Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Pareri site articole sport

Asus Zenbook-bateria nu se mai in...

Recomandare vopsitorie de calitat...
 Merita sa iti pui implant dentar ...

Exploziile la North Stream - Sabo...

Plachete omagiale "Eminescu 2...

Economia... in defavoarea clasei ...
 Cati bani consumati pt naveta cu ...

Tragere la sorti preliminarii EUR...

ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT(20...

Casti, DAP-uri, dongles si DAC/AM...
 Cum fac reclama pe youtube?

Pedichiurist(a) la domiciliu

Nisi 9mm F/2.8 pentru APS-C&MFT

Cum se poate metamorfoza o imagin...
 

Port Forwarding - Huawei HG8247U

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
chrisiac

chrisiac

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.12.2017
Buna seara,

Tocmai au fost instalate serviciile de internet 1Gbps si tv global de la orange.
Primit in custodie router Huawei HG8247U dual band.

Se pare ca user-ul root cu parola "admin" de pe spatele router-ului nu permit decat schimbarea numelul (SSID) retelei wifi, parolei retelei wifi si activarea/dezactivarea celor 2 benzi wifi (2.4 si respectiv 5GHz).

DMZ si port forward nu pot fi setate deoarece nu exista un wan device creat.

Nu pot crea wan device ca nu am access la aceasta setare.

Lipsesc foarte multe optiuni.

Nu pot downloada fisierul de configurare pt. a obtine user-ul "superadmin" din fisierul xml...

Aveti idee daca cei de la Orange pot schimba router-ul / oferi user-ul de superadmin / trece chiar router-ul in  mod bridge?

Momentan, router-ul lor poate fi folosit doar pt. semnal wifi si cam atat. Nu tu server vpn, nu tu camere dvr, no nothing...

Lipsa de respect din partea provider-ului faptul ca nici macar la Config Backup nu ai access?

Multumesc

#2
cain2k

cain2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 884
  • Înscris: 29.06.2008
Salut,
Poți trece router-ul în modul bridge, dar doar Orange o poate face - sună la relații clienți și se va rezolva ...
Succes !

Edited by cain2k, 05 September 2019 - 21:29.


#3
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,686
  • Înscris: 01.01.2008
Se permite la Orange? Știu că nu permiteau bridge cu ceva vreme în urmă.

#4
wantsome

wantsome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 15.05.2017
SI la 8247h, cand te treceau pe cgn (nu mai aveai ip public) nu mai puteai sa faci port forward. Ma gandesc ca o fi aceeasi cauza si la tine. Suna si cere ip public.

#5
Klasse

Klasse

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,016
  • Înscris: 29.05.2006
Tocmai ai luat țeapă, ca și mine. Ticăloșii de la Orange nu vor așa ceva. Nu-ți rămâne decât varianta unui tunneling, cumva.

#6
manic_user

manic_user

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,013
  • Înscris: 16.01.2007

 chrisiac, on 05 septembrie 2019 - 21:23, said:

[...] DMZ si port forward nu pot fi setate deoarece nu exista un wan device creat.
Nu pot crea wan device ca nu am access la aceasta setare. [...]

Roagă-l pe Orange_helper să te ajute. Apoi înarmează-te cu mult calm și multă răbdare. Vei avea nevoie când vei dialoga cu cei de la tehnic.

Attached Files



#7
chrisiac

chrisiac

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.12.2017
S-a rezolvat sunand la 300 la Orange.

Multumesc tutoror de reply.

O zi frumoasa sa aveti!

#8
Mihai-Radu

Mihai-Radu

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.10.2019
Ne poti spune cum s-a rezolvat? Ca sunt in aceeasi situatie si am sunat la Orange iar cei de la tehnic au spus ca nu ofera consultanta pe asa ceva. Am ramas cu gura cascata!

#9
chrisiac

chrisiac

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.12.2017
Buna,

2 cazuri concrete:
1. Adaugat pachet IP static si sunat la Orangr si primit acces la setarile router-ului.
2.  Sunat la Orange la tech support si solicitat trecere ONT/GPON (aka router) in mod bridge si conectat router personal la LAN 1

Hope this helps.

Regards

#10
Mihai-Radu

Mihai-Radu

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.10.2019

View Postchrisiac, on 19 octombrie 2019 - 08:18, said:

Buna,

2 cazuri concrete:
1. Adaugat pachet IP static si sunat la Orangr si primit acces la setarile router-ului.
2.  Sunat la Orange la tech support si solicitat trecere ONT/GPON (aka router) in mod bridge si conectat router personal la LAN 1

Hope this helps.

Regards
Multumesc mult pentru raspuns!

#11
al3xlove

al3xlove

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 08.08.2007

View Postchrisiac, on 19 octombrie 2019 - 08:18, said:

Buna,

2 cazuri concrete:
1. Adaugat pachet IP static si sunat la Orangr si primit acces la setarile router-ului.
2.  Sunat la Orange la tech support si solicitat trecere ONT/GPON (aka router) in mod bridge si conectat router personal la LAN 1

Hope this helps.

Regards
Ce inseamna ai primit acces la setarile routerului? Toate? Pe contul de superadmin?

#12
Mihai-Radu

Mihai-Radu

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.10.2019
La mine s-a rezolvat achizitionand IP static cu 2 EUR/luna. Iti dau cei de la tehnic access la router pe contul "root" si poti face Port Forwarding, DDNS si tot ce mai vrei.

#13
RampaGe

RampaGe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 23.01.2008
Salut. Am internetul de 1000 de la orange de aproape 2 ani ( foarte bun internet fata de competietie ) am modelul nou de rooter dar nu imi ramane mult pe banda de 5G , dupa 2 ore maxim dispare din lista de wi-fi si chiar daca ma duc aproape de rooter cu orice device nu gasesc reteaua ( singura varianta este sa ii dau un reset ) , am facut sesizare acum 2 zile l-au schimbat cu unul nou.... aceasi problema. Sfaturii ??? Nu i-am schimbat nici o setare doar numele si parola . Multumesc

#14
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004

View PostRampaGe, on 30 ianuarie 2020 - 22:49, said:

Salut. Am internetul de 1000 de la orange de aproape 2 ani ( foarte bun internet fata de competietie ) am modelul nou de rooter dar nu imi ramane mult pe banda de 5G , dupa 2 ore maxim dispare din lista de wi-fi si chiar daca ma duc aproape de rooter cu orice device nu gasesc reteaua ( singura varianta este sa ii dau un reset ) , am facut sesizare acum 2 zile l-au schimbat cu unul nou.... aceasi problema. Sfaturii ??? Nu i-am schimbat nici o setare doar numele si parola . Multumesc

am vazut ca sunt niste setari de power saving prin configurari. nu imi aduc aminte exact unde dar stiu ca am ramas surprins ca ma gandeam exact la scenariul tau. ma gandesc ca daca nu o sesiza trafic trece in power save mode sau ceva de genul. e doar o presupunere :)

#15
kroko22

kroko22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 29.03.2005

 Mihai-Radu, on 25 octombrie 2019 - 04:57, said:

La mine s-a rezolvat achizitionand IP static cu 2 EUR/luna. Iti dau cei de la tehnic access la router pe contul "root" si poti face Port Forwarding, DDNS si tot ce mai vrei.
cel mai probabil routerul tau era in mod IPv6 Only cu DS-LITE si se ocupa orange de NAT-ul tau. cand ai cerut IPv4 ti-au aparut inapoi pe router setarile de port-forward.

#16
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
LE

am raspuns si pe zona de orange home net. cred ca e mai relevant acolo deaorece nu tine doar de router ci si de orange

https://forum.softpe...6#entry26018709

Edited by ccezar2004, 06 March 2020 - 08:53.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate