Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Cum a putut sa imi afle adresa de ip?

* - - - - 4 votes
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Cum a putut sa imi afle adresa de ip?

#2
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008
cine ce si cum. mai multe detalii nu ar strica

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 carmenclara1, on 26 august 2019 - 14:50, said:

cine ce si cum. mai multe detalii nu ar strica

desigur ,am fost pe un server de Discord ,ma amenitat cineva nu am intrat pe nici un link iar azi mi-a fost flodat ip ul ,cum a reusit?

#4
spps2019

spps2019

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 445
  • Înscris: 08.08.2019
mai multe ip-uri pe acelasi server cu acelasi id si te face la chat... daca el ruleaza serverul...

#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003

 Ray25tm, on 26 august 2019 - 14:51, said:

am fost pe un server de ...
Ai lasat urme digitale. Nu te poti feri.

#6
spps2019

spps2019

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 445
  • Înscris: 08.08.2019
Se poate feri dar nu stie, nici tu probabil.

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 neagu_laurentiu, on 26 august 2019 - 15:00, said:

Ai lasat urme digitale. Nu te poti feri.

practic am intrat pe un canal de Discord ,ce securitate au si aia ce sa spun ,automat ma prins,astfel numi pot explica

#8
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009
Ai dat click pe vreun link?

Edited by SpeedDemon, 26 August 2019 - 15:08.


#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 SpeedDemon, on 26 august 2019 - 15:05, said:

Ai dat click pe vreun link?

Nu,vorbesc serios ,eram pe canal de Discord el era admin lucru confirmat de el , ma amenitat ca imi afla ip ul si da flood azi dimineata mi a dat rds mi a schimbat ip ul

#10
B-M-A

B-M-A

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 11.05.2012
Trimite mesaj celor de la Discord. E posibil sa aiba vreo vulnerabilitate. Daca au logs si pot verifica activitatea pot si sa gaseasca cum a facut-o.
Nu mai stiu cum functioneaza Discord, dar daca pot adauga in comentarii orice continut din alta parte, e posibil ca acel continut sa vina de la un script care sa ia IP-ul. Asta doar daca este direct adaugat in comentariu, fara sa fie trecut prin serverul Discort, ceea ce e putin probabil.
La fel, daca el are acces la server, iti poate afla IP-ul (poate e o clona Discord). In orice caz, comunicare a trebuit sa fie direct de la tine la el ca sa il afle.

Edited by B-M-A, 26 August 2019 - 15:17.


#11
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,841
  • Înscris: 14.10.2017

 rex, on 26 august 2019 - 15:17, said:

eu am adresa de IP 127.0.0.1, asa ca te provoc sa imi dai un flood pe adresa asta
daaaa.....probabil ai conexiune de minim 500 mbps ...daca nu cumva 500 MBPS

referitor la topic era parca o comanda in shell-ul cmd ceva cu netstat ca sa vezi conexiunile active ....

exact asa cum banuiam , din windows ai comanda netstat
https://www.lifewire...command-2618098
pe servere nu stiu daca merge asa, n-am fost niciodata admin la un server windows cu atat mai putin linux
insa de acasa cu netstat rezolvi

#12
AstroNoot

AstroNoot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 799
  • Înscris: 11.01.2018
Discord e printre cele mai sigure platforme. Si ce cacao sa-ti faca cu adresa I.P,si daca o are? Stii ca Digi are IP Dinamic,nu? Opreste si porneste router-ul,ezclap.
Nu exista niciun script pentru asa ceva. Auzi tu....script....cand conexiunea se realizeaza prin datacenter....nu e peer to peer.

 B-M-A, on 26 august 2019 - 15:14, said:

Trimite mesaj celor de la Discord. E posibil sa aiba vreo vulnerabilitate. Daca au logs si pot verifica activitatea pot si sa gaseasca cum a facut-o.
Nu mai stiu cum functioneaza Discord, dar daca pot adauga in comentarii orice continut din alta parte, e posibil ca acel continut sa vina de la un script care sa ia IP-ul. Asta doar daca este direct adaugat in comentariu, fara sa fie trecut prin serverul Discort, ceea ce e putin probabil.
La fel, daca el are acces la server, iti poate afla IP-ul (poate e o clona Discord). In orice caz, comunicare a trebuit sa fie direct de la tine la el ca sa il afle.
Ce clona discord?

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,869
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

daaaa.....probabil ai conexiune de minim 500 mbps ...
Iar te bagi unde nu-ti fierbe oala.
IP-ul 127.0.0.1 a fost dat la misto - e IP_ul localhost - adica ti-ai da flood singur :D

Initiator - un pic mai clar in exprimare si mai multe detalii.
Au trebuit 3 postari ca sa aflam ca folosesti Discord si ina una ca sa aflam ca un Admin de-acolo ti-a dat flood.

Daca e admin, iti vede IP-ul la conectare daca nu folosesti VPN - caz in care insa te poate bloca ptr folosire VPN.
SI pe Softpedia, pana la GDPR moderatorii puteau vedea IP-urile userilor.

Face parte din protocoalele de conectare transmiterea IP-urilor - ca sa stie catre ce IP trimite mesajul. Deci ca Admin normal ca il poate vedea.

#14
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 AstroNoot, on 26 august 2019 - 15:32, said:

Discord e printre cele mai sigure platforme. Si ce cacao sa-ti faca cu adresa I.P,si daca o are? Stii ca Digi are IP Dinamic,nu? Opreste si porneste router-ul,ezclap.
Nu exista niciun script pentru asa ceva. Auzi tu....script....cand conexiunea se realizeaza prin datacenter....nu e peer to peer.


Ce clona discord?

vorbesc serios ,nu am de ce sa va mint , eram pe canal iar azi dimineata mi a fost flodat ip ul lucru confirmat de antiirus ,asta ma suprins si pe mine cum reusea de fiecare data sa afle ip ul daca am dinamic

#15
AstroNoot

AstroNoot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 799
  • Înscris: 11.01.2018

 Ray25tm, on 26 august 2019 - 15:13, said:


Nu,vorbesc serios ,eram pe canal de Discord el era admin lucru confirmat de el , ma amenitat ca imi afla ip ul si da flood azi dimineata mi a dat rds mi a schimbat ip ul
Stai calm,lay back si distreaza-te de prostia lor. Nu mai da click pe orice link

 Ray25tm, on 26 august 2019 - 15:34, said:


vorbesc serios ,nu am de ce sa va mint , eram pe canal iar azi dimineata mi a fost flodat ip ul lucru confirmat de antiirus ,asta ma suprins si pe mine cum reusea de fiecare data sa afle ip ul daca am dinamic
Arata-mi te rog confirmarea aia de la antivirus. Sigur mai apare la notificari

#16
kjlfdshgfdlkgh

kjlfdshgfdlkgh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 23.08.2018
scuze de offtopic dar op, tu esti ala care posteaza 24/7 pe tpu? top kek

#17
AstroNoot

AstroNoot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 799
  • Înscris: 11.01.2018

 eiffel, on 26 august 2019 - 15:33, said:

Iar te bagi unde nu-ti fierbe oala.
IP-ul 127.0.0.1 a fost dat la misto - e IP_ul localhost - adica ti-ai da flood singur Posted Image

Initiator - un pic mai clar in exprimare si mai multe detalii.
Au trebuit 3 postari ca sa aflam ca folosesti Discord si ina una ca sa aflam ca un Admin de-acolo ti-a dat flood.

Daca e admin, iti vede IP-ul la conectare daca nu folosesti VPN - caz in care insa te poate bloca ptr folosire VPN.
SI pe Softpedia, pana la GDPR moderatorii puteau vedea IP-urile userilor.

Face parte din protocoalele de conectare transmiterea IP-urilor - ca sa stie catre ce IP trimite mesajul. Deci ca Admin normal ca il poate vedea.
Stii macar cum functioneaza discord? Cand zice server,nu e un calculator in toata regula....e un grup. Ca pe whatsapp. Adminii au permisiunea dumnezeiasca de a da kick/ban/mute/sterge mesaje si nimic mai mult.

#18
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

 Ray25tm, on 26 august 2019 - 15:34, said:


vorbesc serios ,nu am de ce sa va mint , eram pe canal iar azi dimineata mi a fost flodat ip ul lucru confirmat de antiirus ,asta ma suprins si pe mine cum reusea de fiecare data sa afle ip ul daca am dinamic
Are acces la computerul tau, altfel este foarte greu de aflat.

Pentru "cainii de paza" in sensul bun al cuvintelor, sunt legale metodele de mai jos:
8 metode pentru a afla adresa IP în Windows (toate versiunile)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate