![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Fuctioneaza deblocarea icloud? Nu bypass
Last Updated: Aug 18 2019 18:34, Started by
djpadrecito
, Aug 18 2019 16:58
·
0

Posted 18 August 2019 - 16:58

Citeam ieri despre icloud account removal (nu bypass), iar site-ul de unde am citit articoul a recomandat doctorunlock.net pt icloud removal, pt a elimina contul de icloud pt totdeauna si pt a il utiliza ca pe un iphone normal, totul pt 39 de lire si dureaza cam 3 zile.
Am imeiul telefonului deja, ca nu poti afla pretul fara imei... A facut cineva asa ceva? Ar merge? Am gasit un iphone 7 plus la 100 de lire, icloud locked si m-ar tenta sa il iau, daca ar functiona ce zice site-ul de mai sus. Multumesc Edited by djpadrecito, 18 August 2019 - 16:58. |
Posted 18 August 2019 - 17:04

Posted 18 August 2019 - 17:09

Nu are importanta daca sunt furate sau cum or fi, intrebarea era daca acel site functioneaza sau este teapa.
|
Posted 18 August 2019 - 17:29

este posibil.
practic acel serviciu poate sa aiba acces la baza de date apple si sa deblocheze imeiul tau. apple are multi angajati, deci nu ar fi exclus ca unii din ei sa faca astfel de chestii. si aici vorbim de niste banali puleti de la apple stores, care sigur nu au salarii foarte mari. nu ai de unde sa stii daca e pe bune sau nu pana nu ii platesti. eu tind sa cred ca da ![]() |
Posted 18 August 2019 - 17:31

ciordit sau nu, nu e problema mea, tramzactia e asigurata de paypal si ebay am gasit pe ebay la jumatate, il deblochez si il vand
stiam cand am plecat din tara ca era 500 ron numai un bypass, acuma icloud removal. la 39 lire pare pomana Edited by djpadrecito, 18 August 2019 - 17:31. |
Posted 18 August 2019 - 17:56

1. Siteul ala pute de la distanta a teapa.
2. Daca era asa simplu, cumparau altii iPhoane la kg si le revindeau. Deci recomand cu incredere folosirea lui! Cu cea mai mare incredere. |
Posted 18 August 2019 - 17:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users