Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Cerbul de Aur 2019

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 24.02.2011
După ce-au făcut-o de oaie cu jurați pe interes la Eurovision, ce și-au zis, hai să alegem niște dj tembeli de la radiouri comerciale, plus Liana Stanciu -   superficialitatea întruchipată.
Iar pe Șerban Cazan, individul care ne-a batjocorit în finala națională, văd că l-au recompensat, că i-au ales două piese.Posted Image
Pentru textierii Roxana Popescu și Eugen Rotaru, recent dispăruți dintre noi, nu s-a găsit nici un loc, deși meritau cu prisosință. Nici pentru Mihaela Runceanu, de la moartea căreia se împlinesc 30 de ani.
http://cerbuldeaur.r...2019_25016.html
http://cerbuldeaur.r...listapiese.html
Halal Tvr! Ediția din acest an se anunță a fi un mare fiasco!Posted Image

Edited by sandel1, 11 July 2019 - 22:45.


#2
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,375
  • Înscris: 16.03.2007
jeez, se uita cineva la asa ceva? :lol:

#3
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Sandele, deci sa inteleg ca tu ai o problema cu 2 din cei 7 membri ai juriului (Olix si Remetan), ca doar nu consideri ca RRA e radio comercial :P Ma rog, si Liana Stanciu e realizator la Magic FM, un post total diferit de Kiss si Virgin ca format muzical. Dar cui restul care-i baiul?

Cat despre melodiile romanesti, mi se pare o selectie destul de echilibrata. Ca daca bagau numai melodii de la Mamaia 1970, nu venea nici dreq sa le cante :P Dar asa, un interpret din strainatate are de unde alege: si piese clasice, dar si moderne. umai sa nu mai faca prostia de anul trecut, si sa specifice clar ca premiul pentru interpretarea unei piese romanesti nu poate fi castigat de un artist roman sau moldovean. Ca pana la urma asta era initial scopul festivalului: sa promoveze muzica romaneasca in lume. Iar artistii de care ai pomenit pot face obiectul unui moment special de remember, cum a fost anul trecut pentru Laura Stoica.

(Apropo: ati observat ca pe Smiley l-au scris in vreo 2 locuri Maria Andrei, parca ar fi femeie? :roflmao:)

#4
NeuralShock

NeuralShock

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 15.07.2010

View Postpufonel, on 11 iulie 2019 - 23:22, said:

(Apropo: ati observat ca pe Smiley l-au scris in vreo 2 locuri Maria Andrei, parca ar fi femeie? Posted Image)

Asa-l cheama pe Smiley? Se potriveste perfect cu parul strans in coc.

#5
mariovrs

mariovrs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,393
  • Înscris: 27.09.2013
Pai..si asa nu prea l-a vazut nimeni cu femei de multi ani.. Mai mult cu Bartos l-am vazut :)

#6
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 24.02.2011

View Postpufonel, on 11 iulie 2019 - 23:22, said:

Sandele, deci sa inteleg ca tu ai o problema cu 2 din cei 7 membri ai juriului (Olix si Remetan), ca doar nu consideri ca RRA e radio comercial Posted Image Ma rog, si Liana Stanciu e realizator la Magic FM, un post total diferit de Kiss si Virgin ca format muzical. Dar cui restul care-i baiul?

Cat despre melodiile romanesti, mi se pare o selectie destul de echilibrata. Ca daca bagau numai melodii de la Mamaia 1970, nu venea nici dreq sa le cante Posted Image Dar asa, un interpret din strainatate are de unde alege: si piese clasice, dar si moderne. umai sa nu mai faca prostia de anul trecut, si sa specifice clar ca premiul pentru interpretarea unei piese romanesti nu poate fi castigat de un artist roman sau moldovean. Ca pana la urma asta era initial scopul festivalului: sa promoveze muzica romaneasca in lume. Iar artistii de care ai pomenit pot face obiectul unui moment special de remember, cum a fost anul trecut pentru Laura Stoica.
- nu doar cu amatorii ăia care n-au studii muzicale, mai este un cameraman în juriu care cică a fost pe la vh2, dar care nu a cântat sau compus niciodată nimic. Și ăla îi paralel cu muzica.
-" nu venea nici dracu" să cânte melodii mai vechi? Deci tu în naivitatea ta caracteristică crezi că pe concurenți îi interesează ce cântă și nu te gândești că au venit doar pentru bani și afirmare? Posted Image
- sunt aproape sigur că nici de moment special de remember nu o să aibă parte!Posted Image

Edited by sandel1, 12 July 2019 - 08:45.


#7
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,886
  • Înscris: 01.01.2010
Acest festival, spre diferenta de altele care s-au denaturat pe parcurs, a reusit performanta de a fi slab d ela inceput. Practic, eu nu sunt dezamagit. Asa a fost mereu. Cand esti urat de mic, parca nu mai imbatranesti. Ca Marcel Pavel.

#8
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 29.12.2016
In perioada 1992-1997 editiile de la Cerbul de aur au fost cele mai bune. Sa nu uitam ca pe scena cerbului de aur a concurat Christina Aguilera. Plus ca am avut niste concerte live de exceptie, aici putem sa-i reamintim pe: Toto Cutugno, Kylie Minogue, Jerry Lee Lewis, Paul Young, David Palmer, Boy George, Culture Beat, The Commodores, Ray Charles, James Brown, Status Quo, 2 Unlimited, The Temptations, MC Hammer, Kenny Rogers, Tom Jones, Vaya Con Dios, Coolio, MN8, Soul II Soul, La Bouche, Big Mountain, Masterboy, Sheryl Crow, Waldo, Diana Ross... La multe dintre aceste concerte am fost si eu personal, si biletele nu erau ieftine. Si dupa anii 2000 inca am mai avut concerte bune, Boyz II Men, The Kelly Family, Scorpions, INXS, UB 40, Ricky Martin, Simple Minds, Cyndi Lauper, Pink, etc... Cu timpul foamea de bani a inceput sa se simta si TVR a ales sa prezinte mai multe concerte cu artisti romani in dauna artistilor internationali. Astfel sumele uriase s-au dus la vedetele autohtone de calitate indoielnica, si banii au ramas in tara. De asemenea calitatea spectacolului a scazut de la an la an iar anul trecut a fost un dezastru. As fi vrut sa merg la Nicole Scherzinger, insa nici macar biletele nu s-au pus in vanzare corect. In momentul in care am aflat artistii care vor canta nu am mai gasit decat bilete VIP pentru acea seara, bilete exagerat de scumpe. O strategie proasta. Nici muzica nu mai e ce-a fost, concurentii sunt tot mai slabi si aici contribuie si formatul concursului care impune si melodii romanesti. Insa artisti internationali care ar putea vinde toate biletele exista, mai ales ca in ultima perioada concertele retro au reinviat si la Neversea si Untold e full de spectatori. Cerbul de aur a devenit un spectacol care nu mai merita cele 4-5 zile de bubuiala continua in Piata sfatului din Brasov.

Edited by 2Unlimited, 12 July 2019 - 09:37.


#9
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Bravo, Sandele, mi-ai inveselit ziua! Auzi tu, vin la Cerb pentru afirmare :lol: Ai fost asa simpatic ca de data asta o sa te iert de raport pentru jigniri.

@NeuralShock: defapt il cheama Tioberiu Andrei Maria, so cred ca numele de familie e potrivit pentru felul cum canta :D

@YOUR_GOD: eu n-am apucat, dar se pare ca in anii 60 cand a fost lansat, era printre cele mai tari festivaluri din Europa. Partea proasta e ca acest gan de festivaluri nu prea se mai fac pe nicaieri in lume. Dar la noi se gasesc bani pentru chermeza asta, ca da Veorica de la buget. Nu prea se gasesc bani pentru echipamente HD si pentru emisiuni de calitate, dar asta e. N-ati vrut voi sa nu mai platiti taxa TV? :nonobad:

#10
romanasu

romanasu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,204
  • Înscris: 26.05.2005
Ma uitam cand eram mic si nu erau asa multe canale la TV. Era odata o formatie de 2-3 indonezience care au luat locul 2 la o categorie... le-am tot cautat melodia pe net, dar nu o mai gasesc. Sau un basarabean care a luat premiul special pentru o melodie care mi se parea interesanta atunci. Daca stie cineva, cine erau astia .. sa imi spune si mie.
Acum, nu ma mai atrage; alte tipuri de emisiuni sutn la moda acum, eu nu mai sunt copil, ai si muzica cu tonele pe telefon, la un click distanta etc..

Singura mea dilema e daca Cerbul de Aur produce bani pentru TVR sau doar consuma. Ca daca doar consuma si nu produce suficienta audienta, publicitate si sponsorizari, atunci ar trebui inlocuit cu altceva. Bine, sunt multe sponsorizari din bani publici, dar, hai sa zicem ca nu tinem cont de asta.

#11
lu_chus

lu_chus

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 02.07.2019
Cu tot respectul dar atata timp cat orice eveniment ( Cerbul de Aur, Eurovision) e organizat de TVR acel eveniment e sortit esecului. Nu sunt un fan PROTV, Antena 1 etc dar sunt convins ca s-ar descurca mai bine.
Eu cel putin cand ma uit la Eurovision ma inspaimant, imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp. Va zic sincer, Doamne fereste sa castigam noi vreun Eurovision ca ce va iesi dupa va fi cea mai urata editie ever

#12
Crbl2001

Crbl2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 04.05.2019
TVR sunt morti de ani buni,pur si simplu nu le mai vad rostul.Si o spune unul care a crescut cu TVR 1 si 2.

#13
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,026
  • Înscris: 09.01.2007
Daca vorbim de TVR in general, pentru anumite emisiuni (gen martiri anticomunisti si mai nou "Arhiva clandestina") le dau nota 9,50.
Daca vorbim de Cerb, parerea mea e ca s-au rascumparat cu editia centenara, macar pentru ca au reluat traditia.

#14
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 24.02.2011
Iată unde se duc banii pentru artiștii invitați! De la Ricky Martin, Toto Cutugno, Tom Jones, Kylie Minogue ori Sheryl Crow, au ajuns la Bănică și Rîmeș. Posted Image

#15
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Stai sa vedem cu cine vin anul asta. Anul trecut mi-au placut Amy Macdonald si James Blunt. In schimb Nicole si grecoaica aia au fost cam de umplutura.

LE: nu ma intereaseaza prea tare artistii romani. Si anul trecut au fost "marile dive" Loredana, Andra si Delia... Vorbesc de invitatii straini.

#16
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
TVR va promova Cerbul prin influenceri platiti. Daca au baietii bani... :greedy: Eu sunt curios daca festivalul va aduce inapoi macar 20% din cheltuieli, dar asta n-o vom afla niciodata :ciocan:

Edited by pufonel, 22 July 2019 - 23:44.


#17
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,045
  • Înscris: 22.09.2013
Ronan Keating la Cerbul de Aur 2019
http://www.tvr.ro/st...25173.html#view

#18
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Si Emeli Sande va fi invitata.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate