![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Camera supraveghere exterior cat mai simpla
Last Updated: Aug 30 2019 11:19, Started by
alex244
, Aug 28 2019 14:13
·
0

Posted 29 August 2019 - 20:27

pai camera e la mine in casa, filmez ce vreau cu ea...e vreo problema atata timp cat nu filmez in casa sau in curtea cuiva? filmez strada prietene, e acelasi lucru cu camerele de bord de pe masini, atentie ca unele au din fabricatie, sa nu imi zici ca trebuiesc date jos ca nu te cred
![]() |
Posted 29 August 2019 - 20:31

apropos, nu prea stii ce inseamna viata privata nu? Cand esti pe strada si te rezemi de masini sau arunci gunoaiele unde iti vine se cheama privata cand lucrezi in public? Esti la munca frate, fa-ti dracu treaba pentru care esti platit...lasa vrajeala cu viata privata, aia e acasa la el, in pat, pe strada esti in public eu chiar as vrea sa vad un smecher de asta pe care l-am filmat ca a facut ceva ilegal, sa ma dea in judecata sa vedem cum se termina toata treaba...deci gunoierul ma da in judecata ca l-am filmat si ca nu i-am cerut acord scris...deci SCRIS....pffff nu credeam ca traiesc sa aud asemenea aberatii
pai camera e la mine in casa, filmez ce vreau cu ea...e vreo problema atata timp cat nu filmez in casa sau in curtea cuiva? filmez strada prietene, e acelasi lucru cu camerele de bord de pe masini, atentie ca unele au din fabricatie, sa nu imi zici ca trebuiesc date jos ca nu te cred ![]() |
Posted 29 August 2019 - 20:33

nu vreau sa te jignesc sub nici o forma dar ai devenit obositor, eu am incheiat, dar vezi ca tu nici nu te-ai obosit sa citesti regulamentul macar....dar ii dai cu gdpr intruna, salut sa fii sanatos
Edited by xcit, 29 August 2019 - 20:33. |
Posted 30 August 2019 - 11:19

Filmezi ce vrei, dar nu in spatiul public |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users