The Matrix 4 (202x)
Last Updated: Mar 22 2022 22:10, Started by
don_dannielo
, Aug 20 2019 23:59
·
0

Posted 21 August 2019 - 07:48

Stiati ca regizorii filmului Matrix si-au facut schimbare de sex?
[ https://i.ibb.co/NTCXVCY/endi-vachovski-do-i-posle-plasticheskoj-operacii.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 21 August 2019 - 07:50

I AM GROOT! Memorabila. Se foloseste la orice! I luv Groot!
|
Posted 21 August 2019 - 07:54

poate o sa se intample ca la superman sau terminator....se fac cateva filme intr-un viitor alternativ.....asa cum in terminator genisys era ...o sa apara terminator dark fate care asta va avea semnatura lui cameron si asta spune multe despre calitatea filmului, care va urmari si povestea initiala ....
deci asa si in matrix...faci un viitor alternativ , folosesti alt actor si gata ..nu e nevoie sa fie exact aceeasi actori la fiecare episod din serie |
Posted 21 August 2019 - 07:55

Pe fiecare i-a afectat filmul intr-un anumit film.
Eu imi doream sa imi cumpar un parpalac de piele. |
Posted 21 August 2019 - 08:27

Doar despre Wolverine, Luke Skywalker si Iron Man exista certitudinea ca sunt si vor ramane morti.... ![]() Dar Harry Potter cand a murit ? |
Posted 21 August 2019 - 08:29

Daca iese bine, poveste buna, abia astept. Keanu e potrivit pentru rolul asta. E unul dintre filmele care ar merita efectele speciale ale mileniului 3.
|
Posted 21 August 2019 - 08:29

Ultimul nu a avut un deznodamant satisfacator si chiar avea niste efecte speciale foarte proaste. Ma bucura aceasta stire, abia astept sa revad universul Matrix. |
Posted 21 August 2019 - 08:31

Nu stiu, mie mi-a placut in "Vegas", inca se tine bine. Si nu uita ca la Hollywood actorii, inclusiv Keanu, sunt obisnuiti cu transformari fizice/fiziologice extreme, de la film la film - fara legatura cu varsta... |
Posted 21 August 2019 - 10:18

Cred ca glumesti sau habar n-ai despre ce vorbesti. Filmele alea au avut unele din cele mai bune efecte alaturi de cea mai buna imagine si sunet. Au fost refacute de curand in 4k, cu sunet Dolby Atmos si filmele arata si suna extraordinar. Ma bucura aceasta stire, abia astept sa revad universul Matrix. Inseamna ca ai ratat secventa asta in care MECHS aratau destul de fals. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/plU2LPrH1_o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 21 August 2019 - 10:18

Iar Pre-Sold Franchises...
Matrix a avut final, trebuia lasat in pace. Foamea de bani strica iar ceva bun. |
|
Posted 21 August 2019 - 10:46

Inseamna ca ai ratat secventa asta in care MECHS aratau destul de fals. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/plU2LPrH1_o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 21 August 2019 - 10:46

Posted 21 August 2019 - 10:56

Inseamna ca ai ratat secventa asta in care MECHS aratau destul de fals. Edited by Mr. Incredible, 21 August 2019 - 10:56. |
Posted 21 August 2019 - 13:20

Asa se spunea si despre Superman, Batman, Deadpool, Nick Fury, Profesorul X, Jean Grey, Cyclops, Ripley, Joker, Harry Potter, Loki, Spock, Gandalf, Jon Snow, Sherlock, Dr Drake Ramoray, Kenny, Brian Griffin, Jack Sparrow, Spider-man, Phil Coulson, Black Panther, Dr. Strange, Star Lord, Groot, Gamora, Dr. Who, mai nou Palpatine. Si Isus. Doar despre Wolverine, Luke Skywalker si Iron Man exista certitudinea ca sunt si vor ramane morti......sau nu. Si Neo poate sa fie readus la viata in Matrix. Pacat ca e bolnav de cancer....si a avut 6 recidive Edited by I2O, 21 August 2019 - 13:22. |
Posted 21 August 2019 - 14:53

sunt morti pana la reboot, adica pana gasesc actorii tineri potriviti pentru roluri. peste vreo cinci ani asa va fi iar un film numit avengers endgame cu un robert downey jr mai urat la mecla si cu mai multe controverse in viata reala. n-am stiut unde sa postez stirea asta asa ca o postez aici https://theweek.com/...sney-break-down deci spider man o sa aiba parte iar de un reboot in anii ce vor urma. daca tin minte bine, iron man primul film a inceput din anul 2008 si de atunci toate filmele SF s-au dus pe copca. de spider-man si-au batut joc...au schimbat povestea de n ori....nu mai e cu mary jane ![]() ![]() tobey maguire nu prea avea fata de spider-man, dar, modul cum l-a interpretat, n-a fost rau deloc ![]() |
|
Posted 21 August 2019 - 16:42

Posted 21 August 2019 - 19:09

Posted 22 August 2019 - 00:25

Neo, poa' sĂŁ fie mort. Nu e "the one" ![]() Ba chiar este. Eu nu mă uit la nici o continuare, dacă actorul principal dispare. Așa cum nu mă uit la serialele derivate din tema filmelor, dar în care nu joacă actorii din seria originală. Am încercat în trecut, nu a mers, nu am mai experimentat. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users