![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
telefon Turcia
Last Updated: Sep 23 2019 09:01, Started by
alex321
, Jul 15 2019 12:47
·
0

Posted 15 July 2019 - 12:47

Buna ziua
Avind in vedere ca Turcia nu este in UE cum v-ati descurcat cu telefonul in tara (exceptind locurile unde nu ai Wi-Fi). Mutumesc |
Posted 15 July 2019 - 12:53

Posted 15 July 2019 - 12:53

Ori roaming, conform regulilor si la tarifele practicate de operatorul din tara ta, ori sim local, ori nema internet. Nu sunt alte variante. Mergea mai bine pe aria de telecom intrebarea.
Edited by AlexEn, 15 July 2019 - 12:53. |
Posted 15 July 2019 - 12:54

Sincer acum eu n-am înțeles dacă întreabă de voce sau de date.
|
Posted 15 July 2019 - 12:55

Nici io, dar a mentionat wifi asa ca m-am hazardat sa ii spun despre date
![]() |
Posted 15 July 2019 - 13:40

Anul trecut am stat o saptamana in Istanbul si am luat de la Telekom cartela cu ceva optiune roaming.
|
Posted 15 July 2019 - 13:43

recomandare mea ;
1- nu folositi roamingul de la Romania in Turcia 2- Daca ne aparat aveti nevoie internet in turcia , mergeti frumos la vodofane / turkcell si cumparati o cartela cu internet , pt Turkcell stiu ca aveti un option 60 min convorbire catre Romania orice retea / fix 20 TL |
Posted 15 July 2019 - 19:04

Ma refeream sigur la voce in roaming...Unde gasesc o cartela Vodafone Turcia cu cit mai multre minute///
Multumesc Edited by alex321, 15 July 2019 - 19:05. |
Posted 15 July 2019 - 20:18

alex321, on 15 iulie 2019 - 19:04, said:
Ma refeream sigur la voce in roaming...Unde gasesc o cartela Vodafone Turcia cu cit mai multre minute/// Multumesc https://m.turkcell.c...r-your-vacation Magazinul Turkcell din Erasta AVM, Edirne. |
Posted 15 July 2019 - 21:23

Sa nu patesti ca mine, mi-am activat optiune roaming, dar in loc sa ma conectez la reteaua in care aveam optiunea, avand setata cea mai buna conexiune m-am conectat la alta retea si costul suplimentar a fost pe masura in cateva - in cateva min. m-a taxat cu cateva sute de euro
|
|
Posted 16 July 2019 - 05:25

Eu am facut asa: am gasit un telefon mai vechi fara net,am luat o cartela Telekom,am activat la cumpararea ei optiunea roaming Turcia si am avut urmatoarele tarife:
"Promoțional până la 8 Septembrie 2019, ai tarife de roaming reduse când călătorești în Turcia, astfel: 0,19 Eurocredit/min apel inițiat către Grupa 1 și Grupa 0 (inclusiv România) și Turcia, 0,0108 Eurocredit/min apel primit, 0,06 Eurocredit/SMS trimis către Grupa 1 și Grupa 0 (inclusiv România) și Turcia, 0,20 Eurocredit/MB." Am folosit acest telefon strict ptr conversatii,ptr date am folosit telefonul meu numai in hotel unde aveam internet wireless. Am incarcat cartela cu 5 euro si mi-au mai ramas bani pe ea. Atentie, dupa ce intri in Turcia trebuie sa iti alegi operatorul de telefonie (Turkcell-am ales eu) iar apelurile la relatii clienti se taxeaza,considerandu-se apel catre Romania,adica cu 19 eurocenti/minut. Edited by belisima, 16 July 2019 - 05:26. |
Posted 16 July 2019 - 13:06

Eu am facut asa: am gasit un telefon mai vechi fara net,am luat o cartela Telekom,am activat la cumpararea ei optiunea roaming Turcia si am avut urmatoarele tarife: "Promoțional până la 8 Septembrie 2019, ai tarife de roaming reduse când călătorești în Turcia, astfel: 0,19 Eurocredit/min apel inițiat către Grupa 1 și Grupa 0 (inclusiv România) și Turcia, 0,0108 Eurocredit/min apel primit, 0,06 Eurocredit/SMS trimis către Grupa 1 și Grupa 0 (inclusiv România) și Turcia, 0,20 Eurocredit/MB." Am folosit acest telefon strict ptr conversatii,ptr date am folosit telefonul meu numai in hotel unde aveam internet wireless. Am incarcat cartela cu 5 euro si mi-au mai ramas bani pe ea. Atentie, dupa ce intri in Turcia trebuie sa iti alegi operatorul de telefonie (Turkcell-am ales eu) iar apelurile la relatii clienti se taxeaza,considerandu-se apel catre Romania,adica cu 19 eurocenti/minut. |
Posted 16 July 2019 - 13:53

Daca gasesti vreo oferta comparabila ,chiar te rog sa mi-o spui si mie,fiindca eu folosesc Vodafone de foarte multi ani si cea mai ieftina varianta la ei era de 15 euro,cu 100 minute incluse si net,dar nu stiu cat.
|
Posted 17 July 2019 - 18:19

Daca gasesti vreo oferta comparabila ,chiar te rog sa mi-o spui si mie,fiindca eu folosesc Vodafone de foarte multi ani si cea mai ieftina varianta la ei era de 15 euro,cu 100 minute incluse si net,dar nu stiu cat. Daca faci un calcul simplu:100 minute incluse x0. 18 euro/minut cât aveai la Telekom ai din start 18 euro. Daca mai pui și 1000 Mbx0.2 euro /MB mai ai 200 euro cost Telekom. Deci pe ceea ce primești pentru 15 euro la Vodafone ar trebui sa plătești vreo 218 euro la Telekom. Nu mai vb ca pe Vodafone mai ai și vreo 6 Goga roaming SEE. Cred ca pentru cei care nu vor sa se complice prin cumpărarea unei cartele de la un operator turc opțiunea de 15 euro de la Vodafone e mai mult decât ok. Edited by eumorocanosul, 17 July 2019 - 18:24. |
Posted 18 July 2019 - 06:59

Daca faci un calcul simplu:100 minute incluse x0. 18 euro/minut cât aveai la Telekom ai din start 18 euro. Daca mai pui și 1000 Mbx0.2 euro /MB mai ai 200 euro cost Telekom. Deci pe ceea ce primești pentru 15 euro la Vodafone ar trebui sa plătești vreo 218 euro la Telekom. Nu mai vb ca pe Vodafone mai ai și vreo 6 Goga roaming SEE. Cred ca pentru cei care nu vor sa se complice prin cumpărarea unei cartele de la un operator turc opțiunea de 15 euro de la Vodafone e mai mult decât ok. Edited by belisima, 18 July 2019 - 07:12. |
|
Posted 24 July 2019 - 13:48

Eu intentionez sa folosesc in Turcia doar date mobile.
Pentru asta m-am inarmat cu un modem 4G cu wifi in care sa bag un SIM d-asta: https://www.turkcell...nn-15-gb-paketi Astfel toata familia va avea internet mai mereu. In cazul in care m-ar suna cineva pe voce, resping apelul si sun prin WhatsApp sau alt voice over internet. Ar mai fi o varianta prin care folosesc eu o cartela si sotia o cartela pentru a acoperi si situatiile in care suntem la distanta de modemul 4G. |
Posted 24 July 2019 - 14:36

Pentru cei care aveti abonamente mai scumpe la vodafone (peste 20 EUR), poate nu stiti dar pachetul contine si 1 GB net si ceva minute ptr tari din categoria Turciei. Sotul meu asa are si ne-a fost de mare folos
|
Posted 26 July 2019 - 14:41

LE: se pare ca planul meu nu este asa usor de implementat, provocarea este obtinerea SIM-ului, turcii avand o procedura laborioasa din motive de securitate nationala...
Pentru obtinerea SIM-ului este nevoie de pasaport si de asteptat de la 30min la ore... pana cand operatorul primeste aprobare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users