Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

spațiu transfer

Reclamatie produs neconform

La Multi Ani Aether(Nicu)!
 Contractele de inchiriere - de de...

Motorola Edge 30 Pro

Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...
 Problema grupe bms

Windows 8.1 Error Code: 0x800

Recomandare router wifi

Clapeta soc L200 ?
 Caut o aplicatie android / windows

Solutie functionare Ridesharing U...

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...

chimie ex
 

Ce mai mancam. Mese pentru muschi.

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
376 replies to this topic

#37
sandu222

sandu222

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,240
  • Înscris: 06.10.2008

 overseas, on 29 octombrie 2019 - 19:01, said:


Nasol. Eu ma intreb care e motivul ascuns pentru care ar face cineva de acest calibru aceasta schimbare? De ce sa mananci doar fasole cu orez si salate si seminte si restu' de plante cand poti manca ca si pana acum.

 the_lion, on 29 octombrie 2019 - 17:36, said:

e clar @vinciun...trebuie sa ne reprofilam si noi pe vegan.


Pai nu vezi? te faci vegan si devii campion ca Mitrache sau sa ai deja 50 in brat ca "Andy" si spui ca ai in plan sa devii vegan. Daca nu esti vegan nu te crede lumea indiferent ce ai spune. Cum devii vegan cum lumea iti da dreptate, inclusiv in privita uzului de steroizi.

Edited by sandu222, 30 October 2019 - 14:44.


#38
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,312
  • Înscris: 24.10.2015
Masa mea de seara. Mazare fiarta, branza de capra, un pic de orz si o rosie.Attached File  P_20191030_211434_vHDR_On_HP.jpg   290.62K   40 downloads

#39
sandu222

sandu222

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,240
  • Înscris: 06.10.2008
Ma gandeam la conservele de ton. Toata lumea stie ca tonul e bun la gust, ca are mai multa proteina etc. Problema ca e cam scump.
Intrebarea e: tonul e asa de bun incat sa merite ~ 50lei/kg la ~ 25-26% proteina? De banii astia iei 2kg carne de vita, aproape 3kg carne de porc, 3.5kg branza de vaci, 115 oua   etc etc

#40
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,312
  • Înscris: 24.10.2015
Eu nu prea mananc ton fiindca e prea sarac in omega3. Deja avem alimentatie saraca in omega 3, sa alegem si pestele cel mai slab nu-mi pare smecherie. Daca te temi de grasimi mai bine reduci din alta parte ( lactate, carne grasa, ulei etc).

Eu cand imi fac plinul iau cateva kg de cozi de somon inghetat. E la vreo 7 euro kg dar foarte bun. La inceput ma gandeam ca o sa fie pline de oase dar nu. Mai iau cateva kg de alt tip de peste i-am uitat denimirea dar gras si acela si in plus foarte gelatinos si gustos. Conserve am cateva in casa si le tine in caz de pana dar stau bine. Nu consider ca merita luate in calcul ca mancare de zi cu zi. Plus la faptul ca sunt scumpe mai sunt si trecute la temperaturi nebune plus cutia aia metalica...

#41
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,484
  • Înscris: 09.01.2007
Si eu am remarcat pretul conservelor de ton, eu am acces la pastrav de crescatorie de munte, imi place mult.

#42
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,484
  • Înscris: 09.01.2007
Piept de pui la gratar electric cu varza de bruxelles trasa la tigaie.

#43
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,270
  • Înscris: 15.08.2014
@vinciun: zi li si mie exact cum se cheama pestele ala gras si gustos.
Referitor la conserva de ton, luati in calcul ca o conserva are 120-140 g de carne macra, vita o iei cruda si scade la jumatate in timpul gatirii.
Am gasit filet de ton, crud, 14 € kg, o minune la gratar, dar l am marinat inainte.

@vinciun: carne mai de buget: coaste de porc, ficat de porc-4 € kg e pomana, calamar, ficat de pui.
Pe toate le gatesc prin fierbere

Azi am facut o ciorba de fasole cu sunca si picior de porc afumate un deliciu
Si pe weekend am bagat pilaf de orez basmati cu peste marinat-hering, si pt prinzul de azi mai am niste ansoa.

Mesele mele arata asa-vb de zilele lucratoare ca pe weekend se schimba treaba putin
-mic dejun-ora 1h30-15h30:250 ml lapte crud de vaca, 10 g seminte de in, 80 de g fulgi de ovaz, 40-80 whey, doua oua fierte eventual ceva brinza de capra
-prinz ora 19h00 240g de ceva legume(orez, fasole verde, ciuperci, fasole, ce o fi) cu 120 g de carne
-masa ora 00h30 idem,
-ora 04h00 60g fructe uscate crude:nuci, alune sau migdale+20 g de ciocolata neagra.
Pe noapte mai rontai 2-3 mere, morcovi, ce o fi
-06h30 salata de varza cu 1-2 oua fierte/conserva ton, ce o fi.

Eu ma antrenez imediat dupa ce iau micul dejun, 5 de bcaa inainte si dupa antrenament.
Acum urmaresc cu atentie ce progrese apar.

P. S piine nu consum, dar nu s in clar daca e necesara, treaba e ca imi place prea mult si mi e greu sa ma batin, mai bine nu o cumpar de la inceput.

#44
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,312
  • Înscris: 24.10.2015
Nu prea imi place ficatul din comert. Prefer coapsele de curcan, de pui de cel galben, de porc mai rarut in ultima vreme, carne de rata, de vita si peste. Chiar daca iau mai scumpe si mai ieftine, incerc sa pastrez o medie de vreo 6 euro kg. La fel si pentru branzeturi.

#45
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,270
  • Înscris: 15.08.2014
Nici mie nu mi place ficatul din comert, mai ales asta de gaina, prea gras, dar asta e. Porc nu prea am mincat, acum in ultima vreme
de abia, dar sa stii  ca nu i de speriat, ma refer la carnea macra, grasimea e grasime e, ca i de porc sau gaina. Rata imi place, am crescut cu crne de rata, dar parca pretul.
Oricum eu nu s gurmand, gustul conteaza mai putin.
Despre omega 3, exista suplimente, eu iau 3 pilule/zi dar doctorita de familie a zis sa iau mai mult ca am colestorul mic oricum, dar cica sa l cresc pe ala bun  HDL, o fi stiind ea ceva.
Si am vazut ca mai multi culturisti recomanda doza dubla.

@vinciun: sa stii ca tu si cu the_lion m ati motivat mult, daca ne vedem vreodata dau un kebab si un suc de rosii. ��

#46
adryan871

adryan871

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 09.11.2016
@petit...cum faci fulgii de ovăz? Ii fierbi direct in lapte sau cum?

#47
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,270
  • Înscris: 15.08.2014
Ii cumpar din comert gata facuti. Ii pun in farfurie, lapte peste si maninc direct asa, nici macar nu mai incalzesc mincarea. Daca chiar vrei exista masini sa iti faci fulgi de ovaz acasa. Oare renteaza?


#48
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,312
  • Înscris: 24.10.2015
Baieti, uitati-va aici! Vreti testosteron?  Ganditi-va ca este un aliment care ar putea sa va mareasca nivelul cu pana la 300%, va dati seama? Pana si cel mai vandut testobooster precum tribulus nu se poatz lauda cu asa ceva, ei spun despre tribulus ca ar putea mari nivelul de tes cu 40%. Ce sa zicem atunci de 300?? Tentant a? E vorba de suc de ceapa. Este o mica problema, totusi. Experimentul a fost facut pe sobolani. Dar mai stii?
S-a facut experimentul pe 3 grupuri de sobolani. Primul de control fara a i se da suc de ceapa, al doilea a primit zilnic cate 0,5g per kg de masa corporala si al treilea a primit un gram. Rezultatele au fost destul de impresionante atat ce tine de nivelul de testosteron, cat si de cantitatea de sperma, activitatea spermatozoizilor si sanatatea lor.


https://www.espaceco...stosterone/6455

Mi-am facut imediat o salata dintr-o ceapa mare intreaga, un ardei galben gras, brocoli si o rosie. Pot spune ca a fost cea mai gustoasa salata din viata mea desi ma arde si acum limba :D

Edited by vinciun, 20 November 2019 - 23:07.


#49
Babalusu

Babalusu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,025
  • Înscris: 02.09.2019

 vinciun, on 20 noiembrie 2019 - 23:10, said:

Baieti, uitati-va aici! Vreti testosteron?

Am incercat eu. Umblam cu ea sculata zi si noapte.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/j_FpdOm4_2I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#50
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,484
  • Înscris: 09.01.2007
Cercetatorii au inventat deci ceapa cruda? Tare, stiau ai batrani ceva.

#51
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,312
  • Înscris: 24.10.2015
Au redescoperit-o mai degraba! :)

#52
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,270
  • Înscris: 15.08.2014
Ati testat careva, treaba asta cu ceapa e pe bune ?

#53
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,484
  • Înscris: 09.01.2007
Era sa zic sa aplici direct ceapa pe problema 😀

#54
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,270
  • Înscris: 15.08.2014
Pe pectorali, sa creasca mai repede ? Ca in rest, nu am nevoie,

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate