![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Majorare cu 60% a tarifelor la internet Telekom din Octombrie 2019
Last Updated: Feb 19 2020 23:23, Started by
rralex89
, Aug 29 2019 15:20
·
0

Posted 29 August 2019 - 15:55

Multam pentru " dovada " .Eu am electronica si inca n-am primit .Am primit insa asigurari ferme ca indiferent cat traiesc nu o sa apuc in acest bloc fibra telepom .E neeconomic deoarece " toata lumea e la Gigi acolo la dvs " !
Doar daca schimb in alta parte chiria cred ca o sa apuc .Ori garnizoana ! Experiente ! ADSL si la mine ! Exista inca si asa ceva ! Inca pe modem scrie Click net Romtelecom ! Inca nu mi-s la Telekom io ! |
Posted 29 August 2019 - 15:57

Asta e ca si cum ar veni cineva la tine cand iei salariul si ti-ar spune ce sa faci cu banii tai. Defapt tu esti suparat ca nu mai ai o sa ai parte de serviciile alea la preturi exagerat de mici. |
Posted 29 August 2019 - 15:58

Asta e ca si cum ar veni cineva la tine cand iei salariul si ti-ar spune ce sa faci cu banii tai. Defapt tu esti suparat ca nu mai ai o sa ai parte de serviciile alea la preturi exagerat de mici. 5 EUR/luna nu mi se pare exagerat de mic. Cand compari preturile, compari preturile cu piata in care activezi. Totusi vorbim de 5 EUR pe luna pe 4 Mbps Download si 1 Mbps Upload. Nu e deloc un pret mic pentru o tehnologie a carei implementari si-a amortizat de muuuuult costurile. Tu cat platesti si pentru ce viteza? |
Posted 29 August 2019 - 15:59

La mine la sat mergea tot mai prost ADSL pentru că nu au mai investit deloc. Deci operatorii mobili au investit în draci în ultimii 10 ani, ăștia au același ADSL de mai bine de 10 ani. Cât poate să coste un asemenea serviciu?
Pe de altă parte, este adevărat că este afacerea lor și pot cere atâta cât își doresc. |
Posted 29 August 2019 - 16:01

Multam pentru " dovada " .Eu am electronica si inca n-am primit .Am primit insa asigurari ferme ca indiferent cat traiesc nu o sa apuc in acest bloc fibra telepom .E neeconomic deoarece " toata lumea e la Gigi acolo la dvs " ! Doar daca schimb in alta parte chiria cred ca o sa apuc .Ori garnizoana ! Experiente ! ADSL si la mine ! Exista inca si asa ceva ! Inca pe modem scrie Click net Romtelecom ! Inca nu mi-s la Telekom io ! |

peste 250 EUR ca investitie intitiala https://www.evomag.r...ScaAjGZEALw_wcB antena am luat-o de pe olx, de la unu' care vindea antene pentru B310. |

Valoare Telekom vine din clădirile pe care le deține. Ei vor să scape de clienți pentru a simplifica procedura de achiziție. Posibili cumpărători sunt doar 3 și dacă clienții trec de bună voie la ei, au mai puțin de lucru pe partea de contracte.
Doar la mine în oraș Telekom deține 2 cladiri de cca 7 sau 10 etaje nu mai știu și 1 este în centrul orașului. Telekom va fi un tun imobiliar nimic altceva |
Posted 29 August 2019 - 16:03

aproximativ 300 de lei, router-ul si antena externa. https://www.evomag.r...ScaAjGZEALw_wcB antena am luat-o de pe olx, de la unu' care vindea antene pentru B310. ![]() |
Posted 29 August 2019 - 16:07

mrfe are dreptate, au încercat să închirieze clădirile la prețuri SF, nu a mers. Acum vând totul la preț mai mic.
|
Posted 29 August 2019 - 16:10

|
Posted 29 August 2019 - 16:14

Posted 29 August 2019 - 16:15

Sa vedem ce iese. Sper ca dupa achizitie sa cada cateva capete care au fost la carma strategiei comerciale a firmei in ultimii ani... pe cumpărător nu il va interesa nimic referitor la angajați poate vreo "câțiva" tehnic și câțiva cu pile. Dacă vânzarea va fi după cum sunt zvonurile, cineva pune mâna pe infrastructura fizică și altcineva pe cea mobilă. Cel mai bine iese cel care va lua rețeaua de fix și clădiri |
Posted 29 August 2019 - 16:18

Au trimis la toata lumea. Reziliati, fratilor, e a doua oara in acest an cand isi bat joc de noi... Servicii mai proaste, posturi TV scoase din pachet dar vor bani mai multi.
Reziliere !!! Aveti aici linkul de reziliere. https://www.telekom....ziliere-online/
totusi, daca nu-ti convine ceva, te duci la alta taraba. Nu inainte sa-i facem de bafta in tot Feisbuku.. |
Posted 29 August 2019 - 16:18

Au trimis la toata lumea. Reziliati, fratilor, e a doua oara in acest an cand isi bat joc de noi... Servicii mai proaste, posturi TV scoase din pachet dar vor bani mai multi. Reziliere !!! Aveti aici linkul de reziliere. https://www.telekom....ziliere-online/ |
Posted 29 August 2019 - 16:20

Au trimis la toata lumea. Reziliati, fratilor, e a doua oara in acest an cand isi bat joc de noi... Servicii mai proaste, posturi TV scoase din pachet dar vor bani mai multi. Reziliere !!! Aveti aici linkul de reziliere. https://www.telekom....ziliere-online/ Nu inainte sa-i facem de bafta in tot Feisbuku.. Eu n.am primit, deci n.a primit toata lumea, inca 😂 |
Posted 29 August 2019 - 16:33

Uite si screenshotul Am AKTA in zona, insa stabilitatea retelei lor lasa de dorit fiindca au infrastructura de acces pe cabluri Cat5e ecranate. De aceea cred ca o sa ma indrept spre o soluitie 4G cu antena externa.. care probabil ma va costa peste 250 EUR ca investitie intitiala... Nu inteleg ce a fost in capul lor cand au gandut-o pe asta... Nu m-ar fi deranjat sa dau si cu 200% mai mult daca veneau cu o investitie serioasa in infrastructura si imi aduceau o retea GPON de exemplu. Dar nu... ei cer 60% si-ti dau UE ![]() treci la AKTA, chiar daca nu au cea mai stabila retea, vitezele sunt mult mai mari. la parinti am akta si ziua prind cam 40 Mbps up si down, iar seara si noaptea cam 60-80 Mbbps. |
|
Posted 29 August 2019 - 16:42

Se pregateste de vanzare, portofoliul trebuie simplificat pentru preluare si migrare. Mai bine zis, trebuie cosmetizate cifrele din bilant pe seama fraierilor.. ca la cum arata acum bilantul Telekom, nu o cumpara nici drku Edited by Kres, 29 August 2019 - 16:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users