![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare optiuni facultate
Last Updated: Jul 21 2019 16:44, Started by
sergiu_weg
, Jul 21 2019 14:12
·
0

Posted 21 July 2019 - 14:12

Unde am dat eu la facultate sunt 2 sectii.
Eu am pus optiuniile la facultate in ordinea: Sectia 1_buget Sectia 1_taxa Sectia 2_buget Sectia 2_taxa. Acum m-am razgandit si as vrea sa confirm locul la sectia 2_buget. Intrebarea este:Daca ultima medie la toate este 6 si eu am 7.45,ma repartizeaza la toate cele 4 optiuni si dupa aceea pot sa confirm la orice sectie. Adica daca eu am luat la toate optiuniile am dreptul sa refuz prima optiune si sa o aleg pe a treia?Sau sunt obligat sa raman la prima optiune? |
Posted 21 July 2019 - 14:23

La universitățile cu repartizare se face ca la admiterea în liceu. Prima opțiune la care intri,la aia ramai.
|
Posted 21 July 2019 - 16:44

Mai deschizi multe topicuri despre răspunsuri pe care le-ai putea afla întrebând 3 cuvinte la secretariat, ori citind metodologia de admitere ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users