![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Este necesara rovigneta?

Posted 11 September 2019 - 13:24

viceroy56, on 11 septembrie 2019 - 13:04, said:
Si cat combustibil consuma pana acolo dus-intors+timp pierdut, sigur e mai scump decat RV pe o zi. Daca nu sta cumva in Berceni. |
Posted 11 September 2019 - 13:24

Posted 11 September 2019 - 13:27

Posted 11 September 2019 - 14:09

george_alexandru, on 11 septembrie 2019 - 12:34, said:
Trecand peste faptul ca DNCB e drum national (de aici si acel DN din denumire), rovigneta e suficient de ieftina incat sa nu fie o problema achizitia uneia pe un an... La cum arata drumurile din Romania, mie sincer mi se pare ca aceasta rovigneta este foarte scumpa. Platesti si primesti nimic in schimb. Eu nu am rovigneta. Cand plec cumpar pe 7 zile. |
Posted 11 September 2019 - 14:19

Nu pot sa cred ca ai deschis un topic pentru asa ceva...Nu va ajunge cat intrebati pe grupurile de FB?
Nu iti permiti rovinieta, ia STB |
Posted 11 September 2019 - 14:28

gushpi, on 11 septembrie 2019 - 13:27, said: mai e pân-la 3 luni! 125 de lei să pregătești! S-a intamplat in martie. Adevarul e ca acum vreo 3 saptamani am ratat un aviz la posta - eram in concediu, plicul nu mai era la posta. Am sa urmaresc pe online banking sa vad daca ma executa ![]() Prostia mea..pe 2 ianuarie mi-a expirat rovinieta - bing-bang a sunat telefonul, remindere, SMS, mail zic da-le'n plm imi iau eu cand oi pleca cu prima ocazie din Bucuresti 0 inceput de ianuarie cu durere de cap. Am plecat din oras la o inmormantare, am uitat si mi-am dat seama abia pe Bucuresti-Pitesti trecand pe sub camerele de la Bolintin Deal. ![]() |
Posted 11 September 2019 - 14:35

Adi blondu, on 11 septembrie 2019 - 11:59, said:
Salut prieteni! Pentru traseul din imagini,este necesara rovigneta? Primele camere de rovignete sunt abia dupa intrarea in judetul Giurgiu, km22+50m. https://www.google.c...!7i13312!8i6656 Exista niste camere si la limita municipiului pe panoul de afisaj electronic dar cred ca sunt pentru monitorizare trafic doar ca i-ar lua pe toti mare merg la Carrefour sau care ies pe DNCB care tine de Bucuresti. Nu mi-am pus niciodata problema ce e cu ele, daca stie cineva sa scrie... oricum tu nu ai treaba cu ele ca vii pe DNCB deci nu treci pe la panou. Pe DN1 nu exista asa ceva la iesirea din municipiu. Primele camere rovignete sunt in Otopeni fix cu 50m inainte de varianta spre aeroport (smecheri). https://www.google.c...!7i13312!8i6656 Deci practic poti merge fara rovigneta Buc-Otopeni insa numai pana in centru, fara sa ajungi la aeroport. Si te intorci pe soseaua garii sau cum ii zice care da in centura ca altfel nu mai ai cum sa intorci pe DN ca dai de camere. Edited by andreic, 11 September 2019 - 15:01. |
Posted 11 September 2019 - 15:14

Posted 11 September 2019 - 17:37

Bogotta, on 11 septembrie 2019 - 14:09, said:
La cum arata drumurile din Romania, mie sincer mi se pare ca aceasta rovigneta este foarte scumpa. Platesti si primesti nimic in schimb. Eu nu am rovigneta. Cand plec cumpar pe 7 zile. Dar la noi, lucrurile se fac pe dos. -În loc să se investească in radare fixe, se investește în camere fixe și mobile care caută vigneta după nr. de înmatriculare. -În loc să se investească în radare fixe, se trimit echipaje de poliție rutieră la ”vânătoare”, de parcă altceva mai bun nu ar avea de făcut. Ba chiar se oferă ocazia șoferilor să facă scandal de genul: ”pe ăia nu-i vedeți, numai pe noi”. -În loc să se investească în radare fixe, care nu iartă pe nimeni, că e primar, deputat, senator sau interlop de renume, se preferă umilirea polițiștilor de la rutieră. -De ce să dai amenzi pentru vignetă, când poți să nu o faci și în același timp toți șoferii să o plătească? Oare în care situație ar ieși statul mai câștigat? Edited by ericmario, 11 September 2019 - 17:45. |
Posted 11 September 2019 - 19:05

O lege de rahat tipic romaneasca!!
E centura ocolitoare a orasului Bucuresti,dar iti trebuie rovinieta sa circuli pe ea pentru ca treci prin judetul Ilfov....Pai daca e centura Bucurestiului,nu e normal sa nu iti trebuiasca rovinieta pe ea?????Niste cretini! Si faza e ca nu mai scapam de ei ca tot aia candideaza si tot babele si mosii plus restul prostimii ii voteaza! Ontopic.Da,legal ai nevoie de rovinieta,dar nu exista camere pentru ea,iar alea mobile se pun de obicei prin tara sau intre localitati! |
Posted 11 September 2019 - 21:06

mannyx92, on 11 septembrie 2019 - 14:19, said:
Nu pot sa cred ca ai deschis un topic pentru asa ceva...Nu va ajunge cat intrebati pe grupurile de FB? Nu iti permiti rovinieta, ia STB george_alexandru, on 11 septembrie 2019 - 12:34, said:
Trecand peste faptul ca DNCB e drum national (de aici si acel DN din denumire), rovigneta e suficient de ieftina incat sa nu fie o problema achizitia uneia pe un an....nu de altceva, dar poate mai iesi din cand in cand din oras. eiffel, on 11 septembrie 2019 - 12:37, said:
Toata zona aia e Jud. Ilfov. Cauta si tu un Hornbach in Bucuresti . Parca exista unul. ![]() viceroy56, on 11 septembrie 2019 - 13:04, said:
Si cat combustibil consuma pana acolo dus-intors+timp pierdut, sigur e mai scump decat RV pe o zi. Daca nu sta cumva in Berceni. La orele in care ma duc eu nu e aglomeratie. claudiu1, on 11 septembrie 2019 - 13:13, said:
Corect, este unul in Berceni, pe Luica, in spate la Grand Arena. https://www.hornbach...ch/berceni.html La cat de aglomerat este pe Prelungire si intrarea pe Centura (mai ales la intoarcere, de pe Centura pe Prelungire), posibil sa faci tot cam atat. andreic, on 11 septembrie 2019 - 14:35, said:
Nu. Pentru aeroport da ca e in Otopeni dar pentru centura Bucuresti si magazine nu trebuie. Primele camere de rovignete sunt abia dupa intrarea in judetul Giurgiu, km22+50m. Exista niste camere si la limita municipiului pe panoul de afisaj electronic dar cred ca sunt pentru monitorizare trafic doar ca i-ar lua pe toti mare merg la Carrefour sau care ies pe DNCB care tine de Bucuresti. Nu mi-am pus niciodata problema ce e cu ele, daca stie cineva sa scrie... oricum tu nu ai treaba cu ele ca vii pe DNCB deci nu treci pe la panou. Pe DN1 nu exista asa ceva la iesirea din municipiu. Primele camere rovignete sunt in Otopeni fix cu 50m inainte de varianta spre aeroport (smecheri). Deci practic poti merge fara rovigneta Buc-Otopeni insa numai pana in centru, fara sa ajungi la aeroport. Si te intorci pe soseaua garii sau cum ii zice care da in centura ca altfel nu mai ai cum sa intorci pe DN ca dai de camere. |
|
Posted 19 October 2019 - 09:26

Posted 09 November 2019 - 13:30

Posted 06 December 2019 - 10:35

george_eu25, on 11 septembrie 2019 - 19:05, said:
O lege de rahat tipic romaneasca!! E centura ocolitoare a orasului Bucuresti,dar iti trebuie rovinieta sa circuli pe ea pentru ca treci prin judetul Ilfov....Pai daca e centura Bucurestiului,nu e normal sa nu iti trebuiasca rovinieta pe ea?????Niste cretini! Esti in eroare maxima: centura Bucurestiului nu apartine de Bucuresti, ci de Compania de drumuri, deci da, trebuie vigneta. Faptul ca se cheama "centura Bucuresti" nu are relevanta - e regim de DN In Madrid parca sunt 3 inele concentrice de centura, cel mai indepartat parca la vreo 40 km de oras. Din logica ta, nici acolo nu ar trebui platita vigneta pentru ca se cheama inelul 3 de centura Madrid? |
Posted 06 December 2019 - 11:47

Posted 06 December 2019 - 14:07

Posted 12 December 2019 - 14:26

adrian_r5, on 06 decembrie 2019 - 14:07, said:
Cind au bagat astia "vigneta" in Spania ? |
|
Posted 12 December 2019 - 15:04

bogwol, on 12 decembrie 2019 - 14:26, said:
nu stiu daca este sau nu bogwol, on 12 decembrie 2019 - 14:26, said:
Argumentatia ![]() Vezi aici cum e cu M0 - centura Budapesta. Edited by adrian_r5, 12 December 2019 - 15:04. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users