Ce mai mancam. Mese pentru muschi.
Last Updated: Sep 11 2023 19:51, Started by
vinciun
, Oct 12 2019 22:20
·
16

Posted 26 February 2023 - 13:30

Cred ca ai fi mult mai bine daca nu te-ai zgarcii la mancare.
Si eu merg pe economie,dar nici chiar asa...in ultima vreme cumpar numai de la reduceri din kaufland.gasesc sunca din piept de pui, muschiulet afumat,cascaval. 3 oua,putina paine,putin cascaval,ti-ai facut o masa. 100 gr de ovaz,o cupa de ovaz,o banana,alta masa. Edited by pele, 26 February 2023 - 13:32. |
Posted 27 February 2023 - 20:24

Dupa un antrenament reusit:
Ceafa de porc ,cartofi sfaramati. Attached FilesEdited by pele, 27 February 2023 - 20:26. |
Posted 27 February 2023 - 21:17

Posted 27 February 2023 - 22:19

Posted 28 February 2023 - 21:14

Posted 28 February 2023 - 21:52

Nu prea tolerez fasolea si mazarea. Daca as incerca soia care ar fi diferenta? Edited by bursucelu_viesel, 28 February 2023 - 22:03. |
Posted 28 February 2023 - 22:13

4lei transportul ![]() E si comoda lumea asta. Eram in Bucuresti si am mers pe jos de la Gara de Nord pana spre capatul Iuliu Maniu la metrul Pacii, apoi tot pe jos spre Drumul Taberei, apoi continuat sa vad si Rahovei. Am facut popas in parcul Sebastian, si luat la pas pana la Piata Rahova si-n-apoi la gara. Si o baba se crucea ca merg pe jos 2 statii.. ![]() Edited by bursucelu_viesel, 28 February 2023 - 22:27. |
Posted 01 March 2023 - 19:56

Nu prea mai este rentabil sa mergi pe jos o ora. Pierzi o ora inutil, iti strici papucii care poate in unele cazuri costa niste bani.
Te mai ataca si maidanezii. Cu bicicleta da. |
Posted 01 March 2023 - 22:08

Cu bicicleta da. |
Posted 03 March 2023 - 20:48

Ce-mi plac cotletele cu piure de cartofi.
![]() Attached FilesEdited by pele, 03 March 2023 - 20:49. |
Posted 04 June 2023 - 15:21

niste comments in legatura cu Soia si alte surse de Proteina (referitor la ce s-a zis mai sus), pt a clarifica sau a mai linisti apele, pt cei care nu stiu inca.
din fericire, nu are nicio treaba soia cu tzatzele si cu estrogenul. poti sa mananci soia linistit daca vrei o sursa buna de proteine, povestile cu faptul ca iti cresc tzatze si cate si mai cate sunt doar mituri. e drept, nu doar la soia, dar in general la produsele de origine vegetala, trebuie sa fii atent la continutul de aminoacizi esentiali (produsele animale tind sa aiba un profil mai complet, in general, de aminoacizi esentiali), si eventual sa combini anumite produse vegetale, gen soia si orez (dar asta poti afla cautand la fiecare produs profilul aminoacizilor esentiali si sa vezi ce anume trebuie sa combini). pe langa asta, trebuie sa tii cont si de profilul digestiv al proteinelor vegetale (al aminoacizilor), care tind sa fie mai slab decat al celor de provenienta animala, adica mai putin digerabile (de exemplu, la fasole, din ce imi amintesc, e undeva in jur de 50%, (e oricum ceva de genul, aproximativ..de fapt mai degraba e un range, adica intre x si y, nu e un nr fix, dar ca sa ti faci o idee generala, e undeva in jurul a 50%, + - ) adica poti 'accesa' doar aproximativ jumatate din aminoacizi/proteine, astfel incat trebuie sa mananci mai mult ca sa obtii acelasi efect comparativ cu proteinele de origine animala). cu toate acestea, nu as recomanda absolut deloc doar o dieta bazata pe produse animale (decat daca cel mai important pt tine e masa musculara, cu orice pret, si nu te intereseaza alte aspecte ale sanatatii pe termen mediu si lung). avand in vedere topicul postului, presupun ca e destul de greu sa ajungi la necesarul proteic zilnic pt a maximiza masa musculara (aprox 1.6 - 2g / kg masa corporala / zi), asa ca o idee ar fi suplimentarea cu proteine. nu zic ca nu se poate doar din alimentatie, dar nu e chiar la indemana oricui, sunt persoane care nu suporta sa manance atat de mult, sunt persoane care nu prea au timp de atatea mese si sa fie bogate proteic si alte motive. oricum, tot acest subiect e relativ, pt ca depinde mult de scopul si obiectivele pe termen scurt, mediu si lung al fiecarei persoane, astfel incat fiecare aspect trebuie personalizat in functie de acestea. dar daca vorbim de cineva care vrea sa puna ceva masa musculara, dar si sa aiba grija de sanatatea lui pe termen mediu si lung, atunci da, putem vorbi, pana la un anumit nivel, de anumite reguli general valabile pe care le putem aplica fara a mai personaliza dieta sau programul, avand in vedere ca acestea constituie o baza de plecare pt oricine in aceasta situatie (de exemplu o dieta care sa cuprinda nu foarte multe produse animale, ci poate preponderent de origine vegetala, si multe alte aspecte). |
Posted 04 June 2023 - 20:09

Bineinteles ca sunt mituri, cand oameni care lucreaza in spital imi confirma despre soia probleme de ginecomastie la barbati. Acum propaganda oficiala e "sa stim ca vegetalele sunt cele mai bune" au ajuns fasolele in unele magazine sa fie 10-12 euro kg, convenabil, ce sa zic.
|
Posted 04 June 2023 - 21:49

Au facut astia recent o statistica sau a facut chatgbt niste statistici, analize, calcule etc si a rezultat ca vreo 50% din studiile medicale sunt eronate. Acu' ganditi-va daca studiile medicale pot fi eronate sau tzepuite, dapoi alea platite de firme de nutritie cum sunt....
Merg doar pe branza, oua, carne, peste. La care mai adaug suplimente banale cum ar fi un preworkout simplu. Imi luasem o multime de aberatii in primavara inclusiv glutamina, nu-s bune de nimic, "prafuri" obtinute din cine stie ce plante sau resturi de proteina animala cum e parizerul si salamul. Cred ca le face din gheare de pui. Care vrea sa cumpere, sa vedem apoi daca ajunge la Mister Olympia. |
Posted 06 June 2023 - 05:57

Ma gandeam zilele astea sa gatesc pui si sa I pun la blender cand nu mai intra mancarea 🤔 hah
|
Posted 06 June 2023 - 12:00

Incearca sa il toci si faci wrap..cat mananci de nu mai intra? Eu mananc intre 400 si 600 grame de carne zilnic...si nu ma satur
![]() Edited by Dodo03, 06 June 2023 - 12:08. |
Posted 24 June 2023 - 01:09

Incearca sa il toci si faci wrap..cat mananci de nu mai intra? Eu mananc intre 400 si 600 grame de carne zilnic...si nu ma satur ![]() Dupa calcule ar trebui cam 600 700 gr gatita. Oricum arata misto. ❤️ Imice sila de carne uneori, sa o mestec, sa simt gustu continuu |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users