Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau
 De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Decizia dintre 2.. mousi (gaming)
 Statii filtrtare apa cu osmoza in...

Upgrade stopuri frana de la halog...

Anastasia - Nu ma lasa sa dorm

Partitii Windows 10
 Recomandare achizite bicicleta

Nintendo Switch Oled

Problema calculator

unde pot testa tastaturile mecani...

Alpine Tour 2019

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

OvidiuNS

OvidiuNS

Senior Member

• Grup: Senior Members
Dar fiind rozalii sunt chiar drăgălaşi.

Sănătate şi tcb !

sylvius

sylvius

Guru Member

• Grup: Senior Members
@Brainie - absolut incantator si elegant povestit.

Felicitari pentru frumoasa excursie !... Posted Image

camelia19

camelia19

Member

• Grup: Members
@Brainie, frumos circuit ati facut si o gramada de locuri faine ati vazut. Vad ca va plac vacantele astea mai elaborate. Ceva in genul (doar ca fara orasele mari) am facut si noi in 2018.  Din pacate n am ajuns la Vaduz pt ca ploua si am zis ca nu are sens. Nu stiu ce e mai frumos, Dolomitii sau Alpii elvetieni...
Da, elvetienii iriga pasunile la greu. :)

it_is_me

it_is_me

Member

Felicitări pentru vacanță și pentru detaliile prezentate. Ai făcut un super road-trip! Cam ce buget total orientativ ar fi  necesar?

Brainie

Brainie

Active Member

Fără 3000-3500 nu te gândi. Pe mine m-a costat mai puțin fiindcă am economisit cazări și mâncare. Depinde și de pretenții, obiceiuri (cât, cum, unde mânânci și dormi). Dar poți să-ți estimezi bugetul fiindcă cam toate costurile le găsești pe net (combustibil, taxe auto, cazări, obiective turistice), mai puțin mâncatul, unde sunt limite mai largi.

Brainie

Brainie

Active Member

View PostBrainie, on 18 octombrie 2019 - 12:08, said:

Pentru drumul de întoarcere l-am ales pe cel prin pasul Furka. Până să înceapă urcarea se merge destul prin valea Ronului și prin sate și văi. Casele din sate sunt predominat maro, iar unele din ele sunt așezate la colțuri pe pietre rotunde; n-am înțeles de ce, nici cum e asigurată stabilitatea. Din păcate nu am decât o poză cam neclară (din mers), iar mașinuța google n-a trecut pe acolo. Dacă are cineva fotografii cu casele astea, îl rog să le încarce aici.

Uite că am avut noroc, și pot să pun o poză cu case asemănătoare (din altă zonă). Mulțumiri @camelia19 - de la ea am furat poza.

Attached File  Capture.JPG   216.65K   10 downloads

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate