![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Printare speciala
Last Updated: Aug 22 2019 17:02, Started by
Kean
, Aug 21 2019 15:24
·
0

Posted 21 August 2019 - 15:24

Se poate scoate o imprimare (litera) ca in poza de jos cu un program simplu,sau trebuie sa jonglezi in word,corel draw,etc.?
Attached Files |
Posted 21 August 2019 - 15:35

Poti sa il faci in orice program care te lasa sa scrii un pic mai avansat: Paint, powerpoint, word. Nu cred ca poti sa il faci in Notepad desi nu bag mana in foc. E practic o litera neagra peste una alba, cu un pic de rabdare si cateva coli scoase, il decupezi frumos si gata..
Eu iti recomand powerpoint, e easy-to-use si poti faci chestii faine in el, fara prea mult efort. |
Posted 21 August 2019 - 16:09

In Illustrator o faci cel mai sigur, partea de imprimare la dimensiunea aia posibil sa fie mai problematica daca incerci sa o faci acasa.
LE: Te pot ajuta cu poza Edited by Tort, 21 August 2019 - 16:09. |
Posted 21 August 2019 - 16:12

Poti si in Notepad, schimbi fontul si marimea
NU este o litera alba, aia e coala pe care a fost printata litera neagra si apoi decupat. Daca nu te descurci sa decupezi dupa contur, in mod constant aceeasi latime alba, abia atunci faci o jonglerie: faci un contur subtire, pe acela il decupezi, ramine "litera" alba si litera neagra. Asta se poate face foarte usor in InkScape, care e si gratuit. Daca vrei doar litera neagra... paint, wordpad, notepad, word.... orice Edited by trollerul_de_serviciu, 21 August 2019 - 16:13. |
Posted 22 August 2019 - 08:35

De ce e nevoie se prapadeasca 8 litri de cerneala rosie ?!
Partea alba nu se tipareste, majoritatea imprimantelor nu au cerneala alba. |
Posted 22 August 2019 - 09:00

Era doar un exemplu in care am aratat ca pe un fond rosu, cu word, se poate scrie cu caracterele din poza pusa de initiator.
Puteam sa scriu pe un fond alb iar marginea alba a literelor sa o fac galbena. |
Posted 22 August 2019 - 09:21

Posted 22 August 2019 - 10:17

Chiar trolezi, nu mi-am propus sa-i rezolv problema ci sa-i spun ca se poate cu word.
In exemplul urmator e bine sau e greu de decupat zona gri care inconjoara marginea alba a literei negre? Attached FilesEdited by dicdobre, 22 August 2019 - 10:19. |
|
Posted 22 August 2019 - 10:39

E mult mai bine asa, cam cum am zis eu de la inceput..... doar ca facut in word, cu umbra, nu cu contur, rezultatul e 99% la fel.
|
Posted 22 August 2019 - 17:02

Kean, on 21 august 2019 - 15:24, said:
Se poate scoate o imprimare (litera) ca in poza de jos cu un program simplu,sau trebuie sa jonglezi in word,corel draw,etc.? presupun ca vrei sa printezi pe autocolant metode de a litere cu bordura, umbre sunt destule pentru examplu in cauza eu as printa doar conturul, apoi cu vopsea |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users