Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Divorț la notar

Vechime vs km reali

Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2
 Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...
 Recomandare Volvo

Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023
 Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...
 

TV Samsung - canalele digitale si analogice de la UPC nu sunt gasite

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
reus11

reus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 10.07.2014
Salut! Am un TV Samsung UE19D4003BW și locuiesc intr-un camin studentesc care are TV prin cablu de la UPC. Am dat o căutare automată a canalelor, dar nu mi-a găsit niciun canal. Știți cumva de ce se întâmplă asta și cum aș putea rezolva această problemă?

Attached Files


Edited by megafanro, 08 October 2019 - 01:19.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Întrebi colegii dacă e conectat cablul pe undeva într-un spliter și dacă ei au semnal. Verifici cu TV la ei. Posibil sa fie scoasa mufa pe undeva.

#3
Rubin1977

Rubin1977

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,125
  • Înscris: 15.07.2017
Dacă nu ai manualul, îl poți descărca, în engleză, de aici: https://www.manualsl...e19d4003bw.html

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Nu face nika cu manualul dacă pe "țeavă" nu are semnal. (cablu tăiat, întrerupt, deconectat)

#5
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,099
  • Înscris: 27.06.2007
la UPC trebuie sa introduci manual ID-ul de retea, frecventa si symbol rate

#6
reus11

reus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 10.07.2014
Nu cred că e vorba de un cablu tăiat sau ceva, pentru că aici mai este un TV care recepționează canalele analogice.

Attached Files


Edited by reus11, 07 October 2019 - 20:33.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Ar trebui sa găsească măcar cele analogice fără ID rețea. Ai selectat cablu? Nu antena! Dacă nu știi ID rețea, cauți pe net după oraș sau alegi "alții".

Edited by dorin_2k, 07 October 2019 - 20:40.


#8
reus11

reus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 10.07.2014

 dorin_2k, on 07 octombrie 2019 - 20:38, said:

Ar trebui sa găsească măcar cele analogice fără ID rețea. Ai selectat cablu? Nu antena! Dacă nu știi ID rețea, cauți pe net după oraș sau alegi "alții".


Am selectat cablu, am găsit și ID rețea, dar nimic..

#9
Bahuru

Bahuru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 659
  • Înscris: 21.03.2016
Daca nu merge Romania, la region poti sa alegi Olanda.

#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Același cablu, pus în TV de alături merge?
TV asta Samsung a mers vreodată pe cablu?

#11
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,581
  • Înscris: 28.11.2001

 reus11, on 07 octombrie 2019 - 20:32, said:

Nu cred că e vorba de un cablu tăiat sau ceva, pentru că aici mai este un TV care recepționează canalele analogice.
Scoate mufa din Tv-ul care recepționează si o bagi in Samsung. Același cablu. Vezi dacă prinde.

#12
madn3ss00

madn3ss00

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,146
  • Înscris: 22.05.2013
Apoi daca tu, student, ceri parerea pensionarilor... Plec departe...

#13
wagmich

wagmich

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 05.10.2015
Pai daca e "student" la jurnalism sau la economie europeana,.....
Alege alta tara, Olanda, Germania, Ungaria,.... si vezi daca receptioneza ceva

Edited by wagmich, 07 October 2019 - 21:34.


#14
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,581
  • Înscris: 28.11.2001
Păi noi pensionarii am prins și TV-uri pe lămpi și TV-uri cu OLED. Deci? Posted Image

#15
Yonutx

Yonutx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 359
  • Înscris: 08.10.2009

 reus11, on 07 octombrie 2019 - 20:45, said:

Am selectat cablu, am găsit și ID rețea, dar nimic..

Cred ca esti in camin la Akademos.
Nu cred ca au activat abonamentul digital, daca nici televizorul mic nu receptioneaza canalele digitale prin Mediabox.
Si in alti ani a durat cateva zile pana i-au dat drumul.
Intreaba la receptie.

#16
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,119
  • Înscris: 22.02.2017
Problema e ca nici analogice nu ii gaseste pe TV.ul ala.

#17
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,010
  • Înscris: 26.09.2010
Cel de langa televizor e un decodor cumva? Sa nu fie cablul in decodor :))))

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate