![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
World of Warcraft Classic
Last Updated: Dec 05 2019 22:35, Started by
Stecheru
, Aug 03 2019 10:17
·
0

Posted 03 August 2019 - 10:17

WoW Classic Pre Launch Test Kicks off on August 8; Minimum PC Specs Announced
Cineva interesat sa se apuce de jucat vanilla pe oficial? Poate ne adunam macar de-un party, ca pana la raid-uri mai mancam o paine. Nu sunt fan wow "classic", dar deja am facut content-ul din 8.2.0, iar 8.2.5-ul pe PTR pare ca nu va aduce chiar asa multe. Cu alte cuvinte, macar de "plictiseala" si tot cred ca ma apuc sa vad cat de multa munca va fi ca sa ajungi la lvl 60. Nu am avut ocazia sa joc Vanilla, dar de la inceputul TBC am jucat constant toate expansion-urile. Edited by Stecheru, 03 August 2019 - 10:32. |
Posted 03 August 2019 - 10:42

E gratis, daca te joci expansiunea curenta...
Initiator ai la continut in jocul ala sa te joci 10 ani continuu cred. Cum ai terminat tu 8.2 nu stiu. Edited by diZy, 03 August 2019 - 10:42. |
Posted 03 August 2019 - 10:55

Faci gold si te joci gratis atunci...
Si astea sunt preturile. https://eu.shop.batt...ft-subscription Edited by diZy, 03 August 2019 - 10:56. |
Posted 03 August 2019 - 11:23

Am băgat la greu vanilla, BC si Wotlk. In server eram în 40 men raids în Ahn'Qiraj.Era mult mai greu decat in expansiunile care au apărut, dar avea farmec jocul. Sper sa faca grafica mai bine, ceva pt. plăcile actuale.
|
Posted 03 August 2019 - 12:20

Interesant ar fi să apară un joc care să se apropie calitativ de WoW clasic. Nu să joci un joc apărut acum 15 ani.
|
Posted 12 August 2019 - 15:36

Faci gold si te joci gratis atunci... Si astea sunt preturile. https://eu.shop.batt...ft-subscription Dar daca esti la 30-45 ani cum sunt majoritatea care au amintiri depre Vanilla, 11-13 euro pt. subscriptie ca sa joci doar Classic-ul nu e mult. S-au gandit bine si Blizzard/Activision cum sa mai mulga niste bani. Edited by Stecheru, 12 August 2019 - 15:36. |
Posted 23 August 2019 - 18:58

stie cineva daca la altex se gaseste in magazine gamecarduri? am nevoie sa iau de undeva direct
bucuresti |
Posted 27 August 2019 - 07:30

Azi-noapte a fost lansarea. Bliizzard iar nu a anticipat cum trebuie si mai toate serverele sunt full.
|
|
Posted 27 August 2019 - 08:38

A anticipat ca in timp va scădea interesul si se va rezolva.
|
Posted 04 September 2019 - 23:08

Doamne,cum un joc atat de vechi sa fie no 1 pe Twich?
Ce naiba au facut?Au schimbat grafica? P.S. Nu joc wow si nu intentionez sa joc. |
Posted 22 October 2019 - 07:35

Greu cu timpul de leveling la vârsta asta... e cineva interesat sa faca un ban cinstit din powerlvl la wow classic?
![]() |
Posted 12 November 2019 - 18:18

Si eu sunt interesat daca are cineva timp sa ma ajute cu 10 levele
![]() |
|
Posted 05 December 2019 - 22:35

Imi aduc aminte ca la inceput erau cateva servere privat in Romania si se juca in draci wow. Nu era deranj prea mare pt ca se dadea roll back de cateva ori pe zi. Erau discutii zilnice pe forumuri si multi intrebau ce clasa sa aleaga pt best dps, tank, heal. Se propuneau reparari buguri la clase, spelluri,...
Acum ... mai exista un singur server privat in Romania, forumul nu are nici macar o intrebare despre joc in ultimii 2 ani, despre clase,... Mai apare cate un comment la 3 zile ale unui admin in care povesteste ceva fara sens, probabil prea mult wow in tinerete a lasat sechele. Nu exista topic descis cu mai mult de 5 vizualizari zilnice din care probabil sunt 3 admini care verifica continutul. Cei care jucau la inceput WOW acum sint insurati, au alte prioritati si nu mai au timp sa joace nici pe oficial. Generatiile care vin????? Nu au treaba cu wow si nu sunt interesati de joc. Pt ei mai interesante sunt jocurile pt android iar pt pc pubg, cs go, ...si alte shootere. Dovada ca generatiile tinere nu sunt interesate de wow e forumul serverului privat ro.In ultimii 5 ani nu o sa gasiti mai mult de 2-3 topice cu intrebari despre wow. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users