![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Recomandari Istanbul
Last Updated: Jan 17 2020 11:00, Started by
AlexandruFirei
, Sep 11 2019 20:05
·
0

Posted 12 September 2019 - 12:34

Posted 12 September 2019 - 12:57

am luat legatura cu el prin PM . astept respuns . totul sub control
![]()
Sunt cazat in Kavakli si o sa am nevoie de taxi spre aeroport inapoi sau spre autocare (MURAT) care are adresa la : Aksaray, Küçük Langa Cd. No:69 D:E Blok 1, 34096 Fatih/İstanbul, Turkey Ma gandeam sa iau taxi dar nu stiu cat fac pana acolo ca pret... am downloadat BITAKSI e ceva gen uber vad, insa e in Turca De la AVCILAR WWW.HAVA.IST poti sa ajungi cu 16 TL / persoane si dupa cea dela Aeroport pana la Yenikapi 18 TL / Persoane , dupa ce ai ajunsi la yenikapi ai de mers max 3 min |
Posted 12 September 2019 - 13:45

nu mai este valabil ce scris mai sus ,
https://istanbulseya...imani-seferleri verifica aica, Aeroport - corlu dureaza 1.5 ora si costa 50 tl / persoane |
Posted 14 September 2019 - 17:45

Mersi pentru tot, inca ceva, stie cineva exact de unde pot lua SIM cu multi GB de net cu pasaport ?
Si unde pot schimba ok euro in lire turcesti ? Ms mult |
Posted 14 September 2019 - 17:52

Mersi pentru tot, inca ceva, stie cineva exact de unde pot lua SIM cu multi GB de net cu pasaport ? Si unde pot schimba ok euro in lire turcesti ? Ms mult Curs bun la casele de schimb din zona bazarului. Cartela :Magazine Vodafone sau Turkcell. Ambele au o varianta pentru turiști. Costã aprox 130 de lire și oferã 20 de giga și ceva minute și sms |
Posted 15 September 2019 - 08:40

Eu recomand sa te feresti de zonele turistice pt schimb valutar si cumparatul cartelei pt ca vei primii preturi de
|
Posted 15 September 2019 - 09:09

Ce am scris mai sus se intampla anul trecut in primavara.
Acum vad pe site-ul Turk Telekom, cartela prepaid cu 10Gb + 750 minute + 1000 SMS la 44 lire (~ 33 lei). https://bireysel.tur...s-paketler.aspx |
Posted 15 September 2019 - 20:55

Sunt in EsenYurt dragilor, multumesc pt sfaturi, totul bine si frumos, mai putin ca nu credeam ca e asa divizat istanbulul pe grupe tip cartier. Tootusi, unde se poate iesi la o clubareala ceva ? sunt foarte conservatori oamenii aici , am impresia ca nu ies la club ? nu am vazut sa aiba cineva tatuaj, slujba toata ziua
Cat despre cartela nu am reusit sa cumpar, mi a cerut 200 LIRE IN AEROPORT PE 8GB !! |
Posted 15 September 2019 - 21:21

Sunt in EsenYurt dragilor, multumesc pt sfaturi, totul bine si frumos, mai putin ca nu credeam ca e asa divizat istanbulul pe grupe tip cartier. Tootusi, unde se poate iesi la o clubareala ceva ? sunt foarte conservatori oamenii aici , am impresia ca nu ies la club ? nu am vazut sa aiba cineva tatuaj, slujba toata ziua Cat despre cartela nu am reusit sa cumpar, mi a cerut 200 LIRE IN AEROPORT PE 8GB !! |
Posted 16 September 2019 - 09:32

Clubareala in Istanbul este cu dus si intors, in general cluburile (nu sunt multe la numar) sunt pline de turisti si turci care locuiesc in occident si vin acasa sa sparga banii sau sunt cluburi de gay. Eu am fost in Ruby, care era plin de turci din occident care spargeau sute de euro in cluburi si se etalau in fata prietenilor care inca locuiau acolo. Mi se parut o atmosfera foarte ciudata, dar merita vazut.
|
|
Posted 17 September 2019 - 14:17

Aici nu se bea , nu se mananca multa carne, dupa ora 21 e liniste totala, imi place foarte mult atmosfera, nu ma asteptam la asa ceva. Are cineva idee cum sa ajung din Esenyurt la cel mai apropiat bazar >?
|
Posted 18 September 2019 - 09:56

Cum adica nu se mananca multa carne? Turcii sunt printre cei mai mari consumatori de carne.
Nu se bea? Adica nu se bea alcool, sau nu se bea deloc? Pai logic ca nu se bea alcool, oamenii sunt musulmani nu le prea permite religia, cred ca habar nu ai unde ai ajuns. Omule asa cum stai pe net si trimiti mesaje pe forum, nu e mai usor sa dai un search pe net? Am bagat doar Esenyurt Bazar pe Google si deja mi-a gasit un bazar. Adresa: Güzelyurt, 38. Sk. No:1, 34515 Beylikdüzü Osb/Esenyurt/İstanbul, Türkei |
Posted 18 September 2019 - 11:24

mai alexandru, dar tu cu ce ocazie ai ajuns in istanbul ? te-ai dus sa muncesti acolo sau la distractie ? a fost o plecare pe fuga, din scurt timp, de n-ai avut timp sa te interesezi despre posibilitatile de distractie, obiective turistice, etc. sau te-ai bazat pe prietenul la care esti cazat, ca te va ghida el prin acest oras ?
|
Posted 28 September 2019 - 22:05

ii trebuie un SIM local pentru google maps altfel il omoara roamingul de date. Merge si cu harti offline dar ii lipsesc multe informatii. Poate omul nu e dispus sa-si ia un SIM local. |
Posted 17 January 2020 - 09:41

|
Posted 17 January 2020 - 11:00

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users