa mai multe vizite ale tehnicienilor de la Service,problema nu se rezolvase,si clientul era hotarat sa treaca la Digi,pentru ca intr-adevar,a testat la Digi si nu erau probleme.
Este posibil să primi?i o scurta ancheta despre interac?iunea noastră ?i sfaturile pe care vi le-am dat astazi. Feedback-ul ?i comentariile dumneavoastră vor fi extrem de utile, deoarece ne va permite sa îmbunătă?im serviciile noastre. Dacă ave?i orice alte întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contacta?i.

Cu stima ,
Serviciul Clienti Philips Romania
031 6300042 (Tarif local*)
Luni - Vineri: orele 09:00 - 17:00
www.philips.com/TVsupport

Si raspunsul meu :

Quote

Buna ziua ,
Eu nu cred ca rezolvarea consta in schimbarea providerului de CATV. Eu pana la urma am un contract cu distribuitorul de Cablu/Satelit, si nu pot sa-l inchid cand doresc eu. Plus o conserva aditionala ( decodor ) nu-mi doresc, nu am dat aproape 3000 de RON pe un TV care teoretic stie sa decodeze semnal DVB-S2 dar practic el are un bug si producatorul nu vrea sa-l rezolve.
Multumesc


#16
razvan_rich

razvan_rich

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 20.07.2007
Merci mult Dramuletz!
Eu sunt gata, gata sa trec pe decodor. Vreau sa testez și chestia asta cu scosul camului, dar mi se pare totuși aiurea sa dai niște bani pe un tv ce nu funcționează cum trebuie. Referitor la ce zic ei cu update-ul, eu am revenit la setările din fabrica, fără update și tot la fel face.
As schimba și providerul, dar digi în Bt au doar pe reciver... Fără cam🙄🤔🤦‍♂️

#17
valitv

valitv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,647
  • Înscris: 11.03.2014
Eu am cumparat 2 televizoare cu DVB-S si niciunul nu a mers cu Orange CAM Ci+.
Un LG non smart model 2015 si
Horizon , modele de buget redus pt ca erau pt. casa de la tara.Niciunul nu a mers dar nici tehnicianul Orange nu a avut rabdare.Cred ca trebuie deschis un topic separat pe acest forum care sa sune cam asa,
,,Televizoare cu tuner DVB-S, testate care functioneaza cu cardul CAM CI+ de la Orange.Ar ajuta pe multi sa nu dea banii de pomana pe televizoare.

#18
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,762
  • Înscris: 07.07.2009
Ai nevoie de DVB-S2. Nu are cum să-ți meargă cu DVB-S.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate