![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sony DSC-HX60 lentila obiectiv fisurata!
Last Updated: Sep 02 2019 11:43, Started by
maladetz
, Sep 02 2019 01:40
·
0

Posted 02 September 2019 - 01:40

Salut,
Am acest aparat de aproximativ o luna de zile si sunt foarte multumit de el insa juniorul meu nu stiu ce a facut ca a fisurat lentila obiectivului. Aparatul inca functioneaza, la zoom nu deranjeaza insa fara zoom apare umbra acelei fisuri. Daca il duc intr-un service si ii inlocuieste lentila, exista vreo sansa sa mai faca poze ca inainte, sau trebuie sa ai noroc de cineva extrem de priceput care sa alinieze obiectivul, lentilele si ce mai este pe acolo ...... Multumesc anticipat! |
Posted 02 September 2019 - 04:56

la service daca-l duci, nai mult ca sigur ca reparatia va consta in schimbarea totala a "ansamblului obiectiv" si te va costa cit 2 aparate foto la un loc. nu au reparatori ci doar schimbatori de subansamble.
![]() |
Posted 02 September 2019 - 08:01

http://moptics.ro/re...ii-camere-foto/
Trimite-le un mail cu poze si vezi ce parere au. Iti vor estima si pretul. |
Posted 02 September 2019 - 11:43

Multumesc de răspuns, le-am trimis un email, astept sa vad ce zic.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users