Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

The Boys

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
114 replies to this topic

#55
Sucre_revenitorul

Sucre_revenitorul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 21.07.2020

View Postc6t9, on 09 iunie 2022 - 17:24, said:

Îl joacă prea bine. E suspect 😂😂😂.

Si io la asta m-am gandit , poate nici nu joaca ...🤣

#56
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,906
  • Înscris: 12.03.2010
Ep 6 cel mai prost, desi e cotat drept cel mai bun (probabil de fanii genului, nu al serialului). A Train face ce trebuie, Starlight spune ce trebuie, in rest, cheap thrills & a bunch of nobodies who die. Are ce e mai prost in filmele cu supereroi, sentimentul ala de "da-mi-o mie, na-ti-o tie" intre aia buni si aia rai.

Mai sint 2 episoade, sper sa nu fie ca ultimele 2.

#57
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,906
  • Înscris: 12.03.2010

View Posthellmarvel, on 24 iunie 2022 - 11:57, said:

Mai sint 2 episoade.
One down, a good one. Plicticos pe alocuri, consolideaza misto povestea. "Luke, I am your father", atunci mi s-a parut o chestie trasa rau de par, dar acum everything makes sense.

#58
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
O mizerie sinistra. Am rezistat supereroic un sezon si aproape 2 episoade, in speranta ca devine mai bun (asa m-a mintit Rotten Tomatoes), dar pana la urma am cedat. Poveste lipsita de noima, coerenta sau credibilitate (si nu din cauza ca ar fi cu supereroi), personaje ridicole si inutile, per total o lalaiala fara sens presarata din plin cu momente sangeroase menite sa tina publicul aproape.

#59
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,906
  • Înscris: 12.03.2010

View PostBob493, on 08 iulie 2022 - 06:40, said:

O mizerie sinistra.
Poveste lipsita de noima, coerenta sau credibilitate
Cum e sa te uiti la ceva si sa nu intelegi la ce te uiti? Serialul asta E CEL MAI TARE IP (creatie intelectuala) cu supereroi, mai tare ca Batman sau Superman.

Serialul asta (nu benzile desenate) reuseste unde s-a impiedicat in buci (stil si forma, artistry) Brian Singer cu Watchmen, sa arate ca superputerile nu te fac super erou, cum cred astia care-s in limba dupa Marvelshit-uri (filmele cu cele mai mari incasari, yay) ci SUPERFUCKED-UP. E o traducere mai pe limba celor care se uita la filme a vorbei "puterea absoluta corupe absolut", asa ca cei care-si doresc tatuci "luminati" care sa rezolve singur din condei toate problemele sa aiba grija ce-si doresc. Asta daca pricep aluzia.

Si da, sezonul s-a terminat fain.

#60
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,336
  • Înscris: 23.05.2003

View Posthellmarvel, on 08 iulie 2022 - 09:19, said:

Cum e sa te uiti la ceva si sa nu intelegi la ce te uiti?
Tare asta. Posted Image

#61
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Lol, compari Watchmen cu rahatul asta? Watchmen (filmul, nu porcaria de serial) are o poveste cu noima cap-coada si nu o serie de intamplari lipsite de coerenta sau logica si coincidente incredibile. Atmosfera e dark, dialogurile sunt credibile, iar cei care traiesc drame, le traiesc pe bune, nu fac glume cu partz la 5 minute dupa. Eroii sunt unii buni, altii rai, ca asa e in viata, dar macar isi respecta trasaturile de personalitate si nu se comporta de parca ar fi bipolari, azi intr-un fel, maine intr-unul complet opus a ce aratasera ei pana atunci.

Insir cateva stupizenii, asa, aleator, dupa cum imi vin in minte:


SPOILERE!

- Hughie se imprieteneste cu Annie dupa ce se aseaza ca prin minune pe aceeasi banca in parc. Cred ca si daca actiunea se petrecea in Patlagelele din Deal, tot ar fi fost o coincidenta remarcabila.
- Butcher o gaseste pe terorista evadata intr-o metropola mai usor decat imi gasesc eu nevasta prin Lidl. Si oricum mult mai usor decat il gasesc Vought pe Translucent, care mai avea si GPS
- Butcher il gaseste la fel de usor pe Mesmer. Tot la gara si ala. O fi avut spioni pe la chioscurile de ziare.
- Omul numarul 2 din cea mai mare corporatie din lume, persoana care negociaza contracte militare, se trage de sireturi si santajeaza senatori si congresmani, locuieste singura, fara paza, nu are nici macar caine, doar o bona. In schimb, nevasta lui Butcher, pe care nu ar avea nimeni niciun motiv sa o ameninte, traieste ca in Truman Show, sub supraveghere 24/24, inconjurata de un zid de beton
- Sefa CIA ii spune lui Butcher ca nevasta-sa a fost violata de Homelander, pentru ca, aparent, CIA are nevoie de un random Joe englezul care sa ii ajute sa il dea jos pe indestructibilul supererou numar 1 al lumii, erou care, cel putin la acel moment, ar fi trebuit sa fie cel mai iubit fiu al natiunii si pe care CIA nu ar fi avut niciun motiv logic sa il vrea dat jos
- Butcher porneste toata tarasenia ca sa se razbune pe Homelander, care i-a violat si ucis sotia. Dupa ce afla ca nici nu a violat-o si nici nu a ucis-o, nu se schimba fix nimic in atitudinea lui.
- Sora terorista e atat de induiosata de ochii galesi ai lui Frenchie incat isi tradeaza fara sa stea pe ganduri singura familie ramasa in viata - fratele ei mult iubit
- Fratele terorist e atat de pus pe terorizat incat atunci cand sora sa ii sugereaza sa se lase ajutat de the boisi, o ia si o tranteste de toti peretii fara sa incerce macar poarte o discutie, fie ea pro sau contra.
- Desi absolut toti parintii eroilor fusesera implicati in procesul de transformare, ca sa nu mai vorbim de tehnicieni, asistente, medici samd, adica mii si mii de oameni, cumva secretul compusului V a ramas ascuns timp de cateva decenii, pana cand functionarul Gekko, dupa un santaj penibil, a furat o proba care sa poata fi trimisa la presa. Memorabila si ultima sa replica: "daca ma mai santajezi vreodata, le spun tuturor." Data viitoare. Acum nu. Dar data viitoare le spune tuturor.
- Ezekiel, care si-o tragea cu alti 3 in vazul lumii intr-un club (nu conteaza ca era club privat, ca tot era plin de necunoscuti, atata timp cat Hughie si Butcher se plimbau prin el ca Voda-n loboda), e socat sa afle ca cineva are imagini compromitatoare, si cedeaza instantaneu unui santaj facut de un mucos, divulgand niste informatii top-secret in doi timpi si trei miscari.
- A-Train e scos basma curata si e complet neafectat de faptul ca a spulberat un civil, dar nu o da in vileag pe Starlight pentru ca ea il ameninta ca anunta presa ca se dopeaza. Desi presa deja stie ca toti sunt dopati. Aparent e mai rau sa fii dublu dopat. In plus, ce l-ar fi oprit sa il cheme chiar atunci pe Homelander, iar acesta sa o prajeasca pe Annie inainte ca ea sa apuce sa vorbeasca cu orice ziarist? Aparent, principala slabiciune a super-ilor e santajul penibil. Toti cedeaza pe loc.

Asta ca sa nu mai vorbim ca boisii sunt niste criminali nenorociti. Translucent vede cum Hughie incerca sa puna un microfon in biroul lor, asa ca il urmareste ca sa afle cine e si ce vrea, se lupta cu ei in legitima aparare dupa ce Butcher da cu masina peste el, pierde lupta, este imobilizat, rapit, torturat, supravietuieste unor multiple sinistre tentative de asasinare cu sange rece iar in cele din urma este ucis in mod brutal de Hughie, in timp ce incerca sa evadeze. Si totusi, cumva tot ei sunt baietii buni.

Halal creatie intelectuala.

Edited by Bob493, 08 July 2022 - 10:20.


#62
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,906
  • Înscris: 12.03.2010
Tot ce-ai insirat aici sint in cel mai bun caz amanunte, in timp ce imaginea de ansamblu iti scapa. Da, toti isi stiu unul altuia slabiciunile si cauta sa se foloseasca de ele (santajind de multe ori) fie ca sa se apere, fie sa manipuleze pe ceilalti. Si serialul e magistral la capitolul asta.

Apoi sint conflictele si motivatiile interioare ale fiecaruia, care de multe ori intra in conflict, si-i fac sa actioneze cum nu-ti place tie. De exemplu, pe Butcher nu-l mina in lupta doar dorinta de razbunare ci si atavismul de la ta-su. Si aici serialul e de exceptie, cum se lupta sa N-AJUNGA ca ta-su.

#63
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Nu mi-a scapat nicio imagine de ansamblu, ti-am subliniat doar cat de stupid sunt conturate personajele, cat de ridicole sunt interactiunile si cat de lipsite de orice credibilitate sunt actiunile lor. Ce sa zic, e magistral cum se manipuleaza unii pe altii cu amenintari care nu ar speria nici copii de gradinita. De asemenea, dupa cum am spus deja, imi e greu sa empatizez cu niste criminali psihopati care rapesc, inchid intr-o cusca, tortureaza, incearca in mod repetat si pana la urma reusesc sa ucida un nevinovat doar pentru a-si acoperi urmele, totul intr-un ton glumet si vesel, de parca ar fi fost vorba de a scapa de o masina furata si nu de a ucide un om care nu le-a gresit cu nimic altceva decat ca le-a descoperit planurile. Nu e nimic magistral aici. E doar un gore-fest cu supereroi.

#64
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,906
  • Înscris: 12.03.2010

View PostBob493, on 08 iulie 2022 - 15:31, said:

amenintari care nu ar speria nici copii de gradinita.
M-am oprit dun citit aici.
Dude, TOATE amenintarile sint cu distrugerea vietii si carierei, de la unii care CHIAR AU cu ce (informatii, dovezi, sau superputeri cu care sa-si duca amenintarile la capat). Homelander nici nu trebuie sa ameninte, pentru ca toti cei care-l cunosc il stiu cu fitilul scurt si ca nu trebuie sa faca decit un gest sa i-l aprinda. Au cu atit mai multa greutate amenintarile lui, cind CHIAR LE FACE: "Il vezi pe amorezul tau din liceu cit de crocant e? Urmatorul e Hughie".

Yep, amenintari de copii de gradinita.

#65
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007
"The Boys" ii miez! :D In acelasi timp ii mai de nisa, gen filmele lu' Tarantino. Toti actorii se potrivesc in roluri si joaca bine, in plus, in ce film cu super-eroi gasesti unu' la care super puterea ii o p*la cat o anaconda? :D

#66
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010

View Posthellmarvel, on 08 iulie 2022 - 15:51, said:

M-am oprit dun citit aici.
Dude, TOATE amenintarile sint cu distrugerea vietii si carierei, de la unii care CHIAR AU cu ce (informatii, dovezi, sau superputeri cu care sa-si duca amenintarile la capat). Homelander nici nu trebuie sa ameninte, pentru ca toti cei care-l cunosc il stiu cu fitilul scurt si ca nu trebuie sa faca decit un gest sa i-l aprinda. Au cu atit mai multa greutate amenintarile lui, cind CHIAR LE FACE: "Il vezi pe amorezul tau din liceu cit de crocant e? Urmatorul e Hughie".

Yep, amenintari de copii de gradinita.

Mda distrugerea vietii si carierei, cand inca din episodul 1 e evident ca Vought manipuleaza media fix dupa bunul plac si eroii fac ce ii taie capul fara sa suporte vreo consecinta. Dar, in fine, hai disecam putin mai in detaliu unul (doar unul, ca sunt prea multe) din cele mai penibile santajuri din istoria santajului:

A-Train se teme atat de tare de Homelander incat isi ucide fara prea multe procese de constiinta iubita la ordinul acestuia, dar nu o da in vileag pe tradatoarea Starlight aceluiasi Homelander de teama... presei, in urma penibilei amenintari ca 'le spun ca ti-ai ucis iubita'. Sugestii pentru A Train:

1. Intreab-o ce dovezi are.
2. Aminteste-i ca politia deja a clasat cazul.
3. Aminteste-i ca Vought are un departament intreg care se ocupa de musamalizarea porcariilor facute de supereroi.
4. Rupe-i gatul.
5. Leag-o si suna-l pe Homelander, sa ii rupa el gatul.
6. Las-o sa plece, dupa care suna-l pe Homelander, care va merge sa ii rupa gatul.
7. Nu fa nimic, las-o sa plece ca sa continue sa saboteze compania din interior si sa iti puna jobul in pericol si sa va rupa Homelander gatul amandurora cand afla ca stiai si nu i-ai zis.

Cred ca am jignit copiii de gradinita.

View Postedy_wheazel, on 08 iulie 2022 - 15:56, said:

"The Boys" ii miez! Posted Image In acelasi timp ii mai de nisa, gen filmele lu' Tarantino. Toti actorii se potrivesc in roluri si joaca bine, in plus, in ce film cu super-eroi gasesti unu' la care super puterea ii o p*la cat o anaconda? Posted Image

Nu stiu daca sa rad sau sa plang. The Boys si Tarantino in aceeasi fraza. Oau.

#67
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

View PostBob493, on 08 iulie 2022 - 16:38, said:

Nu stiu daca sa rad sau sa plang. The Boys si Tarantino in aceeasi fraza. Oau.

Iti dau voie sa plangi. Asta pentru ca ai citit o fraza si atat ai inteles din ea.

#68
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Sa spui ca The Boys e de nisa, ca Tarantino, e ca si cum ai spune ca Guță e de nisa, ca Placido Domingo. E o asociere ridicola.

#69
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

View PostBob493, on 08 iulie 2022 - 17:08, said:

Sa spui ca The Boys e de nisa, ca Tarantino, e ca si cum ai spune ca Guță e de nisa, ca Placido Domingo. E o asociere ridicola.

The Boys - nisa in categoria filmelor cu super eroi.
Tarantino - nisa in categoria crime/drama.

Io am impresia ca tu nu intelegi niste termeni, aspect evidentiat de comparatiile pe care le faci. Faptul ca sunt aparte in categoria lor nu inseamna ca fac parte din aceeasi categorie. Si da, atat Guta cat si Domingo reprezinta nise pe felia lor. Ma rog, atat cat ma pricep io la manele si opera.

#70
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Am inteles din prima. Problema e cu termenii care nu se asociaza, nu cu validitatea ideii (cu care nu sunt de acord dar pe care nu o comentez). E sacrilegiu sa aduci numele lui Tarantino intr-o discutie despre The Boys.

#71
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007
Io zic ca nu. Se pare ca nu sunt singurul.

#72
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Pagina nu se incarca, dar titlul din link e suficient sa ma faca sa rad in hohote. Tarantino dupa o saptamana in Vaslui, vorba aia.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate