![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Imprimanta Epson EPL-5900
Last Updated: Jul 11 2019 16:40, Started by
dbt
, Jul 07 2019 16:22
·
0

Posted 07 July 2019 - 16:22

Mi-am cumparat acum 15 ani o imprimanta Epson EPL-5900 pe care o folosesc constant. In paralel cu ea am mai avut o alta multifunctionala Epson Rx care imprima si CD-uri, avea 6 cartuse (a tinut maxim 2 ani), o alta Samsung care a functionat si ea cam 7 ani, dar baza a fost batranica asta, la care nu vreau sa renunt.
Din senin, nu mai vrea sa imprime decat cate o pagina, indiferent cate are documentul, in sensul ca primeste documentul, dupa care led-ul verde se stinge si trebuie sa apas pe buton de fiecare data, ca sa ia pagina cu pagina. Cand ai o pagina-doua, merge, dar la documente mai mari, iti pierzi rabdarea. Figura asta o face la word si pdf, pentru ca daca am de imprimat jpg nu face mofturi. Am reinstalat driverele pe care le-am descarcat de pe site-ul Epson (nu mai am CD-ul ei dupa atatia ani), dar decgeaba. Daca are cineva o idee? Tare m-as bucura sa o pun iar la treaba. Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users