![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Transfer foto pe lemn | Imprimanta Inkjet
Last Updated: Aug 27 2019 12:04, Started by
andreyinho2
, Aug 27 2019 11:54
·
0

Posted 27 August 2019 - 11:54

Buna ziua,
Recent am achizitionat o imprimanta de la Canon, IP7250 Inkjet. Am folosit pana acum o imprimanta laser pentru foto-transfer pe lemn, insa am observat ca la acest Canon, fiind inkjet, transferul nu se realizeaza atat de bine precum la imprimanta laser. Am inteles ca este vorba despre calitatea hartiei. Intrebarea mea e: Ce recomandari imi puteti da privind tipul de hartie pe care trebuie sa-l folosesc? |
Posted 27 August 2019 - 12:04

Pai ti-ai cam dat singur raspunsul la intrebare
Pentru foto-transfer pe lemn, trebuie imprimanta laser Pentru imprimanta inkjet, poti folosi si hartia din care sunt facuti dolarii americani si tot nu prea iese asa cum trebuie |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users