Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Probleme mufa incarcare HP Pavilion

Sfaturi achiziție pentru inc...

Inocuitor dioda redresoare smd ha...
 Problema cu tuia, se usuca

2 invertoare la acelasi banc de b...

Stocare ieftina si consistenta pe...

Cu masina spre Portugalia
 Acoperis mansarda - am nevoie de ...

Bmw seria 3 zgomot in sarcina

Samsung S21 FE - nou cu poze in el

Smart Meter pt Easun?
 Problema infiltratie apa

Elon Musk prezinta robotul Optimu...

La multi ani @laurstef!

Plita gaz Arctic ARNGN64127SB
 

Problema monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019
Salut, am un monitor Monitor LED Acer Gaming KG251QF si cand vreau sa folosesc display port, imi zice ca nu am semnal , iar optiunea de freesync nu o am.
Cateva idei?

#2
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,454
  • Înscris: 10.12.2006
Zi-ne cum anume incerci sa folosesti DisplayPort, care sunt pasii pe care ii faci?

#3
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019

View PostMizu, on 01 august 2019 - 09:22, said:

Zi-ne cum anume incerci sa folosesti DisplayPort, care sunt pasii pe care ii faci?
Pai calculatorul il am inchis si conectez dp la placa video si la monitor, dupa selectez la monitor dp si imi spune ca nu exista semnal

View PostMizu, on 01 august 2019 - 09:22, said:

Zi-ne cum anume incerci sa folosesti DisplayPort, care sunt pasii pe care ii faci?
Tin sa mentionez ca la monitor am AutoSource si nici cu el nu-mi recunoaste Dp

#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,037
  • Înscris: 17.05.2004

View PostCostyn2105, on 01 august 2019 - 09:28, said:

Pai calculatorul il am inchis si conectez dp la placa video si la monitor, dupa selectez la monitor dp si imi spune ca nu exista semnal
Evident și logic.
Dacă pornești calculatorul și la fel nu merge, schimbă cablul.

Edited by waterman, 01 August 2019 - 09:43.


#5
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 09:43, said:

Evident și logic.
Dacă pornești calculatorul și la fel nu merge, schimbă cablul.
Am schimbat si cablu si nimic

#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,037
  • Înscris: 17.05.2004
Dacă ești sigur că nu e cablul, înseamnă că are ceva placa video pe mufa aia de DP.
HDMI nu ai pe placa video  ?

N-ai spus dacă ai pornit calculatorul.

#7
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 09:48, said:

Dacă ești sigur că nu e cablul, înseamnă că are ceva placa video pe mufa aia de DP.
HDMI nu ai pe placa video  ?

N-ai spus dacă ai pornit calculatorul.
Pai eu folosesc HDMI acum, dar nu pot sa folosesc dp adica primele 2 zile a mers dar dupa mi-a dat mesajul ca nu exista semnal

#8
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,037
  • Înscris: 17.05.2004

View PostCostyn2105, on 01 august 2019 - 09:49, said:

Pai eu folosesc HDMI acum, dar nu pot sa folosesc dp adica primele 2 zile a mers dar dupa mi-a dat mesajul ca nu exista semnal
A crăpat placa video pe portul ăla.
Garanție sau alta sau folosești HDMI.

De ce ții așa de mult la DP ?

#9
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 09:51, said:

A crăpat placa video pe portul ăla.
Garanție sau alta sau folosești HDMI.

De ce ții așa de mult la DP ?
Pt ca monitorul are modul de freesync si din cate stiu pe HDMI nu se poate activa

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 09:51, said:

A crăpat placa video pe portul ăla.
Garanție sau alta sau folosești HDMI.

De ce ții așa de mult la DP ?
Si totusi am folosit si un adaptor HDMI-DP si tot la fel facea

#10
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,037
  • Înscris: 17.05.2004
Atunci înseamnă că a crăpat portul de pe monitor. Ce e așa greu de dedus ?

Garanție.

https://www.windowsc...play-nvidia-gpu

Placa ta video suportă FreeSync ?

#11
Costyn2105

Costyn2105

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.08.2019

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 10:02, said:

Atunci înseamnă că a crăpat portul de pe monitor. Ce e așa greu de dedus ?

Garanție.

https://www.windowsc...play-nvidia-gpu

Placa ta video suportă FreeSync ?
Am un 1070ti strix

View Postwaterman, on 01 august 2019 - 10:02, said:

Atunci înseamnă că a crăpat portul de pe monitor. Ce e așa greu de dedus ?

Garanție.

https://www.windowsc...play-nvidia-gpu

Placa ta video suportă FreeSync ?
Si totusi, cand ma duc la Nvidia control panel nu imi arata

#12
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,037
  • Înscris: 17.05.2004
Ai de căutat și de citit

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/icJnTUAaB9Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostCostyn2105, on 01 august 2019 - 10:05, said:

Si totusi, cand ma duc la Nvidia control panel nu imi arata
Update la ultima versiune de driver și aplicație și vezi după aia.
Dacă tot nu apare, ori nu suportă, ori cauți pe google.

#13
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,454
  • Înscris: 10.12.2006
Poate e ceva defect generic DP, ca si a mea a reactionat fix la fel. Eu nu m-am mai stresat si acum folosesc monitorul pe DVI, nu am observat diferente.

#14
trabby

trabby

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 20.01.2017
bun gasit

posed de 11ani un monitor  PHILIPS-Brilliance 190c
de o bucata de vreme cand ti-e lumea mai draga dispare imagine( se face negru) timp de 5 secunde
mentionez ca partea audio nu dispare (film sau muzica) este prezenta chiar si atunci cand se face negru (timp de 5 secunde)
frecventza anomaliei este de 22 ori /zi

astept un sfat

cu respect

#15
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,176
  • Înscris: 15.12.2009

View Posttrabby, on 11 octombrie 2019 - 12:24, said:

... 11ani ....
astept un sfat

Altul ...

#16
catavencuadelin

catavencuadelin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 07.10.2012
Pe aceași idee, încer și eu să conectez un TV monitor la PC. Placa video are ieșire DVI și PD, TV-ul are doar intrare HDMI. Am luat un cablu PD - HDMI, dar TV-ul nu primește semnal.
Care poate fi problema?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate