Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...
 Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d

switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi
 Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!

S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...
 Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...

Dividende 2023 declaratia unica A...

kit placa de baza si procesor pen...
 

Camera cu probleme

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
HentAlex

HentAlex

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 28.07.2019
Buna seara/ziua
Am achizitionat de curand o camera Eboda 4k SJ4500 si azi am filmat cu ea un drum cu bicicleta si cand am ajuns jos am realizat ca sa corupt toata filmarea...dar mie pe pc imi arata ca filmarea are 1.3 GB si nu stiu de la ce se poate intampla aceasta problema...sunt nou in domeniu.
Putea sa fie de la camera? sau si de la Card?
Nu se poate recupera cumva filmarea? Am incercat mai multe programe si cu nici unul nu am reusit!
Multumesc anticipat!

#2
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,626
  • Înscris: 12.01.2018
trebuia formatat cardul pe acea camera.nu poti folosi un card pe nikon la poze dupa care sa-l bagi in gopro si sa ai doua tipuri de formate a imaginilor

de regula pun cardul fac o poza si dau format card pe aparat dupa care continui numai cu el

#3
HentAlex

HentAlex

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 28.07.2019

View PostEMPP, on 28 iulie 2019 - 21:49, said:

pai bun da iam dat sa formateze cardul cand lam bagat in camera



#4
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,626
  • Înscris: 12.01.2018
Daca mai ai un card fa o filmare mica formateaza-l mai faci una  si pe asta incerci s-o vizualizezi

#5
claudiu1

claudiu1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 01.10.2004
Ai incercat sa formatezi mai intai cardul?
Cu SD card Formatter ai incercat?
Descarca programelul asta, formateaza cardul, dupa care il folosesti in camera ta.
Eventual, il mai formatezi iar in camera.

Eu asa am procedat cu ceva similar, o dashcam.

PS - este bine sa verifici daca sunt recomandate anumite modele de card. Pe camera mea erau recomandate de producator vreo 3 tipuri, pentru restul nu garantau. Vad ca are si referinte nu prea bune, sa nu fi nimerit asa ceva.
Sper ca SD-ul are clasa 10...
Pentru detalii intreaba la E-boda support 031.425.37.75.

Edited by claudiu1, 28 July 2019 - 22:16.


#6
HentAlex

HentAlex

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 28.07.2019

View PostEMPP, on 28 iulie 2019 - 21:49, said:

trebuia formatat cardul pe acea camera.nu poti folosi un card pe nikon la poze dupa care sa-l bagi in gopro si sa ai doua tipuri de formate a imaginilor

de regula pun cardul fac o poza si dau format card pe aparat dupa care continui numai cu el

problema ii ca nu am alta card
dar ce are daca fac ce ai zis tu cu cardul asta?

si legat de filmare...se poate salva??

#7
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Copiezi ce ai pe card în calculator.
Parcă exista și un soft să faci o imagine a cardului.

Apoi format la card, băgat în cameră și făcut o filmare cam la fel de mare.
Văzut dacă face la fel.

Posibil să fie o cameră cu probleme.
La fel de posibil e să ai un card defect.

E 30 de lei un card decențel, cumperi unul nou și gata.
Iar filmarea aia de care te stresezi, ai dat de Yeti când erai cu bicicleta sau cum ?

De ce ții atât de mult s-o recuperezi, ce e așa special la plimbarea aia ?

Mă uit pe review-urile de la Emag și nu prea par mulțumiți oamenii de ea.
E drept că e 200 de lei nu poți cere full HD de la așa ceva.

https://www.emag.ro/...5/pd/D9P95DBBM/

Edited by waterman, 29 July 2019 - 11:48.


#8
vgabi

vgabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 07.08.2008
Ce vă miră dacă are 1,3GB filmarea? Dacă e trasă în fullHD, e vorba de vreo 15 minute.
Chiar dacă e fișier corupt el tot arată mărimea aia. Cum ai stabilit că e corupt? Nu merge pe nici un player?

#9
HentAlex

HentAlex

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 28.07.2019

View Postvgabi, on 29 iulie 2019 - 17:20, said:

Ce vă miră dacă are 1,3GB filmarea? Dacă e trasă în fullHD, e vorba de vreo 15 minute.
Chiar dacă e fișier corupt el tot arată mărimea aia. Cum ai stabilit că e corupt? Nu merge pe nici un player?
am incercat prin multe playere (si nu  ma lasa sa dau play)si am si incercat sa recuperez filmarea corupta si nu sa putut

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate