![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Probleme la conectare smart tv hitachi 40HB6T62 L
Last Updated: Jul 30 2019 08:57, Started by
Duncleosteus
, Jul 29 2019 23:48
·
0

Posted 29 July 2019 - 23:48

Buna! Ma conectam prin wifi la net. Brusc mi-a iesit din Netflix si nu mai reusesc sa ma conectez deloc la net. Merg la setari, selectez tipul de conectare si nu imi apare deloc optiunea wi fi. Apare doar prin cablu/dispozitiv cu fir sau dezactivare. Toate celelalte dispozitive se conecteaza la wi fi. Inclusiv un alt tv identic cu acesta situat in alta camera. Ce spuneti???
|
Posted 30 July 2019 - 00:04

Resetare la setarile din fabrica. Daca nu funtioneaza, atunci service
Edited by iZet, 30 July 2019 - 00:15. |
Posted 30 July 2019 - 00:27

După reset dacă persistă problema
Antena wifi dezlipită Modulul wifi blocat Modulul wifi dus... Edited by sarac.lipit, 30 July 2019 - 00:28. |
Posted 30 July 2019 - 03:39

Ciudat. Nu am vazut niciun Hitachi cu WiFi. Daca nu reusesti ia un adaptor powerline si rezolvi rapid. Plus ca vei avea conexiune mai stabila la net. Am folosit asa ceva tot la un tv fara wifi(functional).
|
Posted 30 July 2019 - 08:57

Eu desi am si wifi la tv am hotarat sa ii trag cablu utp, conexiune mai bun si mai stabila
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users