![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dual boot MBR si GPT pe un singur disc cu mai multe partitii merge?
Last Updated: Aug 06 2019 08:37, Started by
MembruAnonim
, Aug 05 2019 15:42
·
0

Posted 05 August 2019 - 15:42

Am vrut sa fac un dual boot pe un laptop mai vechi care avea instalat XP 32 bit. Avand procesor capabil am cumparat inca 4 GB si am incercat sa pun win 8.1 x64 dar operatiunea este blocata din cauza faptului ca SO XP x86 booteaza in Legacy iar 8.1 x64 vrea UEFI... Initial am avut pus Win8.1 x86 si aveam boot dual (cu XP tot x86) doar ca mergea greu (nu folosea decat 3GB RAM).
Pot face instalarea dual boot x86 si x64 sau nu merge? Se va tine cont ca nu se poate umbla la XP ... Edited by MembruAnonim, 05 August 2019 - 15:44. |
Posted 05 August 2019 - 15:44

Se poate instala 8.1 si fara UEFI - in mod Legacy. Daca pastrezi setarile in care booteaza XP-ul 8.1 se va isntala in mod Legacy fara probleme.
|
Posted 05 August 2019 - 15:56

Ciudat, ptr ca daca aveai BIOS-ul setat in UEFI si Secure Boot Enabled nu ar fi bootat XP-ul.
CSM e pe enabled in BIOS ? Dca da, vezi Secure Boot sa fei dezactivat. |
Posted 05 August 2019 - 15:57

Nope am facut bootabilul muci cu rufusu ... cred ca am ales gresit
Acum am corectat sper ca iese bine asa: Attached FilesEdited by MembruAnonim, 05 August 2019 - 16:02. |
Posted 06 August 2019 - 08:37

Nu stiu cum naiba au iesit 5 partitii... in conditiitle in care ala a fost partitionat la instalarea XP. Probabil in windows cu o aplicatie. E naspa cu sistemele vechi unde ai si date si nu poti face nimic pe bajbaite.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users