![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
telefon Turcia
Last Updated: Sep 23 2019 09:01, Started by
alex321
, Jul 15 2019 12:47
·
0

Posted 01 August 2019 - 14:34

Noi , anul trecut aveam abonament la Vodofone și am fost la ei la sediu pt a cere o oferta pe care au avut-o niște prieteni acum 2 ani in Turcia , a trebuit sa vb cu 2 operatori care nu înțelegeau ce voiam iar intr-un sfârșit au sunat culmea la Vodafone!!!pentru a cere oferta.Aceasta oferta consta in plata a 3 euro pe zi și beneficiezi de abonamentul care îl ai țara (internet , minute convorbiri la același tarif ca in țara)
|
Posted 01 August 2019 - 16:14

Posted 01 August 2019 - 17:17

Posted 20 September 2019 - 14:46

Experienta mea cu telefonia din Turcia a fost cam asa: am avut nevoie strict pentru trafic de date.
Am cumparat cartela prepay de la Vodafone, 80TRY credit si 50 TRY SIM-ul. Atentie ca in oferte nu este inclus si SIM-ul ci doar credit-ul. De cei 80TRY am avut 20Gb date, multe minute si multe SMS-uri. Numele pachtului: Turist. Valabilitatea numarului este de 90 zile de la activare, din ce am studiat, dupa astea 90 zile IMEI-ul telefonului folosit este trecut pe lista neagra, astfel ca daca anul urmator mai iei alta cartela, nu o poti folosi in acelasi telefon. Dupa o luna de la activare, orice credit neconsumat se pierde. Intradevar am stat destull de mult pana sa imi primesc cartela, dar am avut senzatia ca ... nu prea se descurca cu nr de pasaport in loc de TCC Kimlik... @RomanuX, cum ai rezolvat pana la urma? |
Posted 23 September 2019 - 09:01

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users