Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Iconic British sport car...AM

Vouchere TAROM Black Friday

Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei
 Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

La multi ani @_RBT_!

La multi ani Romania!
 La multi ani Forumului Softpedia&...

Nu pot instala aplicatii de la su...

TV-ul nu detecteaza modul/card CI+

Cimentare definitiva
 Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...

Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

HGS / OGS in Turcia - mic ghid

* * * * * 5 votes
  • Please log in to reply
1710 replies to this topic

dacrad2

dacrad2

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am reușit si am intrat pe site,dar acolo alte surprize pentru mine:de platit in mai multe locuri.Daca pentru autostrada de stat si cea privata m-am descurcat,la tunelul avrasia nu reusesc sub nici o forma sa accesez siteul lor.Se poate face plata in alt mod sau e vre-o chichita de accesat acest site?

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

Unele site-uri turcesti nu (mai) merg.... Nu stiu din ce cauza..
Printre astea se afla si cel al tunelului avrasia...

dacrad2

dacrad2

Senior Member

Si asta ce inseamna ca voi ramane cu datorie pe data viitoare? Au vre-un mail astia unde se poate conversa cu ei?

buzasparta

buzasparta

Member

• Grup: Members
Am fost o tura in TR pana la Ayvalik. Am intrat pe la Derekoy pentru ca statusem si in BG. Am luat HGS de la un chiosc din vama si a fost 1000 de lire ( sticker+incarcare) , am zis sa fie acolo ca poate mai umblam pe unde nu planificasem. L-am pus in geam si la intrarea pe O6 nu voia sa se ridice bariera, s-a ridicat pana la urma, am trecut podul si la tur si la retur fara probleme insa la iesirea de pe O6 la intoacere mi-a aparut la bariera ca am de plata deci nu mai aveam bani in cont, asa spunea si angajatul de la ghereta,  desi din ce gasisem pe net trebuia sa fie suficienta suma. Am platit 280 de lire ca sa pot pleca, nu ai cu cine sa vorbesti pentru lamuriri.

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

^ ai chitanta pe aia 1000 lire?
Fa-ti cont aici: https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/hgs.jsf
ca sa iti vezi istoricul incarcarilor si al platilor....

buzasparta

buzasparta

Member

Am chitanta data din vama. Am incercat acolo, nu mai  reusesc sa fac cont la datele actuale. Culmea ca acum cativa ani a mers foarte usor.

marian.bazavan

marian.bazavan

Senior Member

@Danutzu ... ce ma fac ???? Vreau sa deschid contul HGS si-mi raspunde impartial "Your membership has not been activated yet." Unde am gresit?

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

@marian.bazavan, nu mai este activ un cont care deja a fost activat?
Asta este ciudat....
Il mai activezi inca odata.... dar nu inainte de a cere email de activare... (a treia optiune din pagina de login)

@buzasparta, incearca cu o adresa de gmail, alta fata de cea folosita in trecut... (ce mesaj iti returneaza?)
si evident, seria de pasaport cu care ai cumparat HGS. De preferat sa lucrezi pe laptop / calculator nu in aplicatia de mobil.

Inteleg ca ai mai avut cumparat HGS, dar este pe alt nr de masina? Ce difera actualul HGS cu cel din trecut?

Edited by danutzu_1069, 26 September 2023 - 14:00.

marian.bazavan

marian.bazavan

Senior Member

@Danutzu... multumesc! Incerc cand ajung acasa. Ce pun pe prima linie?

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

Apropo, ca tot am intrat pe pagina de la HGS, se pare ca pentru a intra (cu masina) in unele parcuri nationale este necesara o taxa platibila cu HGS
Inteleg ca pana cum se platea la ghereta, dar au fost scoase

Pentru a verifica daca sunt penalitati din cauza neachitarii se poate verifica pe pagina HGS, la tab-ul: Milli Parklar Geçiş ve İhlal Sorgulama / National Parks Passage and Violation Inquiry

@marian.bazavan, seria de pasaport cu care ai cuparat HGS-ul respectiv, si adresa de mail folosita la creearea contului

Edited by danutzu_1069, 26 September 2023 - 14:16.

buzasparta

buzasparta

Member

Imi apare ca la @marian, am sa mai incerc cu o alta adresa.
Culmea e ca daca vreau sa incarc cu orice suma ma vede in sistem dar nu imi arata si cat mai am disponibil.

Edited by buzasparta, 26 September 2023 - 15:12.

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

Ca sa incarci, nu trebuie sa fi logat...

buzasparta

buzasparta

Member

Dupa multe incercari si injuraturile de rigoare am reusit sa-mi fac cont pe hgs. Nedumerirea persista de ce a spus ala la iesire ca nu mai am bani si a trebuit sa platesc cash. Pare ca 280 e taxa de O-6 + pod pentru ca pe site la KGM apare 205 lire doar podul .

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

Da, 280 TL este taxa pentru toata autostrada O6 de la Malkara pana dupa pod, spre Canakkale.
Esti taxat in acest fel daca la poarta de intrare, nu treci si dai masina inapoi ca sa intrii  pe la alta poarta...

Cat ai soldul acum?

buzasparta

buzasparta

Member

675. Dupa ce a mers contul pe site a mers foarte usor si  cu aplicatia.

Edited by buzasparta, 26 September 2023 - 19:25.

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

Mda, situația clasica... ala la bariera te-a "păcălit" ca nu ai pe HGS, ca sa platesti numerar...
Deci încă se practica :lol:
Am scris, in trecut, de mai multe ori, care este "mecanismul"...
Administratorul privat prefera sa încaseze direct banii decât sa aștepte decontarea de la compania de drumuri (KGS)

piciul

piciul

Active Member

View Postdanutzu_1069, on 26 septembrie 2023 - 23:24, said:

Am scris, in trecut, de mai multe ori, care este "mecanismul"...
Administratorul privat prefera sa încaseze direct banii decât sa aștepte decontarea de la compania de drumuri (KGS)

Tot este bine,rau ar fi sa nu incaseze de doua ori! Posted Image Si vin si eu cu o intrebare,daca nu ai sold suficient pe HGS se mai ridica bariera sa poti plati in termenul de pasuire acordat celor care nu au HGS?

Edited by piciul, 27 September 2023 - 04:49.

danutzu_1069

danutzu_1069

Senior Member

La alea cu bariera, nu. Platesti pe loc...
Daca cumva scapi,.. te prinde la granita... :lol:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate