![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Casatorie cu cineva din afara Europei
Last Updated: Jul 27 2019 12:58, Started by
alex244
, Jul 26 2019 08:54
·
0

Posted 26 July 2019 - 08:54

Salutare...
Sa fiu cat mai scurt, iubita mea este de cetatenie filipineza ( tatal japonez, mama filipineza) si suntem de ceva timp impreuna si as vrea sa ne mutam impreuna in Europa si am citit ca si prin casatorie nu primeste cetatenie romana decat peste 5 ani si nu stiu daca ar avea voie sa mearga cu mine in Irlanda. As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedam si ce ar trebui sa stiu, daca a mai trecut cineva prin asta, orice sfat si informatie este bine venita. |
Posted 26 July 2019 - 09:11

Man, pune o intrebare pe e-mail la Ambasada Irlandei. Ei iti spun ce poti si ce nu poti sa faci.
|
Posted 26 July 2019 - 09:11

Salutare... Sa fiu cat mai scurt, iubita mea este de cetatenie filipineza ( tatal japonez, mama filipineza) si suntem de ceva timp impreuna si as vrea sa ne mutam impreuna in Europa si am citit ca si prin casatorie nu primeste cetatenie romana decat peste 5 ani si nu stiu daca ar avea voie sa mearga cu mine in Irlanda. As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedam si ce ar trebui sa stiu, daca a mai trecut cineva prin asta, orice sfat si informatie este bine venita. Nu stiu nimic despre casatorie si cetatenie, dar despre calatorit, nu are pasaport? Ca sa vina in Romania ii trebuie pasaport. Mai apoi ii vor trebui diverse hartii/informatii pt viza de intrare. Vezi aici. |
Posted 26 July 2019 - 09:15

Are pasaport, a fost in Romania de 6 ori, nu a fost refuzata niciodata, sta foarte bine financiar.
Eu inca nu sunt in Irlanda, abia imi termin studiile anul acesta dar am o oferta foarte buna din Irlanda. Edited by alex244, 26 July 2019 - 09:17. |
Posted 26 July 2019 - 09:53

Pana iti raspunde cineva mai avizat, pot sa iti garantez ca iubita ta nu este singura filipineza care intra in irlanda fara cetatenie romana si necasatorita. Probabil la X luni trebuie sa plece, si se intoarce iar.
|
Posted 26 July 2019 - 10:46

Poate, exista o directiva UE care garanteaza drepturile membrilor de familie (qualifying family member) de a circula liber in UE. Desigur trebuie sa ai certificatul de casatorie (recomandat romanesc) cand depunde aplicatia la ambasada Irlandei in Romania. In general ambasadele nu fac probleme pt asa ceva, dar ar fi bine ca tu sa ajungi primul in Irlanda, sa ai jobul, sa arati ca platesti taxe si ai un domiciliu fix iar toate astea sa le prezinti in documentele pentru viza la ambasada.
Nu trebuie sa uiti ca toate tarile au o politica care descurajeaza asa numitele casatorii aranjate pentru ca un cetateanul non-Eu sa intre intr-o tarar EU orintr-o casatorie de convenienta cu un cetatean EU. Daca ambasada are banuieli ca sotia ta vrea sa profite de asta poate sa-ti refuze viza. Este dreptul lor si nu ai ce face. In general daca aduci suficiente dovezi ca nu este o casatorie aranjata nu o sa faca probleme. |
Posted 26 July 2019 - 13:30

Poate, exista o directiva UE care garanteaza drepturile membrilor de familie (qualifying family member) de a circula liber in UE. Desigur trebuie sa ai certificatul de casatorie (recomandat romanesc) cand depunde aplicatia la ambasada Irlandei in Romania. In general ambasadele nu fac probleme pt asa ceva, dar ar fi bine ca tu sa ajungi primul in Irlanda, sa ai jobul, sa arati ca platesti taxe si ai un domiciliu fix iar toate astea sa le prezinti in documentele pentru viza la ambasada. Nu trebuie sa uiti ca toate tarile au o politica care descurajeaza asa numitele casatorii aranjate pentru ca un cetateanul non-Eu sa intre intr-o tarar EU orintr-o casatorie de convenienta cu un cetatean EU. Daca ambasada are banuieli ca sotia ta vrea sa profite de asta poate sa-ti refuze viza. Este dreptul lor si nu ai ce face. In general daca aduci suficiente dovezi ca nu este o casatorie aranjata nu o sa faca probleme. Multumesc de raspuns! |
Posted 27 July 2019 - 12:58

Va casatoriti in Ro, faceti un copil si nu mai ai probleme de a convinge autoritatile din orice tara europeana de sinceritatea casatoriei.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users