Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Viteza Download

PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!
 Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Victoria Guimaraes - FCSB pronostic

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
60 replies to this topic

ioppo

ioppo

Guru Member

• Grup: Senior Members
1-1

doxan

doxan

Disident politic

Gigi Becali e convins că FCSB nu va avea probleme în a obține calificarea în grupele Europa League. "Îmi tai capul dacă ne marchează" şi "Putem juca trei zile fără ca ei să ne înscrie", au fost declarațiile războinice date de Gigi Becali, după partida tur, scor 0-0.
Unul dintre liderii vestiarului, Florin Tănase, a fost întrebat despre declarațiile optimiste ale lui Gigi Becali. "Eu sper să marcăm noi mai multe goluri și să primim doar unul. Sper să câștigăm cu 2-1! Sigur că îmi doresc să marchez și eu", a spus Florin Tănase pentru Pro TV.

adisz

adisz

Targu Mures

Mi-ar place un 5-0,mai ales ca trogloditul zicea ca aia nu-s in stare sa marce gol nici daca meciul ar dura trei zile.
O alta afirmatie a lui a fost cea in care zicea ca se spanzura daca pierde calificarea.Chiar si doar pentru asta,FCSB ar trebui sa se gandeasca la viitorul lui si sa se lase batuta.Dar fariseul nu-i obisnuit sa se tina de cuvant,da-l dracului de ipocrit.

zNick

zNick

Active Member

• Grup: Members
Tot sunt pe aici oameni care isi bat joc de Steaua/FCSB insa nu va inteleg... Fratilor echipa asta ne reprezinta TARA intr-o competitie europeana. Eu sunt stelist insa am sustinut CFR-ul si o voi face in continuare in UEL la fel cum am sustinut si Craiova si Viitorul in lupta pentru calificare. Atata ura vezi doar la romani, in loc sa va bucurati ca avem o echipa care se lupa sa ajunga in UEL voi dati cu hate si faceti misto de ea.

ananiamadalin

ananiamadalin

Member

Ia bătaie Steaua

adisluc

adisluc

Guru Member

La SC cea ,,mai mica,, cota : 6.70 pt. 1 - 0 iar apoi urmeaza :
(scor corect) 1-1 (cota) 7.53,   2-0 7.46,   2-1 9.03,   0-0 11.0,   0-1 14.4,   1-2 19.5,   0-2 34.7,   2-2 20.2,   3-2 36.4,   3-1 15.0,  3-0 12.4,  4-2 81.1,  1-3 70.6,  2-3  78.9 etc.

Edited by adisluc, 29 August 2019 - 19:40.

business11

business11

Info Austria

imi retrag cuvintele, ne-au dat cu pamantul in cap portughezii. Dar defapt ei nu a fost genial, ci noi incredibil de slabi. In stilul asta o sa se aleaga praful de o asa echipa.

Elenistic

Elenistic

Distrug pesedisti pe banda rulanta

Am eu un pronostic pentru seara asta:

Attached File  jiji.jpg   58.92K   10 downloads

mirel3003

mirel3003

Senior Member

View Postmirel3003, on 29 august 2019 - 15:07, said:

Guimaraes - FCSB (FC spre B): 1 - 0
Se pare ca am avut dreptate!!!

Acum drumul catre B e deschis

Quantum

Quantum

verklarung

FCSB = echipa slaba, a nimerit in calificari tot echipe slabe. E condusa spre faliment de un fudul-impulsiv.

Cat de prost sa fii sa-ti risipesti viata ta privind un grandoman caraghios !?

business11

business11

Info Austria

parca de 2 sau 3 ani nu au mai prins grupele... se vede clar ca echipa este intr-o criza. Niciodata Steaua nu a fost pe ultimul loc in campionat, este grava situatia.

mirel3003

mirel3003

Senior Member

View Postbusiness11, on 30 august 2019 - 08:31, said:

parca de 2 sau 3 ani nu au mai prins grupele... se vede clar ca echipa este intr-o criza. Niciodata Steaua nu a fost pe ultimul loc in campionat, este grava situatia.
Toate au un inceput....

iuliangrecu

iuliangrecu

Member

Deci, da..

radumiki

radumiki

Capitalist

• Grup: Moderators

View PostQuantum, on 30 august 2019 - 08:25, said:

FCSB = echipa slaba, a nimerit in calificari tot echipe slabe. E condusa spre faliment de un fudul-impulsiv.

Cat de prost sa fii sa-ti risipesti viata ta privind un grandoman caraghios !?

Sunt stelist de cand ma stiu insa asta de acum - FCSB nu e Steaua, e jucaria unui tembel. Si nici echipa din Liga a IV-a nu e Steaua, Steaua campioana Europei nu poate fi o echipa din ligi inferioare. Asa ca am ramas fara echipa de sustinut din RO....

Meciul de aseara a fost dominat tactic de catre portughezi. Am vazut tot felulde comentarii, mai putin explicatia asta. O data ca partitura tactica a FCSB oricum e jalnica, nu stiu ce lucreaza baietii la antrenamente insa nu se vad nimic scheme, automatisme, joc fara minge,  etc. Apoi la presingul sus si asezarea portughezilor romanii s-au incapatanat sa pastreze modulul si stilul de joc falimentar. Nici daca mai jucau o saptamana nu le dadeau gol la aia numai prin ceva intamplator, cum a fost capul lui Cristea din ultimul minut venit in urma unei centrari. Atacurile portugheze insa, daca aveau atacanti mai de calitate se puteau lasa cu gol aproape de fiecare data.

In concluzie: FCSB are nevoie de un antrenor bun care e lasat sa-si faca treaba. Stiu, nu e posibil, ciobanul dicteaza. Sa fie sanatos. Nu are decat o echipa jalnica. Nu are stadion (daca era bazat isi facea si el unul ca CFR, Astra, etc), nu are palmares, sigla, etc si nici suporteri.

Edited by radumiki, 30 August 2019 - 11:10.

doxan

doxan

Disident politic

Imi pare rau pentru Becali ca a ajuns in situatia asta, cred ca inclusiv pierderea suporterilor a provocat acest declin abrupt al Stelei.
Ce au rezolvat generalii din armata ? Nimic, o echipa in Liga a IV cu palmares.

Edited by doxan, 30 August 2019 - 11:56.

Aldulescu

Aldulescu

Senior Member

A pariat cineva pe Victoria, dupa cum am zis, cati bani ati scos?

lupini

lupini

Guru Member

View Postbusiness11, on 30 august 2019 - 08:31, said:

Niciodata Steaua nu a fost pe ultimul loc in campionat, este grava situatia.

Încă nu e foarte rea situaţia la FCSB, că au mai fost şi alte echipe pe ultimul loc. Rea va fi doar atunci când se va spune: "niciodată Steaua nu a fost în liga a 2-a", sau chiar gravă când se va spune: "niciodată nu m-am gândit că Steaua nu mai există".

Şi dacă mai rămâne unul ca Becali acolo, FCSB nu va mai exista. Sau, cine ştie ce jocuri şi ce înţelegeri a făcut ?!  Poate chiar acesta e scopul !

doxan

doxan

Disident politic

Pai fara un Becali sa investeasca...se poate inchide pravalia. Nimeni nu e nebun sa aduca bani de acasa! Uita-te la Negoita cu Dinamo...nu e dispus nimeni sa preia echipa de la el, discutam de un alt mare club cu traditie care o sa aiba soarta celor de la FC National.
Pe vremuri se vorbea de granzii din Bucuresti, concluzia e ca au devenit intre timp pigmei.

Edited by doxan, 30 August 2019 - 13:32.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate