![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Resoftare tableta Utok 1005D 8gb
Last Updated: Sep 18 2019 14:54, Started by
Claudiucu112
, Sep 18 2019 12:52
·
0

Posted 18 September 2019 - 12:52

Buna ziua, am o tableta Utok 1005D de 8gb memorie flash. Mi am stricat tableta incercand sa mi pun o imagine noua de boot si un nou sunet cu care sa boot-eze. Acum nu mai gasesc site-ul lor oficial de unde sa iau firmware-ul lui oficial sau daca stie cineva sa mi zica un site cu mai multe firmware-uri. Si ceva sfaturi pentru cand resoftez tableta, va rog.
|
Posted 18 September 2019 - 14:16

Nu cred ca mai gasesti. Ar fi bine ori sa te orientezi catre alta tableta, ori sa incerci altceva pe ea.
PS: vad ca site-ul Utok redirectioneaza catre pagina de cautare EMag. |
Posted 18 September 2019 - 14:19

Nu cred ca mai gasesti. Ar fi bine ori sa te orientezi catre alta tableta, ori sa incerci altceva pe ea. PS: vad ca site-ul Utok redirectioneaza catre pagina de cautare EMag. ![]() Dar ce firmware sa incerc? alta tableta nu as vrea inca si ar mai putea sa mearga tableta mea |
Posted 18 September 2019 - 14:27

Incearca un 4.4 KitKat de aici
http://touchscreen-a...t-pe-piata.html Cine stie ? - poate ai noroc si merge |
Posted 18 September 2019 - 14:32

Incearca un 4.4 KitKat de aici http://touchscreen-a...t-pe-piata.html Cine stie ? - poate ai noroc si merge |
Posted 18 September 2019 - 14:54

intreaba la restart service, fostul service nikon - utok
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users