Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...
 Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...
 EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix
 Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...
 

Cablu HDMI to HDMI 10 metri

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005
As dorii și eu o recomandare pentru conectarea unui PlayStation pro 4k la un tv (Panasonic TX-49FX740E 4K) prin HDMI.
Am încercat cu un cablu HDMI de 10 m pe care îl folosesc eu cu succes, de prin 2012,la un player HD dar pe consolă nu funcționează corespunzător. Aleatoriu apar artefacte, dispare imaginea pentru o clipă etc.



#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,767
  • Înscris: 01.12.2001
Din 2012 cablul? Erau hdmi 4k pe atunci?

#3
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005

 dorin_2k, on 14 septembrie 2019 - 19:13, said:

Din 2012 cablul? Erau hdmi 4k pe atunci?

Nu.

#4
Dariusdd

Dariusdd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 08.12.2008
Nu e foarte relevant de cand e cablul. Problema e ca nu poti transmite 4k printr-un cablu de 10m fara repeater, semnalul se pierde si nu e indeajuns de mare latimea de banda. Eu pierd semnalul din cand in cand pe unul de 3m la 4k60 8biti RGB.
Te uiti dupa ceva de genul acesta: https://conectica.ro...plificare=10306
Mult mai simplu sa muti consola langa tv sincer.

Edited by Dariusdd, 14 September 2019 - 19:48.


#5
xulica

xulica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 28.02.2007
Cat de mare este distanta dintre consola si TV? daca este prea mare pot aparea artefactele de care spuneai. De asemenea cand cumperi un cablu cauta sa scrie pe ambalaj HDMI 1.4 sau mai mare. https://www.pcmag.co...6/hdmi-versions

 FlorinHiT, on 14 septembrie 2019 - 19:18, said:

Nu.
Ba exista mult mai devreme...

#6
Crbl2001

Crbl2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 04.05.2019

 dorin_2k, on 14 septembrie 2019 - 19:13, said:

Din 2012 cablul? Erau hdmi 4k pe atunci?
Ha,ce intrebare :))))

Da,ERA.Sau ai trait in pestera pana acum?!

Edited by Crbl2001, 14 September 2019 - 20:09.


#7
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,246
  • Înscris: 27.06.2007
https://www.cnet.com...s-are-nonsense/ Posted Image

 dorin_2k, on 14 septembrie 2019 - 19:13, said:

Din 2012 cablul? Erau hdmi 4k pe atunci?
https://en.wikipedia...DMI#Version_1.4

Quote

HDMI 1.4 was released on May 28, 2009, and first came to market after Q2 of 2009. HDMI 1.4 added support for 4096 × 2160 at 24 Hz, 3840 × 2160 at 24, 25, and 30 Hz, and 1920 × 1080 at 120 Hz.


#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,767
  • Înscris: 01.12.2001
Ziceti voi ca erau cabluri hdmi 1.4 la vanzare in Ro din 2012?
Merg sa le verific pe ale mele. Am vreo 5. Unul chiar de 10 metri. Caut sa vad cand le-am luat.

#9
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,246
  • Înscris: 27.06.2007

 dorin_2k, on 14 septembrie 2019 - 20:31, said:

Ziceti voi ca erau cabluri hdmi 1.4 la vanzare in Ro din 2012?
Este important să vă amintiți, nu există „versiuni” de cablu HDMI.  Nu există un „cablu HDMI 2.0”.  Numerele de versiune se referă la conexiunile HDMI din echipamentul dvs.  Adică televizorul dvs. poate avea intrări HDMI 2.0, dar cablul HDMI este doar un cablu HDMI.

https://www.cnet.com...s-are-nonsense/

Edited by STARTREK1, 14 September 2019 - 20:39.


#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,767
  • Înscris: 01.12.2001
Si cum de pe emag apar in denumire tipurile de cabluri hdmi 1.4 sau 2.0?
Attached File  Screenshot_2019-09-14-21-44-02-193_ro.emag.android.png   579.03K   22 downloads

#11
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 08.02.2011
Pe eMag e așa din cauze de marketing. Oricum cablurile astea nu-s la fel, pot avea conexiuni lipsa sau ecranare defectuoasă, etc

#12
PopaXXX

PopaXXX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,368
  • Înscris: 03.05.2018
O clipa, tu ai un cablu de 10m si ai mutat consola la 10m fata de TV?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate