Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Īncheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

Inregistrare ecran la o rezolutie peste cea nativa

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
alex05ok

alex05ok

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 08.11.2007
Buna ziua!

Am un laptop cu rezolutia 1366 x 768 si un monitor cu rezolutia 1600 x 900 dar vreau sa inregistrez ecranul (CamStudio) la rezolutia 1920 x 1080. Cum pot sa fac asta fara Virtualbox?
Am placa video integrata pe procesor Intel si Windows 10.

Multumesc!

Edited by alex05ok, 25 September 2019 - 15:07.


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,968
  • Înscris: 15.06.2004
Nu poti face captura de ecran la o alta rezolutiedecat cea setata/nativa.
Poti eventual sa faci upscaling ulterior dar nu merita - scade calitatea imaginii - necesita recodare.

#3
alex05ok

alex05ok

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 08.11.2007
Am gasit acest program Custom Resolution Utility - CRU, oare pot sa il fac sa mearga si pe placa integrata de Intel?
Este periculos, pot sa imi ard monitorul?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/b2BV9GidWoc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] c

Edited by alex05ok, 25 September 2019 - 15:37.


#4
adicontakt

adicontakt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 24.08.2007
Ce sa arzi? Monitorul? :))
Nu se intampla nimic cu monitorul


#5
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Eu am mers custom resolution vreo 3000 x 2000, asta la monitor 1920x1080, citeva ore la rind fara probleme.
Am facut direct din utilitarul nvidia.
Cica are si intel: https://www.intel.co...cs-drivers.html
Incearca intii asa, nu te incurca cu alte programe.

#6
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,968
  • Înscris: 15.06.2004
Se poate forta o alta rezolutie, dar e posibil ca monitorul sa nu o accepte = ecran negru.
Si posibile probleme sa revii in windows.

#7
alex05ok

alex05ok

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 08.11.2007
Am reusit, multumesc pentru ajutor.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/T1ep0i28Tk0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate