![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Unde sa fac astfel de ferestre in Romania?
Last Updated: Sep 25 2019 20:59, Started by
havefunwithus
, Sep 23 2019 18:42
·
0

Posted 23 September 2019 - 18:42

Buna ziua domnilor, dupa indelungi cautari nu am gasit vreo fereastra de calitate premium.
Am pus ochii pe Cortizo, am vizitat si o franciza Barrier (cica lucreaza cu Cortizo) dar nu aveau acolo nimic de la Cortizo, doar povesti. Sa dau o fuga pana la Bacau e destul de departe. E in zona un producator de tamplarie cu Schuco dar nu preiau comenzi pana la anul viitor. Ma puteti ajuta? Attached Files |
Posted 23 September 2019 - 18:53

Depinde de locatie.Eu cunosc un producator in Constanta si unul in Brasov daca nu ma insel.Plus cateva contacte pe Reynaers
|
Posted 23 September 2019 - 19:08

Obiectele din plastic nu sunt calitatea premium.
Daca vrei premium incearca lemn natur sau stratificat. |
Posted 23 September 2019 - 19:11

Posted 23 September 2019 - 19:14

- Ba deloc! Tocmai am vorbit cu un norvegian și mi-a spus că ei au termopane cu două sau trei straturi dar toate ramele sînt din lemn. Îmi închipui totuși că nu e doar din brad vopsit...
Edited by silverflower, 23 September 2019 - 19:14. |
Posted 23 September 2019 - 19:14

Posted 23 September 2019 - 19:20

silverflower, on 23 septembrie 2019 - 19:14, said:
- Ba deloc! Tocmai am vorbit cu un norvegian și mi-a spus că ei au termopane cu două sau trei straturi dar toate ramele sînt din lemn. Îmi închipui totuși că nu e doar din brad vopsit... |
Posted 23 September 2019 - 19:58

Sau daca esti bine pregatit financiar poti cauta ferestre aluminiu/lemn.Ai la exterior protectia aluminiului si la interior eleganta lemnului.baga un goagle cu “metra aelle 80” sau “metra aelle 100”
|
Posted 23 September 2019 - 21:13

Posted 23 September 2019 - 21:38

Cam greu. O să fie scump, pentru că toate pierderile se contabilizează la tine. La aluminiu se lucrează numai cu profile de 6 metri. Dacă aveai mai multe, prețul era mai ieftin per fereastră, pierderile se diminuează și se împart la mai multe ferestre.
|
Posted 23 September 2019 - 23:20

Digix, on 23 septembrie 2019 - 21:38, said:
Cam greu. O să fie scump, pentru că toate pierderile se contabilizează la tine. La aluminiu se lucrează numai cu profile de 6 metri. Dacă aveai mai multe, prețul era mai ieftin per fereastră, pierderile se diminuează și se ĂŽmpart la mai multe ferestre. Du-te mah ! Adică dacă vreau să cumpăr 1 kg de cuie o sa trebuiască să plătesc un colac de sarma de 150 de kg ? La ferestre se plătește la metru pătrat. Nu contează lungimea profilului din care au fost taiate. Cum merge treaba ? Taie o bucată de 2 metri dintr-o bara de 6m si arunca restul ? E treaba atelierului sa taie în asa fel încât să aibă pierderi minime. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users