![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
inregistrare cnpp.ro si pensiile private
Last Updated: Aug 02 2019 10:35, Started by
Immortal
, Aug 01 2019 18:30
·
0

Posted 01 August 2019 - 18:30

Mi-a venit astazi scrisorica cum c-am fost repartizat catre BCR pentru pilonul 2 de pensii. Am incercat inregistrarea pe cnpp.ro (http://www.cnpp.ro/w...de-acces-online) insa campurile 'judet' si 'act identitate' nu au nicio selectie, deci nu pot depune cererea. Imi pare ceva clasic pt orice site facut de guvernanti, dar...cum naiba vad ce contributii am?
Si 2 la mana, care-ar fi procedura de schimbare a bancii? Care-s optiunile preponderente printre romani? Multumesc anticipat. |
Posted 01 August 2019 - 18:52

Cred ca te poti inregistra direct pe site ul bancii sa vezi ce e in cont. S-ar parea ca nici acolo nu merge https://pensiibcr.ro/ro/24-pensie#
Se pare ca au mai multe siteuri. https://www.24pensie...-in-contul-tau/ Si eu tot la aceeasi banca am fost repartizat automat in urma cu cativa ani. |
Posted 01 August 2019 - 18:53

Ce vechime ai in "campul" muncii??
Ca daca abia ai luat 3 salarii....................... aici?? ai incercat? Edited by tioopedi, 01 August 2019 - 19:07. |
Posted 01 August 2019 - 19:02

^^ mai mult de 3 salarii, nu foarte multi ani.
Edited by Immortal, 01 August 2019 - 19:02. |
Posted 01 August 2019 - 19:12

La mine merge formularul de inregistrare de pe site-ul CNPP. Ce browser folosesti? Incearca altul… Sau chestii clasice gen clear cache/ clear cookies/ dezactivat plugin-uri (mai ales de genul celor ce blocheaza reclame, nu cumva sa confunde lucrurile) si scripting activat.
|
Posted 01 August 2019 - 20:04

trebuie sa intri cu internet explorer ba unde te crezi
lasa chrome si alte balarii moderne, ie e baza merge perfect apoi cu cererea o printezi si te duci la ghiseu cu buletinul si sa iti activeze contul dureaza ceva apoi vezi in sistem cate puncte de pensie ai strans inmultesti punctele de pensie (le scoti din stagiile anuale) cu 1265 lei si imparti la cate luni ai vechime si vezi ce iese.. mirifica ta pensie ![]() PS asta e pensia pilon 1 pentru pilin 2 daca esti la BCR iti faci cont la 24Pensie si vezi acolo.. oricum ei sunt obligati sa iti trimita anual o informare prin posta te poti muta oricand cu pilonul 2 la altii, eu sunt la NN (ing) sau chiar la stat ce iti dau astia din p2 (firfirei) se aduna la ce iti da statul mai sus cu punctele Attached FilesEdited by Flat, 01 August 2019 - 20:08. |
Posted 02 August 2019 - 08:45

La mine merge formularul de inregistrare de pe site-ul CNPP. Ce browser folosesti? Incearca altul… Sau chestii clasice gen clear cache/ clear cookies/ dezactivat plugin-uri (mai ales de genul celor ce blocheaza reclame, nu cumva sa confunde lucrurile) si scripting activat.
trebuie sa intri cu internet explorer ba unde te crezi lasa chrome si alte balarii moderne, ie e baza merge perfect apoi cu cererea o printezi si te duci la ghiseu cu buletinul si sa iti activeze contul dureaza ceva [....] Chrome incognito / firefox / edge / explorer - nada, nu-mi apare niciun tip de 'document' or vreun judet de selectat ![]() Dar daca e cu dus la ghiseu... ![]() Multumesc! |
Posted 02 August 2019 - 09:17

hmm se pare ca e un bug in angularjs
incearca linkul sa te inregistrezi pe un ie cu windows 7 sau xp pe windows 10 vad ca nu merge.. |
Posted 02 August 2019 - 10:06

Incearca si de pe mobil, folosind datele mobile (nu WiFi). Asa mai elimini din problemele cu un eventual blocker, fie el plug-in/ din antivirus/ din router (control parental daca ai activat)/ etc. Ai si cu totul alt IP: eu nu puteam accesa site-ul unei primarii cand aveam IP de CGN si cei de la RDS m-au trecut pe IP public din acest motiv. Pe mobil am testat acum si imi merge cu Chrome pe Android 9.
Si da, e cu dus la ghiseu. Vezi ca nu pagina web trebuie imprimata ci un PDF pe care il primesti pe email. Edited by sags, 02 August 2019 - 10:07. |
|
Posted 02 August 2019 - 10:35

am incercat cu Ubuntu si CentOS, no luck, la fel si de pe android pe mobile data. Mi-e clar ca nu e 'de la mine'.
In fine, mai astept, nu-i vreo graba ![]() Edited by Immortal, 02 August 2019 - 10:37. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users