Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie miniPC.

In ce an este bine sa cumperi tel...

Cablu electric pentru exterior

La multi ani indragostilor! D...
 Germania a legalizat consumul de ...

Frigidere de bauturi pentru magaz...

Exista magazin fizic XIOAMI in Ro...

google.ro virusat?
 Ati castigat vreodata la "con...

HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2

La multi ani @rz!
 Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger
 

macOS 10.15 Catalina

- - - - -
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#19
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,710
  • Înscris: 01.11.2005
Eu am cateva aplicatii care nu mai sunt compatibile deja... :).

#20
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
A apărut și la mine prima victimă. Aplicația de la Olympus, Capture, care este folosită pentru a conecta aparatul foto compatibil cu softul. Deși aplicația este pe 64 și a mers brici pe vechiul SO, acum nu mai vrea să meargă și este funcțională doar parțial, când vrea ea, cum vrea ea.
Niște m*i ăștia de la Apple.
Cu Paralels și windows, pe același laptop Apple, merge perfect.

#21
radu-123

radu-123

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.10.2007

View PostReactor2015, on 04 ianuarie 2020 - 12:56, said:

A apărut și la mine prima victimă. Aplicația de la Olympus, Capture, care este folosită pentru a conecta aparatul foto compatibil cu softul. Deși aplicația este pe 64 și a mers brici pe vechiul SO, acum nu mai vrea să meargă și este funcțională doar parțial, când vrea ea, cum vrea ea.
Niște m*i ăștia de la Apple.
Cu Paralels și windows, pe același laptop Apple, merge perfect.

Incearca Olympus Workspace, are si functia de update pt. Firmware etc. La mine merge perfect. Este fostul Olympus Viewer.

Edited by radu-123, 05 January 2020 - 14:10.


#22
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Ăla merge. Dar îmi trebuia Oly Capture pentru niște sesiuni foto de studio.
Oricum, Oly Workspace îmi este inutil pentru editare, folosesc Capture One 2.0 care văd că merge bine.
Ai dreptate cu ce zici de funcția de firmware. Le am la zi.

#23
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006

Reactor2015 said:

1578135392[/url]' post='25733013']
A
Niște m*i ăștia de la Apple.
.
De ce? Pentru ca ofera versiuni beta, oficial, dezvoltatorilor si le tin beta destula vreme ca acestia sa isi actualizeze aplicatiile? I a mai gande te care e muiogul ? In conceptia ta, daca olimpus are niste amatori de dezvoltatori de soft, apple ar trebui sa tina si ei pe loc tot ce inseamna dezvoltare si progres de noi S O....hai pe bune

Edited by cuculea, 05 January 2020 - 20:26.


#24
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Cred că-mi dai voie să nu fiu de acord cu tine Posted Image

#25
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006

View PostReactor2015, on 06 ianuarie 2020 - 07:38, said:

Cred că-mi dai voie să nu fiu de acord cu tine Posted Image
cu cea mai mare placere, dar...Argumenteaza de ce...

Edited by cuculea, 06 January 2020 - 13:36.


#26
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Păi cred că trebuie să existe compatibilitate cu toate programele, chiar și cu cele mai vechi.
Cu siguranță se poate. Alții au arătat că se poate.

#27
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006

Reactor2015 said:

1578340508[/url]' post='25745093']
Păi cred că trebuie să existe compatibilitate cu toate programele, chiar și cu cele mai vechi.
Cu siguranță se poate. Alții au arătat că se poate.
nu e adevarat., e o ineptie ce zici...incearca sa instalezi aplicatii de windows xp sau dos...sau chiar aplicatii dezvoltate pentru win 7 , pe win 10...am droaie de exemple de astefel de aplicatii care nu functioneaza pe win 10.(nici chiar cu win 7 sau win xp compatibility activat)...ce ar fi trebuit sa faca microsoft....? Sa nu lanseze ceva avansat din p.v. so ca dezvoltatorii nu isi updateaza aplicatiile....nu e chiar asa.
Arata mi o dovadaclara ca dezvoltatorii de sisteme de operare au stat in loc pentru ca o panarama de aplicatie gen olimpus sau cum s o numi ea, nu a binevoit sa se dea dupa so? In mod normal, aplicatiile se dau dupa os si nu invers.

Edited by cuculea, 06 January 2020 - 22:17.


#28
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,710
  • Înscris: 01.11.2005

View Postcuculea, on 06 ianuarie 2020 - 22:15, said:

nu e adevarat., e o ineptie ce zici...incearca sa instalezi aplicatii de windows xp sau dos...sau chiar aplicatii dezvoltate pentru win 7 , pe win 10...am droaie de exemple de astefel de aplicatii care nu functioneaza pe win 10.(nici chiar cu win 7 sau win xp compatibility activat)...ce ar fi trebuit sa faca microsoft....? Sa nu lanseze ceva avansat din p.v. so ca dezvoltatorii nu isi updateaza aplicatiile....nu e chiar asa.
Arata mi o dovadaclara ca dezvoltatorii de sisteme de operare au stat in loc pentru ca o panarama de aplicatie gen olimpus sau cum s o numi ea, nu a binevoit sa se dea dupa so? In mod normal, aplicatiile se dau dupa os si nu invers.
Si care-i raportul ala de aplicatii pentru Windows comparativ cu osCatalina ??? Iti spun eu ca pe Catalina sunt multe aplicati care nu mai functioneaza.
Pe windows nu prea am gasit aplicatii de XP sau Win 7 care sa nu functioneze. Si ma refer la aplicatii de uz general, nu unele obscure care nu merg datorita unor dll-uri sau a unora care erau facute doar pentru 32 de biti...
II cam dau dreptate lui Reactor.
Adica faci update si te trezesti ca nu poti continua munca ca programul X nu merge si nici nu prea ai alte solutii.

#29
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006
bun...deci, sa concluzionam...in opinia voasrta, producatorul unui OS este vinovat ca o aplicatie terta nu functioneaza pe acest OS, in ciuda faptului ca producatorul SO-ului pune la dispotitie dezvoltatorilor de aplicatii terte, versiunile beta ale SO-ului.

OK...am inteles....asa sa fie.

#30
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,710
  • Înscris: 01.11.2005
Producatorul unui OS nu trebuie sa taie craca deodata. Adica aplicatiile alea de la win XP care nu merg pe Win10...durerea mea dar sunt cel putin 15 ani diferenta intre XP si Win10. Adica ai timp sa iti adaptezi softul ca sa mearga bine de pe XP pe Win10. Dar aici cand ai OS nou si diferenta de timp dintre Beta si Final Release este una cateva luni ce poti adapta ?
Tu ai impresia ca unele firme au armata de programatori si Hop, baieti la lupta cu OS_ul ???
Unele firme sunt doar cu numele pe softuri sau bucati de soft le fac cu alte firme de programare. etc.

#31
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006
Bun, si...deci, unul din rolurile importante ale apple este sa intrebe fiecare tert producator de soft....nu va suparati, am lansat un nou so...va merge aplicatia...aaa...nu? Ne cerem scuze, imediat modificam noi in so si va facem aplicatia sa va functioneze....trece la urmatorul producator de soft...nu va suparati, va merge aplicatia....aaa...nu? Se rezolva imediat, adaptam noi so ul....stiti, avem niste probleme de siguranta pe care tocmai le am rezolvat, dar nico problema, dam inapoi si va facem petarda voastra de aplicatie sa mearga, cum....producatorul de soft , pentru noi apple, e ca si clinetul nostru.
cam asta ar trebui sa se intample?

Edited by cuculea, 07 January 2020 - 09:24.


#32
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,710
  • Înscris: 01.11.2005
Tu nu vezi padurea din cauza copacilor.
Din 2000 pana in 2020, Microsoft cate versiuni de windows a avut ? Sincer.
Si aceasi intrebare pentru Apple.

Sunt de acord sa scoti update-uri, patch-uri de securitate, etc, dar cand vii cu OS nou o data la 1-2 ani si ai impresia ca toti se pot adapta in timp util te inseli.
Unele aplicatii trebuie rescrise de la zero poate, unele aplicatii pe langa adaptarea de OS mai trebuie sa fie imbunatatite, se rezolva bug-uri etc.
Tu cand vii cu un OS si trebuie sa adaptezi un soft din mers, ai doua solutii: ori "de la capat boule" ori renunti la soft pe platforma respectiva....

#33
paul_bh

paul_bh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 719
  • Înscris: 05.03.2006
Mojave deja prevestea sfarsitul aplicatiilor pe 2 de biti, cine voia sa se adapteze avea timp. Si mai e ceva, nu te obliga nimeni sa treci la versiunea noua a sistemului de operare, merge foarte bine in continuare si cea veche. Ne invartim in jurul cozii cu discutii sterile lipsite de sens. Nici un furnizor de sisteme de operare, nici macar cele open source nu stau sa intrebe producatorii de aplicatii daca vor sa faca urmatoarea versiune sa fie pe placul lor.

#34
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006

View Posttehnics, on 07 ianuarie 2020 - 09:47, said:

Tu nu vezi padurea din cauza copacilor.

Ok...daca zici tu

#35
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006
Ati facut actualizarea la Cata 10.15.3? Aseara mi a venit si mie, bai ...mi se pare ca se misca mult mai bine laptopul meu cu versiunea stea.

Inca nu a ajuns si pe desktop

#36
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,270
  • Înscris: 14.06.2006
Da, alaltaieri. Merge brici, nu am probleme.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate