![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
tableta pe tv
Last Updated: Dec 15 2019 20:06, Started by
Mihai_Popescu2
, Aug 26 2019 20:31
·
0

Posted 26 August 2019 - 20:31

Buna seara,
Am o tableta cu iesire mini hdmi. Functioneaza. Si video si audio. Pana aseara se vedea perfect la tv (cu cablu hdmi). Acum nu se mai vede nimic la tv, dar audio functioneaza. Am incercat pe toate intrarile hdmi ale tv-ului. Nu vrea si pace. Doar audio. Multumesc pentru un sfat, o sugestie. |
Posted 26 August 2019 - 20:38

Posted 26 August 2019 - 20:40

720p_60Hz
720p_50Hz 1080p_24Hz folosesc optiunea "Auto" |
Posted 26 August 2019 - 21:12

Posted 26 August 2019 - 21:17

Tu probabil bănuiești că s a dus iesirea video. Ca sa fii totuși împăcat probează cu alt cablu hdmi sau probează cablul cu alt device. Daca cablul e bun...
|
Posted 26 August 2019 - 21:18

Buna seara, Am o tableta cu iesire mini hdmi. Prin urmare ori ai o tableta foarte veche care e pe cale sa isi dea duhul, ori ai o chinezarie de la care nu poti sa ai multe pretentii si care o sa crape de asemenea in curand. |
Posted 26 August 2019 - 21:22

Tablete cu iesire hdmi(cu port mini sau micro) erau acum vreo 5-6 ani, pe urma au cam disparut. Nu a ramas optiunea asta decat pe unele tablete de la firme dubioase(Vonino, Allview, Eboda). Prin urmare ori ai o tableta foarte veche care e pe cale sa isi dea duhul, ori ai o chinezarie de la care nu poti sa ai multe pretentii si care o sa crape de asemenea in curand. Are ceva ani. |
Posted 26 August 2019 - 21:40

Prestigio Multipad 4 diamond 10.1 3G (de la vodafone). Are ceva ani. |
|
Posted 26 August 2019 - 21:44

Tu probabil bănuiești că s a dus iesirea video. Ca sa fii totuși împăcat probează cu alt cablu hdmi sau probează cablul cu alt device. Daca cablul e bun...
Da, e destul de veche, oricum porturile astea mini sau micro nu par foarte durabile si daca tot bagi si scoti in mod repetat cablul hdmi, sunt sanse destul de mari sa il strici, am si eu o tableta Lenovo cu port micro-hdmi si am atasat un adaptor ca sa o conectez la monitor, dar cablul hdmi pare sa atarne destul de greu, a trebuit sa bag niste hartii sa sustina cum trebuie adaptorul si mufa de la cablul, sa nu fie prea multa greutate pe portul micro-hdmi. Multumesc. |
Posted 29 August 2019 - 22:27

Nu prea mai sunt tablete cu hdmi. Poti totusi sa folosesti adaptoare de la usb la hdmi pe anumite tablete ex samsung. Sau o tableta mai veche, depinde ce voiai sa vezi cu ea. La fel de bun e un mediaplayer cu android si cred ca e si mai ieftin.
|
Posted 13 December 2019 - 12:09

Incerc sa leg o tableta Samsung Galaxy Tab S4 la un echipament cu intrare VGA (ex: un proiector care are intrare VGA). Am incercat un adaptor de la USB tip C la VGA mufa mama dar ceva nu merge.
Probabil Chromecast rezolva problema. Stie cineva daca exista insa si o solutie prin cablu + adaptor?
Nu prea mai sunt tablete cu hdmi. Poti totusi sa folosesti adaptoare de la usb la hdmi pe anumite tablete ex samsung. Sau o tableta mai veche, depinde ce voiai sa vezi cu ea. La fel de bun e un mediaplayer cu android si cred ca e si mai ieftin. Esti sigur ca prin mufa USB a tabletei iese semnal video? Ai facut proba si a mers? Nu este suficient sa faci legatura fizic (prin cabluri). Mie nu mi-a mers. Vezi postarea de mai sus. |
Posted 14 December 2019 - 21:31

deci tu zici ca toate cablurile astea adaptoare usb la hdmi se fac doar asa ca sa prosteasca oamenii dar ca in realitate ele nu merg
|
|
Posted 15 December 2019 - 20:06

Trebuie să transmită tableta sau notebook-ul semnal video via usb ca să funcționeze cablul adaptor. Pentru asta iti trebuie si softul aferent.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users