Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus
 Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...
 Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...
 Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping
 

problema receptor cablu sd

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
am un receptor cablu sd marca humax pe care nu lam folosit de cateva luni si acum cand il conectez porneste se blocheaza pe un canal si nu mai merge care este cauza si ce solutii am va multumesc

#2
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,746
  • Înscris: 30.07.2006
E conectat prin cablul SCART sau prin RCA?

#3
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
prin cablu scart

#4
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,746
  • Înscris: 30.07.2006
Mai ales daca zici ca nu l-ai folosit de mult timp,curata bine pinii din mufele scart,ideal cu niste spray de contacte,sau macar scoate mufa si introdu-o la loc de cateva ori.

#5
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,013
  • Înscris: 28.10.2006
Ce legatura are conectorul SCART cu faptul ca receptorul nu mai functioneaza corespunzator? Adica se blocheaza si nu mai schimba canalele?
@initiator:
Ca sa verifici ce am scris mai sus, scoate cablul scart din receptor si verifica daca fara el se mai blocheaza. Schimba canalele, porneste, se opreste...
Daca tot se blocheaza, problema este ori in receptor, ori cu alimentatorul receptorului.
Sigur folosesti alimentatorul original? Daca aparatul este cu alimentator extern, desigur!

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Cred ca omul s-a referit, in titlul, prin "cablu", la "cablu tv", adica ala coaxial de la RDS sau ce are el, pe care vine semnalul TV.
Nu la cablul cu care este conectat receptorul la TV.
Ala nu pre are nici o legatura.
Adica, pun pariu ca: NU il conectezi la TV, schimbi 10 posturi, conectezi.... bam, au fost schimbate corect posturile alea.
Solutii pentru problem blocare pe un post:
- incearca direct din butoanele receiverului, nu din telecomanda
- resetare, cum scrie in manual
- returnare la firma de cablu TV Posted Image , pentru garantie / reparatie
- service, daca vrei neaparat.

Edited by trollerul_de_serviciu, 11 July 2019 - 15:44.


#7
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
am incercat toate variantele iam dat si resetare degeaba

#8
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Posttrollerul_de_serviciu, on 11 iulie 2019 - 15:43, said:

- returnare la firma de cablu TV Posted Image , pentru garantie / reparatie
- service, daca vrei neaparat.

View Postistrate01, on 12 iulie 2019 - 21:12, said:

am incercat toate variantele iam dat si resetare degeaba

Serios ???

#9
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
nu merge

#10
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Nu merge... CE ?!
Tu ai norma de cuvinte, ti-e teama sa depasesti daca scrii mai multe detalii ?
Sau iti inchipui ca noi sintem magicieni si ghicim ce vrei tu sa spui ?

#11
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
receptorul porneste normal isi actualizeaza lista de programe si dupa cateva secunde se blocheaza de nu mai pot face nimic la el

#12
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Ai incercat si astea ?!

View Posttrollerul_de_serviciu, on 11 iulie 2019 - 15:43, said:

- returnare la firma de cablu TV Posted Image , pentru garantie / reparatie
- service, daca vrei neaparat.
Sigur una din variante te lamureste precis si exact.
Nu spun ca rezolva problema dupa cum vrei tu, adica sa mearga ACESTA corect.
Poate nu se mai poate repara.
Dar este si asta o rezolvare, nu ?!

#13
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 18.06.2012
au venit cei de la rcs si au constatat ca problema este din cauza semnalului slab avan splitere ce duce semnal la mai multe televizoare dar eu nu stiam ca receptorul humax de la ei se opreste automat sau se blocheaza daca nu are semnal optim

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate