Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...
 Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen
 Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950
 Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 

Panasonic TX-65GZ2000E,

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017
Salut. Am un prieten de nationalitate german stabilit in Romania. Omul a cumparat din germania un tv panasonic si a venit cu posturile germane configurate acolo, aici renutand la receiverul de la antena satelit. A conectat mufa pt posturile germane si a conectat si mufa de la televiziunea rcs prin cablu doar ca nu vede programele romanesti de loc. Ne-am uitat pe manualul de instructiuni si la grila source el are doar hdmi 1-4,tv si av. In manual la tv avea dvt rtc dar el are doar tv si cand selecteaza ii da direct posturile germane. Cum pot sa fac sa le vada si pe cele din Romania?

#2
cristian-p

cristian-p

    Stelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,232
  • Înscris: 23.10.2013
Conectezi cablul coaxial, apoi selectezi sa faca cautarea pe DVB-C (cablu digital, depinde cum apare la Panasonic in meniu...)

#3
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017
Am luat fiecare sectiune din meniu si nu am gasit nimic de scanat

#4
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 Dadulicius, on 03 octombrie 2019 - 18:16, said:

mufa pt posturile germane si a conectat si mufa de la televiziunea rcs prin cablu
Cum arata aceste mufe si unde sint conectate ?

Vezi la Vizionare > Acordarea şi editarea canalelor

Aici manual https://tda.panasoni...0E2848ROM-E.pdf
Cautarea posturilor este Acord.....

#5
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,317
  • Înscris: 06.08.2005
Interesant e ca Panasonicul din titlu nu e vândut in Germania...

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Or avea si nemtii romanii lor care vind marfa dubioasa.... ;)

#7
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017

 trollerul_de_serviciu, on 03 octombrie 2019 - 18:39, said:


Cum arata aceste mufe si unde sint conectate ?

Vezi la Vizionare > Acordarea și editarea canalelor

Aici manual https://tda.panasoni...0E2848ROM-E.pdf
Cautarea posturilor este Acord.....

Mufele sunt pe partea din stanga 1 pt mufa "banana" cablu rds si sub ea 2 pt satelit ,mufe din acelea ca la receiver de se infileteaza.

Edited by Dadulicius, 03 October 2019 - 18:51.


#8
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Banana rds, adica e coaxiala ?
Vine de pe scara ?
Si mufa de satelit, pentru ce mai este conectata acolo ?
Ai gasit meniul ala de am zis mai sus ?

#9
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017

 trollerul_de_serviciu, on 03 octombrie 2019 - 18:53, said:

Banana rds, adica e coaxiala ?
Vine de pe scara ?
Si mufa de satelit, pentru ce mai este conectata acolo ?
Ai gasit meniul ala de am zis mai sus ?
Mufa rds da e coaxiala
Si mufa satelit este conectata pt ca asta vrea sa vada si posturile de la rds si pe cele din germania
Am gasit alea prin meniu astept sa vad ce iese acuma

#10
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007
Se face reset la setarile de fabrica astfel incat tv-ul sa intre in prima instalare si de acolo faci scanarile pe cablu digital si satelit

#11
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017

 ciine, on 03 octombrie 2019 - 19:19, said:

Se face reset la setarile de fabrica astfel incat tv-ul sa intre in prima instalare si de acolo faci scanarile pe cablu digital si satelit

Fara sa fac reset nu merge ? Pt ca neamtul meu nu vrea sa faca asta:))

#12
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

 Dadulicius, on 03 octombrie 2019 - 19:31, said:

Fara sa fac reset nu merge ? Pt ca neamtul meu nu vrea sa faca asta:))
Alta care eu nu stiu  pt ca nu cunosc meniul acestui tv .
Mai poti incerca o instalare manuala daca meniul permite

#13
gymy

gymy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,004
  • Înscris: 29.11.2005
Trebuie comutat prima data pe dvbc dupa care se pot cauta si canalele.La sursa poate fi si digital tv.

#14
Dadulicius

Dadulicius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.03.2017
Deci orice ii face nu poate sa treaca de pe modul tv dvb-s pe alt mod. Cand apasa pe butonul tv are doar hdmi 1-4 tv si av. Manual nu merge configurat iar sa il reseteze nu vrea. Singura solutie este sa cheme pe cineva care se pricepe

#15
tavitara

tavitara

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 16.08.2019
Modelele cu E sunt ptr Europa si cele cu B pentru UK
Deci putea sa fie luat si din Germania
Manualele in RO aici :
Download link
https://we.tl/t-bPu6pjh0YV
2 items
TQB0E2848ROM-E.pdf
1.79 MB
TQB0E2885P4.pdf
2.28 MB

#16
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Pune niste poze cu TOATE meniurile televizorului.
Sau macar cu alea de Acord....
Sau vezi prin meniu, la Surse, cum ziceam, la unele se pot dezactiva chestii

#17
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,317
  • Înscris: 06.08.2005

 tavitara, on 04 octombrie 2019 - 00:38, said:

Modelele cu E sunt ptr Europa si cele cu B pentru UK
Deci putea sa fie luat si din Germania
...

Asa de amorul artei, modelele pt Germania au si W in denumire si se termina intotdeauna cu 4. Dar poti persevera si incerca sa-l gasesti in vreun magazin online din .de...

Attached File  Panasonic D.JPG   75.98K   23 downloads

#18
tavitara

tavitara

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 16.08.2019
asta nu inseamna ca versiunile cu E nu se gasesc si in Germania si versiunile cu C se gasesc doar in Elvetia
E acopera toata Europa , inclusiv toate standardele germane
W sunt exclusiv pentru piata germana
C sunt exclusiv pentru piata elvetiana
Doar ca sunt absolut identice cu versiunile E , pana la ultimul surub , a ramas intertia de pe vremea cand televizoarele Panasonic dedicate Germania / Austria erau diferite , avand si tuner de satelit inclus
B acopera doar UK si Irlanda , televizoarele sunt diferite , de la stecher la norme receptie

exemplu :
https://www.alza.de/...0e-d5580118.htm
plus ca in Germania sunt multe magazine care vand electronice din toata Europa

Attached Files



Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate