![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Thor: Love and Thunder (2022)
Last Updated: Sep 18 2022 20:08, Started by
repetem
, Aug 28 2019 17:20
·
0

Posted 09 September 2022 - 21:43

Vazut si eu si nu mi s-a parut chiar asa rau. Chiar am savurat unele chestii.
Nivelul de ironie/parodie e mai elevat/rafinat ; Christian Bale e beton-armat ; cast impresionant, Russel Crowe e o umbra a ce era odata ![]() |
Posted 10 September 2022 - 01:34

film mai prost nu stiu daca am vazut...copilu minune daca era regizorul ar fi iesit mult mai bine...caprele alea spun totul...
|
Posted 14 September 2022 - 01:13

Execrabil. Am tras de mine sa il vad pana pe la jumate. Plin de glumite stupide si directia data de regizor e ciudata rau.
E cu totul altceva fata de Thor Ragnarok care si ala se voia mai light asa, dar acolo le-a iesit. Aici s-a exagerat cu glumitele si cu tonul de comedioara care face misto de propria existență. |
Posted 18 September 2022 - 20:08

Eu m-am abonat la Disney Plus special că sa-l văd că l-am "ratat" la cinema, mi-au plăcut toate filmele din serie dar asta e o mizerie din păcate.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users