![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Camera supraveghere exterior cat mai simpla
Last Updated: Aug 30 2019 11:19, Started by
alex244
, Aug 28 2019 14:13
·
0

Posted 28 August 2019 - 14:13

Salutare, as vrea sa-mi supraveghez masina in parcare folosind o camera de supraveghere care sa vada bine si noaptea si nu stiu ce sa aleg.
As prefera sa nu aiba prea multe cabluri, stocarea pe card si... daca se poate sa o montez pe geamul de la balcon ar fi perfect ( fara sa mai dau gauri in perete sau altele de genul acesta) Sunt cam 15m pana la masina ( eu locuind la etajul 1) Astept sugestii. Multumesc anticipat. |
Posted 28 August 2019 - 14:14

Legal nu ai voie să faci asta.
![]() Tehnic, nu știu ce să-ți recomand. |
Posted 28 August 2019 - 14:28

Nici nu stii ce sa mai crezi, intr-un loc citesc ca e ok atata timp cat nu procesez, public inregistrarile... altii spun ca nu este ok.
Am intrebat la sectia de politie din cartier, mi-au zis ca am voie,doar sa le spun unde am amplasat-o exact ca sa stie si ei in caz de ceva. |
Posted 28 August 2019 - 14:30

Posted 28 August 2019 - 14:32

britneysbitch, on 28 august 2019 - 14:27, said: Juriști la cheie, partea a XXXVII-a. Cea mai bună cameră, vezi imaginile de afară cu mare claritate și se instalează cu ușurință. Poate dubla și ca alarmă pentru ușa interioară cĂąnd pleci Ăźn concediu sau ceva. Din ce am citit e mai mult de interior decat de exterior, credeti ca in timpul noptii filmeaza cat de cat decent la ~15 m? |
Posted 28 August 2019 - 14:38

Credem.
Produs vândut de Emag, o comanzi online, o probezi, ai 30 de zile. Dacă nu e bună retur. |
Posted 28 August 2019 - 14:50

tocmai ce urmaream acest review
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Yr7WQTvRz-o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 28 August 2019 - 15:10

Uite ceva ce vreau să-mi iau să-mi pun și eu, tot așa, pe balcon, eu stau la etajul 4 și e mai dificil, Camera de supraveghere de exterior EbitCam™ EBZ1, HD 1920*1080 1080p,Functie Matrix Infrarosu, Functie Vocala ALEXA, Audio Bidirectional, Senzor miscare, Night vision, Alarma, Camera 2.0 MP, Rezistenta la apa IP66
Caută pe eMag că nu mă lasă forumul să pun link. E 329 lei. |
Posted 28 August 2019 - 15:47

waterman, on 28 august 2019 - 14:30, said: Pentru că ? https://gdprcomplet....acord-iar-dans/ https://www.avocatne...rcare-bloc.html https://www.accentcc...praveghere.html |
Posted 28 August 2019 - 16:49

terminati cu incalcatul legii, statul nu ma protejeaza, ma protejez singur...pun camera pe strada nu la tine in casa, pe domeniul public ai voie sa filmezi cu telefonul? Daca da, atunci e acelasi lucru....nu va mai prostiti cu legile si va dati absolventi de drept pe aici...dupa unii ca tine n-ai voie nici sa schimbi un bec la masina ca ti se ia talonul, fii serios, am trimis la politie si primarie inregistrari cu gunoierii cand arunca gunoaie si fac mizerie si nimeni nu m-a intrebat de ce am camera pusa
|
|
Posted 29 August 2019 - 09:25

Posted 29 August 2019 - 09:29

Waterman, cu telefonul nu filmezi non-stop o zonă fixă.
Iar dacă faci asta, încalci legea. Că ești pedespsit au ba, e altă treabă. |
Posted 29 August 2019 - 19:23

waterman, on 28 august 2019 - 14:30, said:
Pentru că ? xcit, on 28 august 2019 - 16:49, said:
terminati cu incalcatul legii, statul nu ma protejeaza, ma protejez singur...pun camera pe strada nu la tine in casa, pe domeniul public ai voie sa filmezi cu telefonul? Daca da, atunci e acelasi lucru....nu va mai prostiti cu legile si va dati absolventi de drept pe aici...dupa unii ca tine n-ai voie nici sa schimbi un bec la masina ca ti se ia talonul, fii serios, am trimis la politie si primarie inregistrari cu gunoierii cand arunca gunoaie si fac mizerie si nimeni nu m-a intrebat de ce am camera pusa |
Posted 29 August 2019 - 20:18

mie imi zici....adevarul e ca l-am filmat in casa la el sau rezemat de masina mea?
ai gresit si mi-ai dat like, a? ![]() |
Posted 29 August 2019 - 20:18

Posted 29 August 2019 - 20:24

apropos, nu prea stii ce inseamna viata privata nu? Cand esti pe strada si te rezemi de masini sau arunci gunoaiele unde iti vine se cheama privata cand lucrezi in public? Esti la munca frate, fa-ti dracu treaba pentru care esti platit...lasa vrajeala cu viata privata, aia e acasa la el, in pat, pe strada esti in public
eu chiar as vrea sa vad un smecher de asta pe care l-am filmat ca a facut ceva ilegal, sa ma dea in judecata sa vedem cum se termina toata treaba...deci gunoierul ma da in judecata ca l-am filmat si ca nu i-am cerut acord scris...deci SCRIS....pffff nu credeam ca traiesc sa aud asemenea aberatii |
|
Posted 29 August 2019 - 20:25

xcit, on 29 august 2019 - 20:19, said:
apropos, nu prea stii ce inseamna viata privata nu? Cand esti pe strada si te rezemi de masini sau arunci gunoaiele unde iti vine se cheama privata cand lucrezi in public? Esti la munca frate, fa-ti dracu treaba pentru care esti platit...lasa vrajeala cu viata privata, aia e acasa la el, in pat, pe strada esti in public |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users