Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Livrarea DHL Express dureaza neju...

temperatura necorespunzatoare cup...

Panouri solare - acoperis plat, g...
 Terasa neacoperita

Achiziție imobil U3 cu credi...

Mentinere memorie Radio AKAI APR-...

Masuri combatere inflatie - topic...
 Daca duce pompa de apa

Care a fost cea mai performanta a...

Casare autovehicul fara proprieta...

Inca un contor pentru prosumatori...
 Senzor de miscare PIR PNI SafeHou...

Reglaj motocoasa. BaiKal

Cum isi mai petrec romanii vacant...

Fronius Gen24 Hibrid country code?
 

Problema buton de sunet

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Kapahala

Kapahala

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 20.01.2019
Salut. De ieri a tot inceput sa imi faca fițe butonul de sunet (+) si azi ma trezesc ca a cazut :)). El functioneaza in continuare dar nu sta... ceva solutii?

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,695
  • Înscris: 17.05.2004
O picătură de superglue aplicată cu atenție sau service GSM.

#3
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,339
  • Înscris: 25.01.2002
service!

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 229,403
  • Înscris: 08.10.2015
Super Glue curge și se întărește rapid.
Mai bine Loctite gel simplu, nu rezistență sporită sau alte adaosuri.

#5
Kapahala

Kapahala

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 20.01.2019
Deci pun acolo o picatura de super glue. Si nu va dauna cu nimic?
Hmmm... sau pot folosi picatura?

Edited by Kapahala, 29 August 2019 - 09:29.


#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,695
  • Înscris: 17.05.2004
HMM du-te la un service GSM că distrugi telefonul.

Este evident că nu poți estima singur cantitatea adezivului și modalitatea optimă de remediere deci pentru 10-15 lei te duci la service.

Edited by waterman, 29 August 2019 - 09:35.


#7
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,130
  • Înscris: 19.08.2005
Țac-Pac e mai bun.

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 229,403
  • Înscris: 08.10.2015

View PostKapahala, on 29 august 2019 - 09:28, said:

Deci pun acolo o picatura de super glue. Si nu va dauna cu nimic?
Hmmm... sau pot folosi picatura?
Posibil să curgă în interior și să blocheze definitiv acel switch.
Dacă tot vrei să faci singur, să lipești telefonul pe buton, nu invers.
Adică partea unde pui adeziv să fie în sus pentru a nu se scurge în interior.
Însă mergi la service, cum ți-a recomandat colegul, mai ales daca telefonul încă va funcționa minim un an.

#9
Kapahala

Kapahala

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 20.01.2019
Lasati.. ma duc cu el la service. Mersi de sfaturi :)

#10
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,807
  • Înscris: 08.03.2015
E cunoscuta problema cu butoanele la J-uri. Mi-e mi-a cazut powerul.
Din pacate butonul nu se gaseste separat. Vine cu tot cu carcasa telefonului.
Se gaseste doar microcontactul de sub el dar ala e functional.
Acopera gaura cu ceva si foloseste touchul daca il folosesti fara husa. Adica dai volum minus ca sa iti apara pe touch sliderul de volum si dupa aia reglezi volumul de acolo. Daca il filosesti cu husa, incearca sa pui butonul la loc si sa il fixezi cu husa.

Edited by underb, 29 August 2019 - 09:45.


#11
Kapahala

Kapahala

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 20.01.2019
Deci nu pot cumpara alt buton? Ca nu il mai gasesc..

#12
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 229,403
  • Înscris: 08.10.2015
Doar de la cineva care vinde un telefon identic pentru piese în zona ta.
În ce oraș/județ locuiești ?

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,742
  • Înscris: 01.12.2001

View PostKapahala, on 29 august 2019 - 09:08, said:

El functioneaza in continuare dar nu sta... ceva solutii?
Acum l-ai si pierdut deja?
Mergi la service.iti vor vinde aia butonul (cu tot cu carcasa)
Nu aiveai si tu vreun bumper a acopere de tot butoanele?

View PostKapahala, on 29 august 2019 - 10:22, said:

Deci nu pot cumpara alt buton? Ca nu il mai gasesc..
Deci? L-ai pierdut?

#14
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,807
  • Înscris: 08.03.2015

View PostKapahala, on 29 august 2019 - 10:22, said:

Deci nu pot cumpara alt buton? Ca nu il mai gasesc..
Eu nu am gasit. Dupa cat m-a dus pe mine mintea, uitandu-ma la gaura ramasa, butonul ala pare fixat de carcasa. Nu demontabil (decat prin rupere).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate