Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...
 Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...
 Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica
 Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Facultatea de info-Iasi

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

alex0745

alex0745

New Member

• Grup: Candidate Members
Buna! Din octombrie voi studia la Facultatea de informatica din Iasi din cadrul UAIC. Ma intrebam daca sunt pe aici fosti studenti ai facultatii care m-ar putea ajuta cu cursurile din anul 1, semestrul 1. As vrea sa ma uit putin peste ele inainte sa inceapa facultatea. Multumesc!

Inocentia

Inocentia

Member

• Grup: Members
Așa tare te-ai plictisit ?  Eu zic stai liniștit și bucură-te de cât mai ai din vacanță. ;)

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
O sa ai timp in sesiune. ,;)
Daca s-au schimbat profesorii si vine altul cu cursul lui?

silentiumobile

silentiumobile

Junior Member

• Grup: Junior Members
Pe site-ul facultatii ai linkul catre orar (cel vechi, de acum). https://profs.info.u...r_studenti.html
Cauta pentru grupele din anul I orarul, apoi da click pe profesor (numele lui este hyperlink) si intri pe pagina lor. De obicei, fiecare profesor are prezentarile de curs si temele (cateodata) pe pagina personala.

Spor!

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

alex0745, on 04 septembrie 2019 - 12:39, said:

cursurile din anul 1, semestrul 1
Le-au dat foc demult. Ai titlurile materiilor de studiu in link, cu o fisa de prezentare, ai bibliografie, spor la studiu: https://www.info.uai...ormatica-ro-en/

alex0745

alex0745

New Member

As sta, crede-ma, dar nu prea am incontro. M-a pus naiba sa fac 2 facultati in paralel si ma gandeam ca mai bine stiu din timp ce ma asteapta.

alex0745

alex0745

New Member

Inocentia, on 04 septembrie 2019 - 12:52, said:

Așa tare te-ai plictisit ?  Eu zic stai liniștit și bucură-te de cât mai ai din vacanță. Posted Image
Nu e vorba de plictiseala, ci de 2 facultati in paralel Posted Image
Ma gandeam sa vad si eu ce ma asteapta inainte sa inceapa calvarul

alex0745

alex0745

New Member

dorin_2k, on 04 septembrie 2019 - 12:58, said:

O sa ai timp in sesiune. ,Posted Image
Daca s-au schimbat profesorii si vine altul cu cursul lui?
As vrea sa fie asa, dar cu 2 facultati...

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

Care e a doua facultate?
Daca vrei sa devii meserias la info, nu mai ai timp de alta! Si nu ma refer strict la cursuri ci la cat trebuie sa inveti extrascolar.

Edited by neagu_laurentiu, 05 September 2019 - 12:08.

alex0745

alex0745

New Member

neagu_laurentiu, on 05 septembrie 2019 - 12:07, said:

Care e a doua facultate?
Daca vrei sa devii meserias la info, nu mai ai timp de alta! Si nu ma refer strict la cursuri ci la cat trebuie sa inveti extrascolar.
Chimie. O fac din pasiunea de liceu. Job sa am, dupa 8 ani de performanta nu mai urmaresc sa fiu primul.

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

Jobul nu se obtine doar pentru ca ai trecut un curs ori ai absolvit o facultate. Trebuie mult mai mult si asta se traduce in timp aloct perfectionarii si sa nu ti-l consume pasiunea ta.

Edited by neagu_laurentiu, 07 September 2019 - 06:32.

exydos

exydos

Active Member

De ce nu faci ceva de gen cum e la UPB :
Ingineria si Informatica Proceselor Chimice si Biochimice. Nu stiu cat de greu e la chimie , ( am fost si eu bun in liceu la chimie) , dar la info o sa fii cat de cat incarcat cu matematici.

alex0745

alex0745

New Member

neagu_laurentiu, on 07 septembrie 2019 - 06:30, said:

Jobul nu se obtine doar pentru ca ai trecut un curs ori ai absolvit o facultate. Trebuie mult mai mult si asta se traduce in timp aloct perfectionarii si sa nu ti-l consume pasiunea ta.
Of, iar ma descurajeaza lumea :))
Merci pentru parere tho. Acum cand ziceam de performanta in liceu ma refeream la performanta relativ inalta, deci sunt obisnuit cu un volum mare de munca. Am foarte multi colegi mai mari care au trecut prin facultate avand ori job, ori a 2-a facultate. Atata doar ca sper si eu.

alex0745

alex0745

New Member

exydos, on 07 septembrie 2019 - 09:23, said:

De ce nu faci ceva de gen cum e la UPB :
Ingineria si Informatica Proceselor Chimice si Biochimice. Nu stiu cat de greu e la chimie , ( am fost si eu bun in liceu la chimie) , dar la info o sa fii cat de cat incarcat cu matematici.
Faza e ca la chimie am deja facuti primii 2 ani de materie si ca am colegi mai mari care fac, ca mine, 2 facultati. Cat despre matematica, am incercat sa pastrez o relatie cat mai buna cu ea in liceu, asa ca poate ma descurc si aici.

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

alex0745, on 07 septembrie 2019 - 09:30, said:

Am foarte multi colegi mai mari care au trecut prin facultate avand ori job, ori a 2-a facultate.
Insa e invers ca la tine. Am zis si eu ca diploma o obtii dar discutia e sa obtii de munca, in raport cu ai tai colegi care aveau deja.
Eu nu vreau sa te descurajez, iti spun doar ca si info trebuie sa devina tot o pasiune.

Edited by neagu_laurentiu, 07 September 2019 - 11:30.

alex0745

alex0745

New Member

neagu_laurentiu, on 07 septembrie 2019 - 11:27, said:

Insa e invers ca la tine. Am zis si eu ca diploma o obtii dar discutia e sa obtii de munca, in raport cu ai tai colegi care aveau deja.
Eu nu vreau sa te descurajez, iti spun doar ca si info trebuie sa devina tot o pasiune.
Ma refeream la faptul ca mai stiu oameni care au facut 2 in paralel :)

Rakdos

Rakdos

Junior Member

Cum e dupa sesiune? Merita aceasta facultate? Cum ti se par materiile, profesorii, etc? Ceva sfaturi? :)) Mersi :D

alex0745

alex0745

New Member

Rakdos, on 12 februarie 2020 - 21:42, said:

Cum e dupa sesiune? Merita aceasta facultate? Cum ti se par materiile, profesorii, etc? Ceva sfaturi? Posted Image) Mersi Posted Image

Depinde mult de puterea ta de muncă. Ca să fiu mai exact, am reușit cu 2 facultati sa trec de sesiune cu 0 restante si cu invatat relativ putin. Am avut 8.4 in final, invatand in medie cate 2 zile full inainte de fiecare partial si fiecare examen din sesiune. La structuri de date esti cumva fortat sa inveti pe parcurs, avand 3 teste la seminar, iar daca esti activ la restul si mai iesi la tabla (eu am fost asa doar la mate si la acso) nu e atat de greu. Profesorii sunt rezonabili daca esti respectuos si stai cat de cat in banca ta, iar cu unii chiar poti sa glumesti destul de lejer. Cat despre sfaturi, depinde de tine ce urmaresti, note mari sau sa treci si sa ajungi la un job decent Posted Image

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate