![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Job full time de front-end developer: cât să cer?
Last Updated: Aug 03 2019 15:32, Started by
qazzzo
, Jul 24 2019 19:54
·
0

Posted 24 July 2019 - 19:54

Ce pretentii salariale ar trebui sa am de la un job full time de front end developer? Am nevoie de o cifra.
Nivelul meu de cunostinte de js si sass e destul de avansat (cred eu). Stiu sa lucrez si cu Photoshop si illustrator. Am de asemenea si cunostinte de WordPress - pot sa creez/modific o tema sau un plugin. Cred ca e important de mentionat ca la locurile de munca la care vreau sa aplic sunt necesare abilitatile pe care le-am enumerat deasupra. Am "lucrat" independent pana acum si am un portofoliu. Edited by qazzzo, 24 July 2019 - 19:55. |
Posted 24 July 2019 - 20:00

se zice ca este extrem de greu in capitalism sa fie multumiti amandoi .
patronul si angajatul. ![]() |
Posted 24 July 2019 - 20:03

qazzzo, on 24 iulie 2019 - 19:54, said:
Ce pretentii salariale ar trebui sa am de la un job full time de front end developer? Am nevoie de o cifra. Nivelul meu de cunostinte de js si sass e destul de avansat (cred eu). Stiu sa lucrez si cu Photoshop si illustrator. Am de asemenea si cunostinte de WordPress - pot sa creez/modific o tema sau un plugin. Cred ca e important de mentionat ca la locurile de munca la care vreau sa aplic sunt necesare abilitatile pe care le-am enumerat deasupra. Am "lucrat" independent pana acum si am un portofoliu. |
Posted 24 July 2019 - 20:11

Daca pui problema in felul asta foarte probabil sa nu fii angajat! Majoritatea(daca nu toti)aevm o parere mult mai buna despre noi decit cea reala! Daca vrei un sfat sincer accepta ce ti se ofera, demonstreaza-le ca esti peste aprecierile lor in perioada de incercare iar cind vine momentul angajarii pe perioada nedeterminata incerci sa pui conditii de crestere salariala.
Edited by iuliean50, 24 July 2019 - 20:12. |
Posted 24 July 2019 - 20:15

iuliean50, on 24 iulie 2019 - 20:11, said:
Daca pui problema in felul asta foarte probabil sa nu fii angajat! Majoritatea(daca nu toti)aevm o parere mult mai buna despre noi decit cea reala! Daca vrei un sfat sincer accepta ce ti se ofera, demonstreaza-le ca esti peste aprecierile lor in perioada de incercare iar cind vine momentul angajarii pe perioada nedeterminata incerci sa pui conditii de crestere salariala. Pe site-ul pe care m-am inregistrat mi se cere sa specific o suma, stiu sigur ca si la interviuri esti intrebat ce salariu ti-ai dori. |
Posted 24 July 2019 - 20:23

qazzzo, on 24 iulie 2019 - 19:54, said:
Ce pretentii salariale ar trebui sa am de la un job full time de front end developer? Am nevoie de o cifra. Nivelul meu de cunostinte de js si sass e destul de avansat (cred eu). Stiu sa lucrez si cu Photoshop si illustrator. Am de asemenea si cunostinte de WordPress - pot sa creez/modific o tema sau un plugin. Cred ca e important de mentionat ca la locurile de munca la care vreau sa aplic sunt necesare abilitatile pe care le-am enumerat deasupra. Am "lucrat" independent pana acum si am un portofoliu. |
Posted 24 July 2019 - 21:59

qazzzo, on 24 iulie 2019 - 20:15, said:
Cum "pun problema"? Stii ce cheltuieli ai, ce aspiratii, calculezi cat sa nu dai faliment. Plafonul acesta variaza la fiecare, nu merge deloc cu "Am nevoie de o cifra" din partea noastra. Edited by neagu_laurentiu, 24 July 2019 - 22:01. |
Posted 25 July 2019 - 07:19

daca pui un portofoliu aici, iti spune nentu' cam cat o sa iei.
|
Posted 25 July 2019 - 08:15

qazzzo, on 24 iulie 2019 - 20:15, said:
stiu sigur ca si la interviuri esti intrebat ce salariu ti-ai dori. Portofoliul conteaza daca treci testele tennice si nu vorbeste despre ce salariu ti-ai dori ci despre capacitatea ta de munca raportata la cat angajatorul X ar fi dispus sa te plateasca. Edited by Iulius-Foyas, 25 July 2019 - 08:17. |
|
Posted 25 July 2019 - 11:08

Nici nu prea contează cât ceri, ei îți vor oferi oricum cât au de gând să-ți dea, după care mai poți negocia câteva procente, dar nu mult. Ideea e să nu ceri nici extrem de puțin, dar nici prea mult ca să nu te creadă nebun.
|
Posted 29 July 2019 - 18:18

Ideea e să nu ceri nici extrem de puțin, dar nici prea mult ca să nu te creadă nebun. Pai si cat inseamna asta in cifre?
daca pui un portofoliu aici, iti spune nentu' cam cat o sa iei. Pe un site, la un job de front-end pentru care as fi potrivit, salariul este 2000€, dar mi se pare extrem de mult pentru Romania. Nu poti sa-mi spui totusi un numar pe baza a ce am scris in prima postare ![]() |
Posted 29 July 2019 - 18:33

Citat
Pe un site, la un job de front-end pentru care as fi potrivit, salariul este 2000€, dar mi se pare extrem de mult pentru Romania. si iti termina treaba si mai repede dar fac si mai mult cu bani mult mai putin. Este win-win . |
Posted 29 July 2019 - 18:44

Posted 29 July 2019 - 21:50

|
Posted 29 July 2019 - 21:59

Posted 30 July 2019 - 07:17

1. Cat faci momentan ca freelancer? 2. Esti multumit de acel venit? Cat de multumit / nemultumit in +/- RON? N-am mai facut nimic de ceva timp, pentru ca n-am mai fost multumit de niciun design pe care l-am terminat/aproape terminat. Stiu ca sunt site-uri unde se posteaza job-uri la care se face doar partea de cod, poate ca o sa incerc si acolo. |
Posted 30 July 2019 - 07:33

LATER EDIT:
Am gasit cateva dintre anunturile pe care le-am salvat mai demult. https://www.ejobs.ro...veloper/1145187 https://www.ejobs.ro...veloper/1160768 https://www.ejobs.ro...ll-time/1176521 Stiu din experienta altora ca salariul pentru un astfel de post e mai mare de 1600 lei (nu stiu unde se opreste). Cat credeti ca trebuie cerut pentru un job de genul asta? Stiu ca angajatorul decide cat ofera, dar decide SI pe baza sumei pe care o ceri tu, si nu vreau sa dau un numar prea mare sau prea de mic, in caz ca intreaba. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users