![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Imprimare multipla
Last Updated: Jul 25 2019 09:45, Started by
Kean
, Jul 24 2019 23:56
·
0

Posted 24 July 2019 - 23:56

Am urmatoarea problema.Vreau sa scot pe o singura foaie de hartie aceasi poza sau desen de mai multe ori pana acopar intreaga suprafata a colii.Exista vreun program sau setare care sa faca acest lucru?
|
Posted 25 July 2019 - 00:06

Adica poza respectiva sa fie in dimensiuni mai mici,si puse una langa alta sa umple foaia?
Sau acelasi desen in formatul A4 tiparit de mai multe ori pe aceeasi foaie,ca asta se intelege de la tine. |
Posted 25 July 2019 - 00:24

Posted 25 July 2019 - 08:18

Merci,am incercat sie eu si functioneaza.S-ar putea cumva seta sa-ti dea o dimensiune exacta sau numai prin incercari multiple pana stabilesti numarul exact de tilturi? Ca sa numai deschid alt topic,se poate imprima cu acest program o imagine inversa adica "in oglinda"?Imi trebuie la imprimare de "decals" adica pe hartie de "actzibild" care se inmoaie in apa si se trag pe obiectul respectiv. Attached FilesEdited by Kean, 25 July 2019 - 08:27. |
Posted 25 July 2019 - 09:11

prin "dimensiune exacta", eu inteleg sa iti puna TOATE imaginile COMPLETE
dar tinind cont ca programul nu redimensioneaza imaginea (pentru aceasta functie), ca sa ai toate imaginile complete ar insemna ca, pentru o dimensiune data a colii de hirtie, sa ai in asa fel dimensiunile imaginii initiale incit, adunind toate inaltimile SI toate latimile, impreuna linia dintre ele (daca este dorita), suma acestora sa dea exact dimensiunile finale a paginii dorite. iar asta e un pic mai complicat. dar poti folosi un mic artificiu. iti creezi imaginea multipla astfel incit sa incapa cel mai bine pe dimensiunea dorita, selectezi zona cu tile-uri complete, apesi ctrl + y (crop), apoi redimendionezi la dimensiunea dorita cu ctrl+r. imaginile vor fi putin deformate, dar UNELE suporta o mica deformare fara a deranja ochiul de asemenea, tine cont si ca unele imprimante nu pot tipari din margine in margine (de fapt cele mai multe), asa ca imaginea ta finala, in cazul asta, ar trebui sa fie mai mare cu citiva milimetri pe fiecare latura. de ex. pt a4 (21x29,7 cm), imaginea finala sa fie 21,6x30,3 (cu adaugare 3 mm pe fiecare latura) - iar hirtia de tiparit ar trebui sa aiba aceeasi dimensiune! pentru mirror print, dupa ce iti creezi sheetul cu imagini multiple, in acelasi irfan, apesi H (sau din meniul image, alegi HORIZONTAL FLIP) si gata oglinda! |
Posted 25 July 2019 - 09:22

Eu ma refeream la dimensiunea tile-ului.De exemplu daca vreau sa fie de 3x4cm un tile.Nu conteaza ca nu le imprima la margini intregi.Cate ies ies,dar tile-ul sa fie la dimensiunea dorita.(aproximativ)
|
Posted 25 July 2019 - 09:45

Cu irfan: faci intii resize la imagine, apoi tile, apoi print pe o coala obisnuita - pina nimeresti
Cu alt program: faci resize + tile dintr-o operatie, apoi print pe o coala obisnuita - pina nimeresti Adica tot cam aia e. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users